supergoga Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [FONT=Verdana]Dzisiaj podczas naszych przytuliskowych działań odkryłyśmy nowego psiaka. Siedzi razem z Szarikiem, obok amstaffa, naparzając się przez kraty - bo i tamten nie pozostaje dłużny.[/FONT] [FONT=Verdana]To ewidentny jagdterier - śliczny i na moje oko niestary piesek. Zgrabna sylwetka, przymilny do ludzi, łagodny i sympatyczny.[/FONT] [FONT=Verdana]Mam nadzieję, że jak to terier poszybował w dal, czując woń...i że będzie ktoś go szukał. Jutro zadzwonię do schroniska i zgłoszę. Czy jest gdzieś jakiś portal z terierami - może tam ktoś szuka?[/FONT] [FONT=Verdana]Paulina ma chyba jakąś fotkę - niestety było dzisiaj sporo pracy z próbami tolerancji na koty naszych onków - kawał spaceru z nimi przez to. A że aura fatalna - po nakarmieniu i napojeniu towarzystwa nie starczyło czasu i nie ukrywam sił na terierka.[/FONT] [FONT=Verdana]Oby się tylko zagubił.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie czuje się tu zbyt dobrze./[/FONT] Quote
PaulinaT Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nie zdążyłam wczoraj przejrzec fotek. Dzisiaj jak wrócę podziałam. Psiak jak to terier - do ludzi przesympatyczny, do psów - zadziora. Chociaż na zaczepki Szarika nie reagował. Quote
snuszak Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 czekam na fotki malucha, mam nadzieje że go właściciel odbierze Quote
rita60 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jak beda foty wrzuce na terierkowe forum. Quote
snuszak Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja wrzuciłam linka tu na dogo do terierków Quote
PaulinaT Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kajam się :oops: Na fotkach widać niewiele, miałam wstawic takie jakie są i co?? I nie wstawiłam :oops: Obiecuję poprawę. Quote
supergoga Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Paulinka, jak dasz radę wrzuć jakie są. Pies nadal w schronie. Dzwoniłam. Może ktoś komu zaginał nie wie, że tam schron. Zaraz dzwonię do poznańskiego schroniska. Quote
supergoga Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Dzwoniłam do schronska w Poznaniu - nikt nie zgłaszał zagnięcia psa takiej rasy. Zostawiłam telefon. Nie dodzwoniłam się do Swarzędza. Dam znać koleżance z Dopiewa czy tam nikt nie szuka. Uczule koleżankę z Mosiny i Lubonia. Ale zaczynam się martwić. Tak myślę, czy w poniedziałek nie skontaktować się z okolicznymi kołami łowieckimi. To typowo myśliwski pies. Quote
rita60 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 supergoga czy sprawdzałyscie moze ma tatuaz:roll:/ucho,pachwina/ Quote
supergoga Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Nie wyprowadzałyśmy go z klatki, z nim siedzi Szarik, a on tylko czeka żeby się wymknąć. A szczerze mówiąc miałam nadzieję, że taki zadbany pies - to szybko wróci do domu. Kasiu, może uda się sprawdzić przy odrobaczaniu - tabletki pojechały. Quote
snuszak Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 na tabletki czekam, dziś jeszcze nie było, jak wpadne do schronu w week to posprawdzam wszytsko jesli sie tylko da Quote
rita60 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 snuszkak napisał(a):Terierek odebrany ze schroniska UFFFFFF...rozumiem przez własciciela:roll: Quote
snuszak Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 prawdopodobnie przez właściciela, 100% pewności nie ma bo biuro dziś zamknięte, wiem tylko tyle co powiedział mi stróż w tygodniu powinnam wiedzieć już konkretnie, ale podejrzewam ze właściciel odebrał bo tam bardzo rzadko ktoś zagląda Quote
PaulinaT Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Uffff.... ... bo z tym jednym zdjęciem wiele byśmy nie zdziałały... Quote
supergoga Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Jutro rano będę dzwoniła do schroniska, to się upewnię. Quote
Recommended Posts