Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yassue,

Kropki sa super! I ten wyraz pyska podczas skokow! Miodzio :-)

Teraz troche fot "organizacyjnych":

Sedzia Zawodow, czyli Magda Ziolkowska. W pelnym sloncu wytrzymala wiele godzin ... ciekawe jaki kolor ma dzisiaj Jej skora, bo moja jest intensywnie czerwona ;)

Magda w akcji ze swoim psem :-)

Stolik sekretarza. To tutaj pilnowano kolejnosci, punktacji i czasow :-) Porzadek musial byc!

W kuluarach Zawodow spotkalam dzieciaczki Ejki. Jedno robilo super minki ;)

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przegladam fotki z Zawodow i przegladam ;)

Wszedzie widac wspaniala i bardzo bogata gestykulacje Przewodnikow i wspaniale miny psow, ktore pokonuja lub przygotowuja sie do pokonania przeszkody.

Np. ten pies. Ciekawe co chce wykrzyczec. Chyba "UDALO SIE, UDALO!!! A teraz dawaj pilke!!!"

i male zblizenie

Posted

[quote name='ryba-pila']Wind, to ostatnie zdjecie, zwlaszcza w zblizeniu, jest pelne emocji. Niesamowite. Naprawde jestem pod wrazeniem!!!! :klacz:

Mnie tez bardzo sie ten psiak spodobal :-) Gdy skakal nad przeszkodami, jego wlos tak specyficznie sie ukladal, jak smoka z filmu "Niekonczaca sie opowiesc" :D

Posted

Wind napisał(a):
Mnie tez bardzo sie ten psiak spodobal :-) Gdy skakal nad przeszkodami, jego wlos tak specyficznie sie ukladal, jak smoka z filmu "Niekonczaca sie opowiesc" :D
Wind, czy dobrze zgaduję, że Belli nie było? Jeśli nie było, to szkoda ogromna, bo ona też jest na przeszkodach wyjątkowo fotogeniczna! :D

Posted

Flaire,

Belli niestety nie bylo :(

Robull,

Dzieki za zidentyfikowanie futrzastej Gwiazdy :-) Karmel rzeczywiscie jest baaardzo fotogeniczny. We wszystkich ujeciach wychodzi swietnie, dynamicznie i bardzo zywiolowo :-)

A to cudo czyje? Uszy podwiniete jak rogi i jakiz piekny ogon! :-)

Prawde powiedziawszy, nie wiem jakie ewolucje wykonuje tutaj Przewodniczka, ale pies biegal cudownie! :-)

Przy leku wysokosci przeszkody najlepiej pokonywac z mocno zacisnietymi oczyma ;)

Posted

To cudo skaczace przez kolo to rr ison (nie wiem jak sie pisze ale czyta sie ajson) 8) wiem ze prowadzila go dziewczyna z fortu :)

Wind, masz tam jeszcze jakies cudne zdjecia... widze ze ty nam robisz smaczek... kilka zdjec i przerwa ... i potem znowu kilka zdjec i przerwa :fadein: czekamy na kolejne serie :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
No foty po prostu rewelka :angel: . Buuuuuuu szkoda, ze mojej Bangitce nie udalo sie zalapac w tak wspanialy obiektyw :cry: .

tez zaluje ze mojej rikiuni nie ma, ale za to trzeba podziwiac inne zdjecia psiakow :)

Posted

Brawo Wind !!!!! :laola: zdjęcia są boskie :wink: nawet nam a wlasciwie Koce udalo sie zalapac na jedno z nich - bardzo ale to bardzo poczatkujący golden :P a słonce prażylo .......

Posted

blaira napisał(a):
tez zaluje ze mojej rikiuni nie ma, ale za to trzeba podziwiac inne zdjecia psiakow :)

Podziwiamy podziwiamy, bo foty sa po prostu THE BEST :angel: :D .

Posted

WIND-foty sa rewelacyjne :D Nie tylko dlatego,że dopracowane technicznie,ale widac,ze robione przez osobę ,która kocha i rozumie psy. Można by oglądac, oglądac i ciągle prosić o jeszcze...Ja w każdym razie proszę :jeszcze choć kilka !!!
A przy okazji-mogłabys zdradzić, jakim aparatem zrobione są te cuda ? że lustrzanką cyfrową, to widac, ale jaką ?

Posted

Sluchajcie,

Nie bardzo kojarze nick wlasciciela z psem, wiec trudno mi powiedziec czy jakiegos psa mam, czy tez nie ... Mam prawie wszystkie psy wystepujace w Zawodach, moze z malymi wyjatkami ;)
Dlatego lepiej podac rase, lub umaszczenie psa :-)

Posted

Wind a Ty mowilas, że wolisz fotografowac ludzi i że to Ci lepiej wychodzi :D

A to zupełnie nieprawda...... zacznij fotografowac zwierzeta..... bo te foty sa super :D

Posted

Wind napisał(a):
Sluchajcie,

Nie bardzo kojarze nick wlasciciela z psem, wiec trudno mi powiedziec czy jakiegos psa mam, czy tez nie ... Mam prawie wszystkie psy wystepujace w Zawodach, moze z malymi wyjatkami ;)
Dlatego lepiej podac rase, lub umaszczenie psa :-)

Wind ja bylam z taka mala sznaucerka czarna ogoniasta, zwana Bandziorkiem lub Bandziorem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Wind ja bylam z ...
Wind, a ja byłam z... Nie, zaczekaj, nie było mnie tam!!! Tylko oglądając te foty zaczęło mi się wydawać, że byłam :wink: .