niedzwiedzica Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 WIND- dzięki za info, sprzęt pierwsza klasa, ale i tak w fotografii najważniejsza jest ta osoba, która naciska spust migawki....więc cała zasługa dla ciebie :klacz: A będzie więcej zdjęc.....???? Quote
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Bedzie jeszcze troszke fot :-) Wybieram co ciekawsze ujecia ;) Bardzo dziekuje Wszystkim za komentarze! Doprawdy nie wiecie, jaka sprawiaja radosc :oops: :D :D :D Quote
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Karmel na slalomie :-) Uszy w locie ;) Hmm ... pozory myla .... ;) Ten pies nie zawisl zadem na przeszkodzie :lol: Nie za duzy, ale jaki dzielny :-) Ka-Vanga ... czy to Twoj? :-) Quote
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Jeszcze tylko jedna tyczka i moje uszy wroca na swoje miejsce 8) Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Aaaaaaaaa Wind normalnie Cie kocham :angel: :angel: :angel: :angel: , dzieki wielkie, ale suuuuuuper foty, jeszcze nikt nam takich nie zrobil :angel: :angel: :angel: :angel: . Quote
Ludek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Super zdjęcia. Dla nich warto uczestniczyć w zawodach :D. Musze jeszcze dużo popracować nad Milem, żeby nie zwiewał z toru, to może też się załapiemy na któreś. :D Quote
Rauni Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Piękne zdjęcia, naprawdę. Czy możemy liczyć na to, że będziesz też cykać na zawodach w Warszawie??? Pretty please with sugar at the top... (oczywiście cichcem liczę na to, że może się moja psica załapie w kadr... bo mam ten problem, że zawsze fotki robię ja, a mnie nikt, a jeszcze żeby ładne, to już w ogóle marzenie ścietej głowy). Pytanie techniczne: jakim to aparatem robione? Quote
Anulka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Przez chwilę mnie nie było a tu takie profesjonalne fotki :eek2: :o Prawdziwie mistrzowska robota :thumbs: Wind jakbyś miała gdzieś jeszcze jakąś fotę cavalierka trikolorka to ja bym baaaardzo poprosiła :modla: Quote
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Rauni napisał(a):Pytanie techniczne: jakim to aparatem robione?A odpowiedź kilka postów wstecz. Ludziska, czytajcie posty! Lepiej żeby Wind spędzała czas zdjęcia obrabiając niż odpowiadając w kółko na te same pytania :roll: . Quote
Rauni Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Flaire napisał(a):Ludziska, czytajcie posty! Lepiej żeby Wind spędzała czas zdjęcia obrabiając niż odpowiadając w kółko na te same pytania :roll: . Ooops, sorka, za szybko te posty przybywają :) Quote
Wind Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Rauni, Oczywiscie, ze bede na Zawodach w Wawie :-) :-) Anulka, Cavalierka oczywiscie mam :-) Wstawie, jesli mi sie uda dzisiaj w nocy. A jesli sie nie uda, to dopiero po niedzieli bo wybywam :-) Quote
blaira Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 no to o rase to.... asmtaffka kolru baflo czyli taka fajna czekoladka :lol: Quote
AgaCzips Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Wiiiind :angel: Boskie foty :D Są takie, takie inne-niezwykłe. Poprostu przepiekne :angel: Quote
PATIszon Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Wind Jak zwykle stanela na wysokosci zadania. Zdjecia nie dosyc ze perfekcyjne jakosciowo to jeszcze z dusza! A Karmel dokladnie tak sie zachowuje na torze jak wyszedl na tym zdjeciu! Bomba! Twoje zdrowko pani fotgraf! :drinking: Quote
Wind Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Pati, To Ty jeszcze zyjesz? :o Na dobre podlaczylas sie do cywilizacji, czy tylko chwilowo? :lol: Quote
PATIszon Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Na dobre to ja sie podlacze w Bydgoszczy. Teraz mam sferie i szlag mnie trafil jak musialam pol godziny czekac na te zdjecia :roll: Quote
betty_labrador Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 fotografie sa bomba, bajerowskie normalnie :) tylko wstawiac do ksiazek i gazet by ludzie mogli je ogladac :) ja poprosze fotke czarnej flat coated retrieverki :) Tosci. Ania, na ktorejs z pierwszych stron Cavalierka Towja juz jest :) Quote
asher Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='PIKA']Wind a Ty mowilas, że wolisz fotografowac ludzi i że to Ci lepiej wychodzi :D A to zupełnie nieprawda...... Znaczy się fotografowanie ludzi wychodzi Wind źle? :lol: A serio - fotki ekstra klasa!!! :klacz: Quote
anetta Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Fantastico :lol: :D Jak zobaczylam foty TZa Wind to az mnie zdreszcze przeszly :o Gratulacje!!! Wind, a masz moze foty malego uszastego? :lol: Quote
czapla Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ja tez sie oczywiscie dolacze do zachwytow nad tymi zdjeciami - sa po prostu "na kolana" :D Wind - jesli znajdziesz chwilke czasu i ochoty i masz jakies kerrakowe fotki, to mozesz mi wyslac, bede dozgonnie wdzieczna :D :D :D czaplazoo@o2.pl Quote
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='Wind']anetta, Wedle zyczenia ;) Joga czyli pies-guma :lol: [] NIE NO OBLED FOTY!!!! ja tez kcem takie fotki buuu:(((((cudo!!! Quote
Pasavera Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Wind :klacz: Świetne foty :angel: Mogłabym je oglądać godzinami :o :klacz: :klacz: :klacz: duży :calus: dla Naszego fantastycznego fotografa :angel: Quote
Mokka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 orsini napisał(a):NIE NO OBLED FOTY!!!! ja tez kcem takie fotki buuu:(((((cudo!!! Nie ma sprawy. Ty robisz figury, a Wind pstryka. Quote
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 hahhahahaa aaa wlasnie a ten pies to jak wyladowal??spadl na glowe czy jakos inaczej??? :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ale jaja, sluchajcie. Chcialam sobie przegrac na plytke te zdjecia z Pecic, ktore sa na publicznym serwerze i zaczelam je w tym celu kopiowac na swoj dysk. Oczom moim ukazal sie komunikat, ze zostalo: 1dzien i 11 godzin kopiowania :lol: :lol: :lol: Chyba sie poddam jednak.... Quote
Recommended Posts