Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sabina1']Właśnie o to mi chodziło, żeby nie skojarzył sobie tej kastracji ze mną. Mokka, tam nigdy psy nie są wyprowadzane. On 4 lata siedział i nie wyszedł nigdy na spacer.

:evil:

Czy to norma, czy tylko on ma takie "przywileje"?

Posted

teraz niedobrze mi sie robi na myśl, że pies będzie wywlekany z boksu

Myśl tylko o tym, że Ty będziesz go zabierać z boksu ostatni raz w jego życiu! :D Nawet jeśli będzie to dla niego stres, to z pewnością nie będzie tego stresu żałował ;)

Posted

Mokka to jest ten agresor :o takie niewinne pysio :wink: a te oczka :) aż niemożliwe :lol:

To ja się też pochwalę moim odzyskiem.

Bunia

i dogomaniacki Bongo

Sabina a może wyczuje o co chodzi i sam wyskoczy do ciebie radośnie :wink: Mój podobno nigdy się tak w boksie nie zachowywał, jak w dniu, kiedy pojechaliśmy po niego i zostawiając go jeszcze w boksie poszliśmy podpisać papiery, Szalał jak wściekły i bardzo chciał już wyjść :D

Posted

[quote name='sabina1']Rzeczywiście, śliczne macie psy, a Mokki trochę wilk, troche dingo :lol:
Niech żyja psy z odzysku i ich własciciele !!!! :multi: :multi: :multi:
my też jesteśmy z odzysku :P

Sabina1 - będzie dobrze :kciuki: :P

Posted

aga1215 napisał(a):

To nie Aga1215 napisała, to sądząc po wyrazie pysia, napisał dogomaniak Wektor z rudymi wąsikami.

Posted

sabina1 napisał(a):
aga1215 napisał(a):

To nie Aga1215 napisała, to sądząc po wyrazie pysia, napisał dogomaniak Wektor z rudymi wąsikami.

:oops: :lol: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='gadzik']Aga fabrisz włosy na rudo? a reszta na wąsiki, żeby piesek był do pańci podobny :evilbat: :lol:
no właśnie, podobno pies upodabnia sie do właściciela (a może odwrotnie?) :wink: :lol:
wyżełki, co szukaja domu tysz tak mają (kto chce???)
http://www.czarnewyzly.prv.pl