Gośka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 aneta napisał(a):Proszę o dopisywanie wyników Pudel miniaturowy (biały.brązowy,czarny)suka szczeniat UTALENTOWANA GADUŁA Inter Studio-Wadowska Aldona-Bobrownik ? (Gosiu przepraszam, ale nie wiem :oops:) W.O, Best Puppy :loveu: Quote
AniaRe Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Gośka napisał(a):W.O, Best Puppy :loveu: WOW!!!! Gratulacje dla siostrzyczki!!! :loveu: Quote
EFMAN Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='WinfinityW']www.liveinternet.ru/users/wtayaw/ - to co zrobilam na wystawie WINFINITYW dzięki za filmik z Josse Manuelem-pudel min.aprocot w roli głównej,ocena na stole. Quote
pati Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a możecie napisac kto robił grupe i BIS-a? Quote
Śnieżynka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Malusiego Igorka ja mam i to całkiem całkiem fotki i filmiki :loveu: ale niestety wróciłam chora od pt mnie coś rozbierało, a wczoraj już wogóle mnie rozwaliło i ledwo do domu dotarłam :placz: leże z gorączką i umieram :placz: więc na fotki i filmiki będie trzeba troszke poczekać :oops: Quote
Bura Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Gośka']W.O, Best Puppy :loveu: A właścicielka zadowolona z rozetki?? Mam foty Igora siostry Ansvel Tremendos Ambition, CACIB, BOB Shot at 2009-11-15 Shot with Canon PowerShot A510 at 2009-11-15 Shot with Canon PowerShot A510 at 2009-11-15 Shot with Canon PowerShot A510 at 2009-11-15 Shot with Canon PowerShot A510 at 2009-11-15 Quote
Bura Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 I Igora dzisiejsze foty, nadal całkiem ładnie wygląda :evil_lol: Shot with Canon PowerShot A510 at 2009-11-16 Shot with Canon PowerShot A510 at 2009-11-16 Quote
Bura Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Śnieżynka napisał(a):Malusiego Igorka ja mam i to całkiem całkiem fotki i filmiki :loveu: ale niestety wróciłam chora od pt mnie coś rozbierało, a wczoraj już wogóle mnie rozwaliło i ledwo do domu dotarłam :placz: leże z gorączką i umieram :placz: więc na fotki i filmiki będie trzeba troszke poczekać :oops: Leż pani, kuruj się a jak wykurujesz to foty zapodawaj :loveu: Quote
EwikB Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dziewczyny naśmiałam sie z tego plum , plum i bęc, bęc na całego. :-) Małe białe czy raczej duże białe jest super, nie zazroszczę pielęgnacji , zawsze podziwiałam Gośkę z Fordem , ale fakt niezwykle efekciarsko zawsze wyglądali . Bura Twoje rozetki są powalające .Czy jest mozliwość ich zamówienia ? Gośka a Twoja mała Gaduła jest prześliczna , będę trzymać kciuki za jej sukcesy Quote
Bura Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 EwikB napisał(a):Dziewczyny naśmiałam sie z tego plum , plum i bęc, bęc na całego. :-) Małe białe czy raczej duże białe jest super, nie zazroszczę pielęgnacji , zawsze podziwiałam Gośkę z Fordem , ale fakt niezwykle efekciarsko zawsze wyglądali . Bura Twoje rozetki są powalające .Czy jest mozliwość ich zamówienia ? A owszem, jest. Tylko dość czasu muszę mieć przed wystawą, aby je zdążyć zrobić... Quote
EFMAN Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ANSVEL TREMENDOS AMBITION - Ch.RUS,RKF SIR ARMANI BONAPARTE Jantarowa Fuga MR. PONTIUS od Lalanki Mł.Ch.PL Quote
EFMAN Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 TUTSI Ch.RUS,RKF,BEL,LT,LV JOSSE MANUEL konkwistador - BOS,CWC Widok ogólny Quote
Equus Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 jedyny właściwy sposób biegania z psem na ringu, bo z tłumaczenia pani sędziny nie bardzo mi wychodzi jak to mam cytuję "tak plim plim na paluszkach" Rany gościa, na co ci sędziowie patrzą:crazyeye: Myślałam, że interesuje ich pies w ruchu, a nie właściciel:megagrin: Quote
Gośka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 To po kolei Pudel Duży (apricot,czerwony,srebrny) suka otwarta Akira Zlaty Plysak-Cholewa Liliana Dębica - CWC, BOS, CACIB Pudel Duży (biały,brazowy,czarny) pies szczeniąt Volzhski Talisman EGOR-Lorentz Marta-Rzeszów WO, N.Szcz Quote
Gośka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Pudel Duży (biały,brązowy,czarny) pies championów BASTIEN z Cerneho panstvi-Suckrdlova Drahomira-Ostrava-Poruba ?, BOS Pudel Duzy (biały.brazowy,czarny) suka championów ANASTAZIE z Cerneho panstvi-Brozdova Petra-Hranice ? i Pudel Duzy (biuały,brązowy.czarny) suka championów ANSVEL TREMENDOS-Vakhonina Valeria-Kaliningrad CACIB, BOB Quote
Gośka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Pudel miniaturowy (apricot,czerwony,srebrny)pies młodzież SIR ARMANI Bonaparte Janterowa Fuga FCI-Chojnowska Justyna-Warszawa Pudel miniaturowy (apricot,czerwony,srebrny)pies JOSSE MANUEL Konkwistador-Borys Joanna-Katowice - , BOS Pudel miniaturowy (apricot,czerwony,srebrny) suka championów TUTSI-VAKHONINA VALERIA-Kaliningrad - ?, ?, BOS, BOB Quote
Gośka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 TUTSI-VAKHONINA VALERIA-Kaliningrad - ?, ?, BOS, BOB Quote
Gośka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Pudel miniaturowy (biały.brązowy,czarny)pies otwarta MR.PONTIUS od Lalanki=Crrystoph Aneta-Skwierklaniec CWC, BOS, CACIB, BOB Pudel miniaturowy (biały.brązowy,czarny)suka szczeniat UTALENTOWANA GADUŁA Inter Studio-Wadowska Aldona-Bobrownik W.O, N.Szczenię Quote
Gośka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Pudel średni (apricot,czerwony,srebrny)pies młodzież DAWIDOFF GOLDEN SHADOW VERICOLOR-Panek Janusz-Jedlicze - I dosk Pudel średni (apricot,czerwony,srebrny)pies championów INDIRICA RAKKAS AH-Gałuszka Ewa-Suszec ?, BOS Quote
Gośka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Pudel średni (biały.brązowy,czarny)pies mlodzież VELVET ARTEMON DR.CHAOS-Czapska Małgorzata Jacek-Czapski-Warszawa Pudel średni (biały.brązowy,czarny)pies posrednia ENRICCO SOOTY ANDREA"s-Szocsova Michaela-Bratislava ? Quote
Bura Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Gośka napisał(a):Pudel Gosiu, czy mgę Twoje foty dać na inne fora i na rusforum?? Pliiiz!!! Na razie Twoje foty są nie do pobicia, szczególnie ta z plim plim ;) Quote
Recommended Posts