Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bedzie jeszcze troszke fot :-)
Wybieram co ciekawsze ujecia ;)

Bardzo dziekuje Wszystkim za komentarze! Doprawdy nie wiecie, jaka sprawiaja radosc :oops: :D :D :D

Posted

Karmel na slalomie :-)

Uszy w locie ;)

Hmm ... pozory myla .... ;) Ten pies nie zawisl zadem na przeszkodzie :lol:

Nie za duzy, ale jaki dzielny :-)

Ka-Vanga ... czy to Twoj? :-)

Posted

Aaaaaaaaa Wind normalnie Cie kocham :angel: :angel: :angel: :angel: , dzieki wielkie, ale suuuuuuper foty, jeszcze nikt nam takich nie zrobil :angel: :angel: :angel: :angel: .

Posted

Super zdjęcia. Dla nich warto uczestniczyć w zawodach :D.
Musze jeszcze dużo popracować nad Milem, żeby nie zwiewał z toru, to może też się załapiemy na któreś. :D

Posted

Piękne zdjęcia, naprawdę. Czy możemy liczyć na to, że będziesz też cykać na zawodach w Warszawie??? Pretty please with sugar at the top... (oczywiście cichcem liczę na to, że może się moja psica załapie w kadr... bo mam ten problem, że zawsze fotki robię ja, a mnie nikt, a jeszcze żeby ładne, to już w ogóle marzenie ścietej głowy).

Pytanie techniczne: jakim to aparatem robione?

Posted

Przez chwilę mnie nie było a tu takie profesjonalne fotki :eek2: :o Prawdziwie mistrzowska robota :thumbs:
Wind jakbyś miała gdzieś jeszcze jakąś fotę cavalierka trikolorka to ja bym baaaardzo poprosiła :modla:

Posted

Rauni napisał(a):
Pytanie techniczne: jakim to aparatem robione?
A odpowiedź kilka postów wstecz.

Ludziska, czytajcie posty! Lepiej żeby Wind spędzała czas zdjęcia obrabiając niż odpowiadając w kółko na te same pytania :roll: .

Posted

Flaire napisał(a):
Ludziska, czytajcie posty! Lepiej żeby Wind spędzała czas zdjęcia obrabiając niż odpowiadając w kółko na te same pytania :roll: .

Ooops, sorka, za szybko te posty przybywają :)

Posted

Rauni,

Oczywiscie, ze bede na Zawodach w Wawie :-) :-)

Anulka,

Cavalierka oczywiscie mam :-) Wstawie, jesli mi sie uda dzisiaj w nocy. A jesli sie nie uda, to dopiero po niedzieli bo wybywam :-)

Posted

Wind
Jak zwykle stanela na wysokosci zadania. Zdjecia nie dosyc ze perfekcyjne jakosciowo to jeszcze z dusza!
A Karmel dokladnie tak sie zachowuje na torze jak wyszedl na tym zdjeciu! Bomba!

Twoje zdrowko pani fotgraf! :drinking:

Posted

fotografie sa bomba, bajerowskie normalnie :) tylko wstawiac do ksiazek i gazet by ludzie mogli je ogladac :)

ja poprosze fotke czarnej flat coated retrieverki :) Tosci.

Ania, na ktorejs z pierwszych stron Cavalierka Towja juz jest :)

Posted

[quote name='PIKA']Wind a Ty mowilas, że wolisz fotografowac ludzi i że to Ci lepiej wychodzi :D

A to zupełnie nieprawda......

Znaczy się fotografowanie ludzi wychodzi Wind źle? :lol:

A serio - fotki ekstra klasa!!! :klacz:

Posted

Ja tez sie oczywiscie dolacze do zachwytow nad tymi zdjeciami - sa po prostu "na kolana" :D
Wind - jesli znajdziesz chwilke czasu i ochoty i masz jakies kerrakowe fotki, to mozesz mi wyslac, bede dozgonnie wdzieczna :D :D :D
czaplazoo@o2.pl

Posted

Ale jaja, sluchajcie.
Chcialam sobie przegrac na plytke te zdjecia z Pecic, ktore sa na publicznym serwerze i zaczelam je w tym celu kopiowac na swoj dysk. Oczom moim ukazal sie komunikat, ze zostalo: 1dzien i 11 godzin kopiowania :lol: :lol: :lol:

Chyba sie poddam jednak....