Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miśka napisał(a):
NigdyNigdy napisał(a):
My już zgłoszeni :cunao:
Zestaw ten, co zwykle. :jumpie:

aaaa kiedy Twoja stronka Kasia ruszy hę?? :roll: czekam czekam i nic....

Uuuuuuuuuuuuuu! Pięta Achillesowa :wallbash:
Nie mam kiedy się wyspać, że o stronie nie wspomnę :-?
Ale tak tak tak tak- będzie napewno :ylsuper:
I z pewnością Was o tym poinformuję :wink:

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
No my też już zgłosznie tylko jeszcze nie wiem czy dojedziemy Ale mam nadzieję że się uda :)

no ja nic nie mówie Malwina, ale mam nadzieje że bedziesz z Landi :wink: w jakiej klasie bedzie? jeszcze młodziez?
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Malwa&Landi napisał:
No my też już zgłosznie tylko jeszcze nie wiem czy dojedziemy Ale mam nadzieję że się uda

no ja nic nie mówie Malwina, ale mam nadzieje że bedziesz z Landi w jakiej klasie bedzie? jeszcze młodziez?
Pozdrawiam
Lidka i VillaricaTak do młodzieży zgłosiłam korzystam póki mogę :wink: [/quote]

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
Malwa&Landi napisał:
No my też już zgłosznie tylko jeszcze nie wiem czy dojedziemy Ale mam nadzieję że się uda

no ja nic nie mówie Malwina, ale mam nadzieje że bedziesz z Landi w jakiej klasie bedzie? jeszcze młodziez?
Pozdrawiam
Lidka i VillaricaTak do młodzieży zgłosiłam korzystam póki mogę :wink:

prawidłowo :wink: zakosisz konkurencje i tyle :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

No co ty z tym jak ja ją wystawiam to wątpię żebym coś zakosiła 8) Ale spróbować zawsze można mam nadzieję, że sędzia nie będzie największej uwagi przykładał do prezentacji a do psa :)

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
No co ty z tym jak ja ją wystawiam to wątpię żebym coś zakosiła 8) Ale spróbować zawsze można mam nadzieję, że sędzia nie będzie największej uwagi przykładał do prezentacji a do psa :)

dobra dobra tralala ja już swoje wiem :) nie sędzia jest tak........ z ena nic nie zwraca uwagi z innej planety :roll: ps. jak by co moge ci wystawic Landi :) hehe
Pzdr
Lidka i Villarica

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
O to pomyślę jeszcze najwyżej na klubówce zobaczę jak będzie z kims innym sie prezentować ale mam na nią teraz nowy patent wiec może damy radę 8)

no mam nadzieje i trzymam kciuki :kciuki: a poźniej bedziemy oblewac :drinking: Mł.Zw.Klubu :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

flashka-g napisał(a):
no patent jest;] heheheheheh 8)

no tak mogłam się domyslac że z patentem to wyszłaś ty Flashi, no wiec może juz zaczne oblewac Mł.Zw.Kl Landi :drinking: :drinking: :)
Pozdrawiam 8)
Lidka i Villarica

Posted

wiem że może za dużźo wymagam ale skoro już ktoś będzie na wystawie , to ja mam ogrooooooomna proźbę.
A mianowicie chcialabym fotke alaskanow z ringu , najbardziej interesuje mnie fotka Psow Klasa Otwarta,
i prosilabym jeszcze o wyniki AM .
Pozdrawiam

Posted

Daisunia napisał(a):
wiem że może za dużźo wymagam ale skoro już ktoś będzie na wystawie , to ja mam ogrooooooomna proźbę.
A mianowicie chcialabym fotke alaskanow z ringu , najbardziej interesuje mnie fotka Psow Klasa Otwarta,
Pozdrawiam

ah Daisunia :) ok, mam cyfrówke wiec zrobie zdjęcia oraz postaram się o wyniki, choc to nie pewne jesli am beda na innym ringu :roll: ale sie postaram. Ja we Wrocku jestem juz w sobote, wiec pojde sobie w sobote zobaczyc na wystawe jak by ktos chcial to się "zaczaje" pod konkretną rasą i spisze wyniki i zrobie zdjęcia konkretnej rasie na konkretną prosbe :) są chetni :lol: :wink: ???
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
Ale to wiesz musicie dobrze dopingować tam jakieś transparenty czy coś to ty Lidka będziesz od marketingu:lol: Jak skutecznie to coś będzie :drinking:

jasne, moge byc od merketingu :) no problem :wink: uważaj bo naprawde zrobie jakis transparencik i się ździwisz :lol: nie no ale na duże oklaski i wiwaty+zdjęcia możesz z mojej strony liczyc, a także na pomoc przy psiaku nawet potrzymac :wink:
Malwa&Landi napisał(a):
Jak skutecznie to coś będzie :drinking:

no ja tak pocichu na coś licze :drinking: 8) i mam na to nadzieje :wink:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Savannah napisał(a):
Daisunia napisał(a):
Pozdrawiam

ah Daisunia :) ok, mam cyfrówke wiec zrobie zdjęcia oraz postaram się o wyniki, choc to nie pewne jesli am beda na innym ringu :roll: ale sie postaram. Ja we Wrocku jestem juz w sobote, wiec pojde sobie w sobote zobaczyc na wystawe jak by ktos chcial to się "zaczaje" pod konkretną rasą i spisze wyniki i zrobie zdjęcia konkretnej rasie na konkretną prosbe :) są chetni :lol: :wink: ???
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Koffana jesteś !!!
dzięęękuujęęęę ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
Savannah a moze to ty postawisz??? bo tego szampana to chyba ja nigdy nie zobacze obiecanego;]

ech szampan to swoją drogą - za mojego psa :P ja tu mówie o Malwinie że ma stawiac z Mł.Zw.Kl 8)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Daisunia napisał(a):
Savannah napisał(a):
Daisunia napisał(a):
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Koffana jesteś !!!
dzięęękuujęęęę ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

powiem bardzo nieskromnie- wiem :) :wink:
Pozdro
Lidka i Villarica

Posted

Zgloszenia na wystawe we Wrocku przyjmowane sa tylko do 08.08.05 , a nie tak jak ktos wczesniej napisal do 10-tego.Wiec trzeba sie spieszyc. :lol: