Marka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Kochani - a czy już coś wiadomo na temat kolejnej imprezy agility w Warszawie - kiedy będzie i gdzie? Quote
Mokka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 W Warszawie to już raczej nic nie będzie. Miały się odbyć zawody dla dzieci i młodzieży w Laskach, ale na stronie Fortu znów jest informacja, że zostały odwołane, więc znowu nic nie wiadomo. :-? Quote
Ania i Salma Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Witam moje koleżanki :D Gdzie znajdę wyniki ostatnich zawodów ? Quote
Flaire Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Mokka']http://psy.pl/doc/puchar_polski.docSuper, ale to chyba nie ten topik. :wink: Quote
Mokka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Ania i Salma']Witam moje koleżanki :D Gdzie znajdę wyniki ostatnich zawodów ? Ostatnie zawody odbyły się w Warszawie i ten topik już dawno na ten temat zdryfował. No chyba, że Ania i Salma chciała jakieś inne wyniki, to sorki... Quote
Flaire Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 No niewątpliwie masz rację, ale ja ciągle mam nadzieje na wyniki tych otwartych zawodów, których ten topik kiedyś dotyczył. :wink: Quote
Mokka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Może wystosuj pismo do organizatorów? O ile wiem, w necie te wyniki nie są dostępne, a im więcej czasu upływa, tym mniejsze szanse, aby komuś się chciało tym zajmować. Quote
Flaire Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Mokka napisał(a):Może wystosuj pismo do organizatorów? Wiesz, troszkę nie mam na czym się opreć - ja nawet nie startowałam! :wink: Quote
Recommended Posts