Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sportowy Klub Agility FORT serdecznie zaprasza wszystkich na Otwarte Zawody Agility, które odbędą się dnia 26 czerwca 2005 roku w Laskach o godzinie 9.00 na terenie Zakładu Dla Niewidomych.

Przebiegi będą dla psów w klasach:
- początkujący: Agility 0, Jumping 0 I, Jumping 0 II
- zaawansowani: Agility Open, Jumping Open

Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres admin@agility.strefa.pl do dnia 23.06.2005 (włącznie)

Zawody sędziuje Magdalena Ziółkowska.

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to czym sie roznia jumpingi?

startowego sie NIE placi, nie ma zadnych oplat... no chyba ze jakies ciasto dla wszystkich uczestnikow... :roll: 8)

pozdrawiam

Posted

dla poczatkujacych sa trzy przebiegi: agility (z przeszkodami strefowymi), jumping 1 i jumping 2 - kazdy z nich sie od siebie rozni :) (o to chodzi?)

Posted

hmmm jest juz lista zawodnikow na stronie fortu, tylko u nas jest cos nie tak wpisane tzn nie ta klasa :-? Chyba bede to tlumaczyla jutro przed zawodami.
Zycze wszystkim udanych zawodow mam nadzieje ze bedziemy sie dobrze bawic 8)

Posted

Sprawa sie juz wyjasnila wczoraj nawet , dziekuje ;-)

Poza tym chialam powiedziec ze zawody naprawde fajne , widzialam ze innym tez sie podobalo. A jak na tak pozno ogloszone zawody to i tak duzo zawodnikow bylo.
Gratuluje wszystkim :D
To ja znowupomecze....jakies fotki?? :evilbat:

Posted

:o wow :o
NIESAMOWITEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D Piekne!!! Moglabym je ogladac caly czas :D
Prosimy o latajaca jogurtowa 8) :wink:

Hahaha Karmel to nawet w locie musie sie pokazac :lol: :lol: :lol:
Brak mi slow...

Posted

Pika,

Mokka byla z Misia od Flaire. Musze przyznac, ze dawno Mokki nie widzialam tak zdeterminowanej w "podkrecaniu" psa przed i w czasie zawodow! Drugi przebieg poszedl dziewczynom bardzo ladnie :-)

A co do bordera, to na tej fotce robi salto do kropli wody ;) Wiem, ze to dziwnie brzmi, ale trzeba byloby to zobaczyc z jakim zaangazowaniem lapie krople wody ;), nie baczac czy spadnie na glowe, grzbiet, czy na lapy.