Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
czy jest tu ktos z z.k Wrocław, i bedzie znac wczesniej stawki psów :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

ja ja :P jesli bedzie mi sie chcialo do zwiazku podjechac :)

Posted

A nie za wcześnie na podawanie stawek? Wrocław przyjmuje do 8 sierpnia +/- 2-3 dni na spłynięcie korespondencji. Czyli jeszcze ok. 2 tygodni na ewentualne ruchy konkurencji, prawda?
pzdr.

Posted

kaukazy napisał(a):
My z kaukazami też się wybieramy do Wrocka

Pani Kingo !
Witam na forum !!
Ja tym razem nie wystawiam zadnego z kaukazów ale będę z czarnym terierem tybetanskim.
Wiem,ze bedzie bardzo duza stawka owczarków kaukaskich.

Ale znając klasę Pani psów mam taką nadzieje,ze sedzia da wygrać tym najlepszym ! :D

Posted

Jeżeli w tym roku rekord zostanie pobity to może organizatorzy zrzucą się na jakiś dodatkowy pucharek dla 2-tysięcznego lub 2,5-tysięcznego wystawcy. Lub na 3-tysięcznego? Kto wie...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeżeli w tym roku rekord zostanie pobity to może organizatorzy zrzucą się na jakiś dodatkowy pucharek dla 2-tysięcznego lub 2,5-tysięcznego wystawcy. Lub na 3-tysięcznego? Kto wie...
Pzdr.

hehe :) dobre sobie... a w ogóle takie coś bywa???

Posted

[quote name='maga18']a wogle do kiedy termin wysylania zgloszen ???
maga18 - wczoraj wysyłaliśmy zgłoszenie i nic nie pisało o zmianie terminu przyjmowania - czyli nadal jest do 08 sierpnia (przynajmniej tak jest na stronce).

Posted

maga18 napisał(a):
:scared: w poniedzialek lece na poczte :lol:

No to będziesz musiała rzeczywiście szybko biec ;) i przy okazji jakiegoś faxiora wysłać...

Posted

anovi napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

hehe :) dobre sobie... a w ogóle takie coś bywa???

Wszystko jest możliwe. Może ktoś z organizatorów wpadnie na taki pomysł? Raczej nie. Ale może... Przecież taki pucharek kosztuje w grnaicach 25-20 zł. A oddziały, jak je kupują hurtowo, to płacą przecież ceny hurtowe.
Pzdr.

Posted

maga18 napisał(a):
przeciez liczy sie data stempla???

No podobno tak... ale jak się gdzieś na poczcie zawiruszy... to co??? Będzie klops!!!

A tak w ogóle to ja chcę coś poczytać na temat "grzywek" :) Gzie mam szukać? :)