Mokka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='sabina1']Właśnie o to mi chodziło, żeby nie skojarzył sobie tej kastracji ze mną. Mokka, tam nigdy psy nie są wyprowadzane. On 4 lata siedział i nie wyszedł nigdy na spacer. :evil: Czy to norma, czy tylko on ma takie "przywileje"? Quote
coztego Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 teraz niedobrze mi sie robi na myśl, że pies będzie wywlekany z boksu Myśl tylko o tym, że Ty będziesz go zabierać z boksu ostatni raz w jego życiu! :D Nawet jeśli będzie to dla niego stres, to z pewnością nie będzie tego stresu żałował ;) Quote
Mokka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 sabina 1 - pochwalę się :wink: Na otarcie łez - spójrz, jak może wyglądać pies z odzysku Quote
gadzik Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Mokka to jest ten agresor :o takie niewinne pysio :wink: a te oczka :) aż niemożliwe :lol: To ja się też pochwalę moim odzyskiem. Bunia i dogomaniacki Bongo Sabina a może wyczuje o co chodzi i sam wyskoczy do ciebie radośnie :wink: Mój podobno nigdy się tak w boksie nie zachowywał, jak w dniu, kiedy pojechaliśmy po niego i zostawiając go jeszcze w boksie poszliśmy podpisać papiery, Szalał jak wściekły i bardzo chciał już wyjść :D Quote
Sabina1 Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Rzeczywiście, śliczne macie psy, a Mokki trochę wilk, troche dingo :lol: Niech żyja psy z odzysku i ich własciciele !!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Sabina1 Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 "Mokka" napisał(a):[quote name='sabina1'] Czy to norma, czy tylko on ma takie "przywileje"? Podobno żadne nie wychodzą. Quote
aga1215 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 [quote name='sabina1']Rzeczywiście, śliczne macie psy, a Mokki trochę wilk, troche dingo :lol: Niech żyja psy z odzysku i ich własciciele !!!! :multi: :multi: :multi: my też jesteśmy z odzysku :P Sabina1 - będzie dobrze :kciuki: :P Quote
Sabina1 Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 aga1215 napisał(a):Sabina1 - będzie dobrze :kciuki: :P To nie Aga1215 napisała, to sądząc po wyrazie pysia, napisał dogomaniak Wektor z rudymi wąsikami. Quote
Sabina1 Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Usunięty(błedy) Coś mi się porobiło, przepraszam Quote
aga1215 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 sabina1 napisał(a):aga1215 napisał(a):Sabina1 - będzie dobrze :kciuki: :P To nie Aga1215 napisała, to sądząc po wyrazie pysia, napisał dogomaniak Wektor z rudymi wąsikami. :oops: :lol: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Sabina1 Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 Mnie to się zdaje, że od cygar, ale niech Ada sie wypowie. :lol: Quote
gadzik Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Aga fabrisz włosy na rudo? a reszta na wąsiki, żeby piesek był do pańci podobny :evilbat: :lol: Quote
aga1215 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='gadzik']Aga fabrisz włosy na rudo? a reszta na wąsiki, żeby piesek był do pańci podobny :evilbat: :lol: no właśnie, podobno pies upodabnia sie do właściciela (a może odwrotnie?) :wink: :lol: wyżełki, co szukaja domu tysz tak mają (kto chce???) http://www.czarnewyzly.prv.pl Quote
Recommended Posts