Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 yassue, Kropki sa super! I ten wyraz pyska podczas skokow! Miodzio :-) Teraz troche fot "organizacyjnych": Sedzia Zawodow, czyli Magda Ziolkowska. W pelnym sloncu wytrzymala wiele godzin ... ciekawe jaki kolor ma dzisiaj Jej skora, bo moja jest intensywnie czerwona ;) Magda w akcji ze swoim psem :-) Stolik sekretarza. To tutaj pilnowano kolejnosci, punktacji i czasow :-) Porzadek musial byc! W kuluarach Zawodow spotkalam dzieciaczki Ejki. Jedno robilo super minki ;) Quote
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Przegladam fotki z Zawodow i przegladam ;) Wszedzie widac wspaniala i bardzo bogata gestykulacje Przewodnikow i wspaniale miny psow, ktore pokonuja lub przygotowuja sie do pokonania przeszkody. Np. ten pies. Ciekawe co chce wykrzyczec. Chyba "UDALO SIE, UDALO!!! A teraz dawaj pilke!!!" i male zblizenie Quote
ryba-pila Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wind, to ostatnie zdjecie, zwlaszcza w zblizeniu, jest pelne emocji. Niesamowite. Naprawde jestem pod wrazeniem!!!! :klacz: Quote
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='ryba-pila']Wind, to ostatnie zdjecie, zwlaszcza w zblizeniu, jest pelne emocji. Niesamowite. Naprawde jestem pod wrazeniem!!!! :klacz: Mnie tez bardzo sie ten psiak spodobal :-) Gdy skakal nad przeszkodami, jego wlos tak specyficznie sie ukladal, jak smoka z filmu "Niekonczaca sie opowiesc" :D Quote
Robull Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wind, Te zdjęcia mnie rozwalają :klacz: :klacz: :klacz: [quote name='Wind']i male zblizenie Karmel wyszedł tu BOMBOWO!!! :cunao: Quote
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wind napisał(a):Mnie tez bardzo sie ten psiak spodobal :-) Gdy skakal nad przeszkodami, jego wlos tak specyficznie sie ukladal, jak smoka z filmu "Niekonczaca sie opowiesc" :DWind, czy dobrze zgaduję, że Belli nie było? Jeśli nie było, to szkoda ogromna, bo ona też jest na przeszkodach wyjątkowo fotogeniczna! :D Quote
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Flaire, Belli niestety nie bylo :( Robull, Dzieki za zidentyfikowanie futrzastej Gwiazdy :-) Karmel rzeczywiscie jest baaardzo fotogeniczny. We wszystkich ujeciach wychodzi swietnie, dynamicznie i bardzo zywiolowo :-) A to cudo czyje? Uszy podwiniete jak rogi i jakiz piekny ogon! :-) Prawde powiedziawszy, nie wiem jakie ewolucje wykonuje tutaj Przewodniczka, ale pies biegal cudownie! :-) Przy leku wysokosci przeszkody najlepiej pokonywac z mocno zacisnietymi oczyma ;) Quote
blaira Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 To cudo skaczace przez kolo to rr ison (nie wiem jak sie pisze ale czyta sie ajson) 8) wiem ze prowadzila go dziewczyna z fortu :) Wind, masz tam jeszcze jakies cudne zdjecia... widze ze ty nam robisz smaczek... kilka zdjec i przerwa ... i potem znowu kilka zdjec i przerwa :fadein: czekamy na kolejne serie :D Quote
blaira Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 przepraszam poprawiam sie Ison skacze przez hopke ale w tyle widzac kolo :lol: Quote
Mokka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Szelciak na poprzedniej stronie to nasz Ares. :D Quote
coztego Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wind! kapitalne zdjęcia! :D I komentarze :lol: Quote
drado Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Przyłączę się do ochów i achów na temat zdjęć! To najlepsze zdjęcia sportowych psów jakie widziałem. Wind - Gratuluję talentu! Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 No foty po prostu rewelka :angel: . Buuuuuuu szkoda, ze mojej Bangitce nie udalo sie zalapac w tak wspanialy obiektyw :cry: . Quote
blaira Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No foty po prostu rewelka :angel: . Buuuuuuu szkoda, ze mojej Bangitce nie udalo sie zalapac w tak wspanialy obiektyw :cry: . tez zaluje ze mojej rikiuni nie ma, ale za to trzeba podziwiac inne zdjecia psiakow :) Quote
ogromek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Brawo Wind !!!!! :laola: zdjęcia są boskie :wink: nawet nam a wlasciwie Koce udalo sie zalapac na jedno z nich - bardzo ale to bardzo poczatkujący golden :P a słonce prażylo ....... Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 blaira napisał(a):tez zaluje ze mojej rikiuni nie ma, ale za to trzeba podziwiac inne zdjecia psiakow :) Podziwiamy podziwiamy, bo foty sa po prostu THE BEST :angel: :D . Quote
niedzwiedzica Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 WIND-foty sa rewelacyjne :D Nie tylko dlatego,że dopracowane technicznie,ale widac,ze robione przez osobę ,która kocha i rozumie psy. Można by oglądac, oglądac i ciągle prosić o jeszcze...Ja w każdym razie proszę :jeszcze choć kilka !!! A przy okazji-mogłabys zdradzić, jakim aparatem zrobione są te cuda ? że lustrzanką cyfrową, to widac, ale jaką ? Quote
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Sluchajcie, Nie bardzo kojarze nick wlasciciela z psem, wiec trudno mi powiedziec czy jakiegos psa mam, czy tez nie ... Mam prawie wszystkie psy wystepujace w Zawodach, moze z malymi wyjatkami ;) Dlatego lepiej podac rase, lub umaszczenie psa :-) Quote
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Niedzwiedzica, Canon 20D z obiektywem 70-200 f/2.8 IS :-) Quote
PIKA Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wind a Ty mowilas, że wolisz fotografowac ludzi i że to Ci lepiej wychodzi :D A to zupełnie nieprawda...... zacznij fotografowac zwierzeta..... bo te foty sa super :D Quote
TuathaDea Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wind :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: błagam o irlandzkie potwory wszelkiej maści, w imieniu swoim (i Czapli pewnie też) Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wind napisał(a):Sluchajcie, Nie bardzo kojarze nick wlasciciela z psem, wiec trudno mi powiedziec czy jakiegos psa mam, czy tez nie ... Mam prawie wszystkie psy wystepujace w Zawodach, moze z malymi wyjatkami ;) Dlatego lepiej podac rase, lub umaszczenie psa :-) Wind ja bylam z taka mala sznaucerka czarna ogoniasta, zwana Bandziorkiem lub Bandziorem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Wind ja bylam z ...Wind, a ja byłam z... Nie, zaczekaj, nie było mnie tam!!! Tylko oglądając te foty zaczęło mi się wydawać, że byłam :wink: . Quote
Recommended Posts