anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 :D Może spotkamy sie gdzieś na wystawie we Wrocławiu i przedstawimy sobie grzywki i koniki jak będzie troszkę czasu :) Pozdr. Quote
maga18 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 super pomysl!! :angel: ale ja chyba bede w niedziele... chyba wtedy sa grzywki... :roll: marzy mi sie fotka grzywacza z dogiem :lol: najlapiej wachajacych sie w nosy :D Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Faktycznie, zdjęcie byłoby super!!! A jak udałoby się dobrać podobne kolory dogów i grzywek - byłoby niesamowicie!!! Jak Wam się uda - wstawcie takie zdjęcie na DGM. Pzdr. Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 maga18 napisał(a):super pomysl!! :angel: ale ja chyba bede w niedziele... chyba wtedy sa grzywki... :roll: marzy mi sie fotka grzywacza z dogiem :lol: najlapiej wachajacych sie w nosy :D My też jesteśmy w niedzielę :) Może uda się sklecić jakąś fotkę ;) maga - będziemy musiały się tylko zgadać jak już będzie wiadomo co i jak, jakie ringi i nr startowe to łatwiej będzie się znaleźć ;) Pozdr. Grzywka i konik :D :D :D hi,hi... Quote
Asiunia02 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 My tez jedziemy ale tylko z jedna akita. Reszta ma w tym czasie urlop :) Juz teraz zwracam sie z prosba o stawke akit. Mi w sumie wystarcza suczki klasa mlodziezy, ale cala tez by byla miło widziana. Chyba Elitesse musisz sobie pomału robic liste :) Quote
Asiunia02 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 My tez jedziemy ale tylko z jedna akita. Reszta ma w tym czasie urlop :) Juz teraz zwracam sie z prosba o stawke akit. Mi w sumie wystarcza suczki klasa mlodziezy, ale cala tez by byla miło widziana. Chyba Elitesse musisz sobie pomału robic liste :) Quote
Toller Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 A my też już zgłosiliśmy i zapłaciliśmy, bo przebicie cenowe jest spore: w terminie 90 zł, a po 150... Ufff... Różnica prawie pokrywa koszt krajówki... Czyżby obawiali się ślepych zgłoszeń? :D Quote
Toller Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Czy ja dobrze widzę że Intery idą za tą samą cenę co reszta? :eek: Quote
Złośnica Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 ojj...Elitesse jestem podłamana :cry: dzwoniłam dziś do ZK i pani przy telefonie mówiła, że nie mjają w planie przedłużać terminu zgłoszeń, a ja jestem 2 dni przed wypłatą... Quote
Toller Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Chyba was widziałam w Ustroniu.. :D A dokładniej rzecz mówiąc chowałam się was, zeby mnie Fox nie zobaczył, gdy był na ringu (jestem przeciw 2 -nemu wystawianiu).. Nawet chyba mam zdjęcie Lugera, słodko spał na stopniach trybuny. Przy okazji prześlę :D Quote
Złośnica Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 a tak tak...to byliśmy My, Ciebie również pamiętamy :D jak znajdzie się zdjęcie to poproszę na priv :) Quote
Toller Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Widzę na stronce, że same sukcesy!! Gratulacje!!! Zdjęcie prześlę z domu, bo teraz pracuję :D Bardzo wogóle podoba mi sie design waszej strony. Świetnie pasuje do Lugera :thumbs: Quote
golden_owner Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Zlosnica, a co to za problem zglosic dzis, a zaplacic za dwa dni? :roll: Quote
cockermanka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Złośnica&LUGER']ojj...Elitesse jestem podłamana :cry: dzwoniłam dziś do ZK i pani przy telefonie mówiła, że nie mjają w planie przedłużać terminu zgłoszeń, a ja jestem 2 dni przed wypłatą... Eee...a co ma jedno zdrugim wspólnego? Ja zgłosiłam,a zapłacę przelewem... U nas w oddziale zgłoszenia przyjowali do piątku..... Quote
Asiaczek Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Złośnica - a nie możesz wysłać zgłoszeń dzisiaj, a po wypłacie zapłacić? Przecież wiele osób tak robi, np. ja. Dokumenty na Wroclaw wysłałam, a zapłacę dopiero po 1 września, bo obecnie nie mam pieniędzy. Pzdr. Quote
Złośnica Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 na stronie ZK Głównego pisze, że do Wrocka można zgłaszać do 10.08 a zaś na stronie ZK Wrocław że tylko do 08.08. a Elitesse pisała że zawsze przedłużają więc chyba zaryzykuję i wyniucham stawke 8) bo niestety od tego zależy do jakiej klasy zgłoszę...i czy mam realne sznase na wygranie czy pójdziemy z torbami :lol: :lol: :lol: Quote
asiek Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 ja dzisiaj dzwoniłam do Wrocławia i pani powiedziała, że zgłoszenia przyjmują do końca tygodnia i że raczej nie będzie termin wydłużony... Quote
Savannah Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Złośnica&LUGER napisał(a):na stronie ZK Głównego pisze, że do Wrocka można zgłaszać do 10.08 a zaś na stronie ZK Wrocław że tylko do 08.08. a Elitesse pisała że zawsze przedłużają więc chyba zaryzykuję i wyniucham stawke 8) bo niestety od tego zależy do jakiej klasy zgłoszę...i czy mam realne sznase na wygranie czy pójdziemy z torbami :lol: :lol: :lol: a może "niuchłabys" też stawke sh - suki klasa otwarta? :angel: proszeee, co prawda juz zgłosiłam tam suczke swoją ale chce sie psychicznie przygotowac do tego co mnie czeka :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Złośnica Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 iiiii.....ale ja nie mam wtyków żeby dosłownie "niuchąć" stawki :lol: Po prostu zanim zgłoszę swojego psa na daną wystawę i do konkretnej klasy orientuję się, w jakiej klasie będzie się wystawiać konkurencja i wtedy- tak jak w przypadku Wrocławia staram się wybrać mniejszę zło lub większe szanse na wygranie, a że jeszcze mogę poskakać sobie między pośrednią a otwartą to i kombinuje jak koń pod górę :lol: :lol: :wink: Quote
Elitesse Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Asiaczek']Złośnica - a nie możesz wysłać zgłoszeń dzisiaj, a po wypłacie zapłacić? Przecież wiele osób tak robi, np. ja. Dokumenty na Wroclaw wysłałam, a zapłacę dopiero po 1 września, bo obecnie nie mam pieniędzy. Pzdr. ano właśnie ja tez tak najczęściej robie że pieniązki wysyłam później często kilka dni przed wystawą chyba że jest to np Poznan bo oni wyraźnie pisza ze opłata do jakiejś daty tyle a po tej dacie wiecej ale skoro przyjmują do końca tygodnia to i tak wydłuzyli termin :) Quote
Złośnica Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 cockermanka napisał(a):Eee...a co ma jedno zdrugim wspólnego? Aniu w niektórych oddziałach ma jednak znaczenie, bo ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń część oddziałów traktuje jako ostateczny termin zapłaty. Opłaty wnoszone po terminie przyjmowania zgłoszeń wynoszą tyle co wnoszone na wystawie więc jest różnica cenowa :-? Quote
Złośnica Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Oj dziewczyny...ja to zawsze staram się być "pożądna" :lol: i w momencie wysyłania zgłoszenia mieć już opłacona wystawę :wink: czyli wysyłam zgłoszenie kompletne ( łacznie z potwerdzeniem przelewu ) w związku z czym nie mam potem problemów z bieganiem po sekretariacie po numerek i wejściem na ring :fadein: Quote
Recommended Posts