Savannah Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 czy jest tu ktos z z.k Wrocław, i bedzie znac wczesniej stawki psów :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Elitesse Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Savannah napisał(a):czy jest tu ktos z z.k Wrocław, i bedzie znac wczesniej stawki psów :) Pozdrawiam Lidka i Villarica ja ja :P jesli bedzie mi sie chcialo do zwiazku podjechac :) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 A nie za wcześnie na podawanie stawek? Wrocław przyjmuje do 8 sierpnia +/- 2-3 dni na spłynięcie korespondencji. Czyli jeszcze ok. 2 tygodni na ewentualne ruchy konkurencji, prawda? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='Elitesse']stawko najwczesniej po 14 sierpnia Elitesse, Twoje wyliczenia zgadzają się z moimi. Jeszcze 2 tygodnie czekania... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Dzisiaj listempriorytetowym wysłalam zgłoszenia moich 4 basków na wystawę we Wrocławiu. Klamka zapadła. Pzdr. Quote
Genia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 kaukazy napisał(a):My z kaukazami też się wybieramy do Wrocka Pani Kingo ! Witam na forum !! Ja tym razem nie wystawiam zadnego z kaukazów ale będę z czarnym terierem tybetanskim. Wiem,ze bedzie bardzo duza stawka owczarków kaukaskich. Ale znając klasę Pani psów mam taką nadzieje,ze sedzia da wygrać tym najlepszym ! :D Quote
Asiaczek Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Kaukazy już zdążyły pokazać swoją klasę, np. ostatnio Kosice, Oberwart i Szombathely!!! Pzdr. Quote
anovi Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Coś zaczyna się nam tak jakoś układać, że chyba się zgłosimy na Wrocław :) Quote
anovi Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Asiaczek napisał(a):No to jest już nas coraz więcej! Pzdr. Z każdym dniem tyci więcej :) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ciekawe, czy w tym roku Wrocław pobije swój rekord. Pzdr. Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Klamka zapadła - zapłacone - zgłoszone - jedziemy :) Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Jeżeli w tym roku rekord zostanie pobity to może organizatorzy zrzucą się na jakiś dodatkowy pucharek dla 2-tysięcznego lub 2,5-tysięcznego wystawcy. Lub na 3-tysięcznego? Kto wie... Pzdr. Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Asiaczek napisał(a):Jeżeli w tym roku rekord zostanie pobity to może organizatorzy zrzucą się na jakiś dodatkowy pucharek dla 2-tysięcznego lub 2,5-tysięcznego wystawcy. Lub na 3-tysięcznego? Kto wie... Pzdr. hehe :) dobre sobie... a w ogóle takie coś bywa??? Quote
maga18 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 a wogle do kiedy termin wysylania zgloszen ??? Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='maga18']a wogle do kiedy termin wysylania zgloszen ??? maga18 - wczoraj wysyłaliśmy zgłoszenie i nic nie pisało o zmianie terminu przyjmowania - czyli nadal jest do 08 sierpnia (przynajmniej tak jest na stronce). Quote
maga18 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 :scared: w poniedzialek lece na poczte :lol: Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 maga18 napisał(a)::scared: w poniedzialek lece na poczte :lol: No to będziesz musiała rzeczywiście szybko biec ;) i przy okazji jakiegoś faxiora wysłać... Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 anovi napisał(a):Asiaczek napisał(a):Jeżeli w tym roku rekord zostanie pobity to może organizatorzy zrzucą się na jakiś dodatkowy pucharek dla 2-tysięcznego lub 2,5-tysięcznego wystawcy. Lub na 3-tysięcznego? Kto wie... Pzdr. hehe :) dobre sobie... a w ogóle takie coś bywa??? Wszystko jest możliwe. Może ktoś z organizatorów wpadnie na taki pomysł? Raczej nie. Ale może... Przecież taki pucharek kosztuje w grnaicach 25-20 zł. A oddziały, jak je kupują hurtowo, to płacą przecież ceny hurtowe. Pzdr. Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 maga18 napisał(a):przeciez liczy sie data stempla??? No podobno tak... ale jak się gdzieś na poczcie zawiruszy... to co??? Będzie klops!!! A tak w ogóle to ja chcę coś poczytać na temat "grzywek" :) Gzie mam szukać? :) Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Dzięki maga - poczytam na pewno - grzywki są super :D Quote
Recommended Posts