NigdyNigdy Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Miśka napisał(a):NigdyNigdy napisał(a):My już zgłoszeni :cunao: Zestaw ten, co zwykle. :jumpie: aaaa kiedy Twoja stronka Kasia ruszy hę?? :roll: czekam czekam i nic.... Uuuuuuuuuuuuuu! Pięta Achillesowa :wallbash: Nie mam kiedy się wyspać, że o stronie nie wspomnę :-? Ale tak tak tak tak- będzie napewno :ylsuper: I z pewnością Was o tym poinformuję :wink: Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 czekamy z niecierpliwością Kasiu 8) :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Malvina Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 No my też już zgłosznie tylko jeszcze nie wiem czy dojedziemy Ale mam nadzieję że się uda :) Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Malwa&Landi napisał(a):No my też już zgłosznie tylko jeszcze nie wiem czy dojedziemy Ale mam nadzieję że się uda :) no ja nic nie mówie Malwina, ale mam nadzieje że bedziesz z Landi :wink: w jakiej klasie bedzie? jeszcze młodziez? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Malvina Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Malwa&Landi napisał: No my też już zgłosznie tylko jeszcze nie wiem czy dojedziemy Ale mam nadzieję że się uda no ja nic nie mówie Malwina, ale mam nadzieje że bedziesz z Landi w jakiej klasie bedzie? jeszcze młodziez? Pozdrawiam Lidka i VillaricaTak do młodzieży zgłosiłam korzystam póki mogę :wink: [/quote] Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Malwa&Landi napisał(a):Malwa&Landi napisał: No my też już zgłosznie tylko jeszcze nie wiem czy dojedziemy Ale mam nadzieję że się uda no ja nic nie mówie Malwina, ale mam nadzieje że bedziesz z Landi w jakiej klasie bedzie? jeszcze młodziez? Pozdrawiam Lidka i VillaricaTak do młodzieży zgłosiłam korzystam póki mogę :wink: prawidłowo :wink: zakosisz konkurencje i tyle :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Malvina Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 No co ty z tym jak ja ją wystawiam to wątpię żebym coś zakosiła 8) Ale spróbować zawsze można mam nadzieję, że sędzia nie będzie największej uwagi przykładał do prezentacji a do psa :) Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Malwa&Landi napisał(a):No co ty z tym jak ja ją wystawiam to wątpię żebym coś zakosiła 8) Ale spróbować zawsze można mam nadzieję, że sędzia nie będzie największej uwagi przykładał do prezentacji a do psa :) dobra dobra tralala ja już swoje wiem :) nie sędzia jest tak........ z ena nic nie zwraca uwagi z innej planety :roll: ps. jak by co moge ci wystawic Landi :) hehe Pzdr Lidka i Villarica Quote
Malvina Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 O to pomyślę jeszcze najwyżej na klubówce zobaczę jak będzie z kims innym sie prezentować ale mam na nią teraz nowy patent wiec może damy radę 8) Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Malwa&Landi napisał(a):O to pomyślę jeszcze najwyżej na klubówce zobaczę jak będzie z kims innym sie prezentować ale mam na nią teraz nowy patent wiec może damy radę 8) no mam nadzieje i trzymam kciuki :kciuki: a poźniej bedziemy oblewac :drinking: Mł.Zw.Klubu :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 flashka-g napisał(a):no patent jest;] heheheheheh 8) no tak mogłam się domyslac że z patentem to wyszłaś ty Flashi, no wiec może juz zaczne oblewac Mł.Zw.Kl Landi :drinking: :drinking: :) Pozdrawiam 8) Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Malwa&Landi napisał(a):no no 8) Malwina mam nadzieje że na Klubówce za Mł.Zw.Kl cos postawisz znajomym :) hehehhe Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Daisunia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 wiem że może za dużźo wymagam ale skoro już ktoś będzie na wystawie , to ja mam ogrooooooomna proźbę. A mianowicie chcialabym fotke alaskanow z ringu , najbardziej interesuje mnie fotka Psow Klasa Otwarta, i prosilabym jeszcze o wyniki AM . Pozdrawiam Quote
Malvina Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Ale to wiesz musicie dobrze dopingować tam jakieś transparenty czy coś to ty Lidka będziesz od marketingu:lol: Jak skutecznie to coś będzie :drinking: Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Daisunia napisał(a):wiem że może za dużźo wymagam ale skoro już ktoś będzie na wystawie , to ja mam ogrooooooomna proźbę. A mianowicie chcialabym fotke alaskanow z ringu , najbardziej interesuje mnie fotka Psow Klasa Otwarta, i prosilabym jeszcze o wyniki AM . Pozdrawiam ah Daisunia :) ok, mam cyfrówke wiec zrobie zdjęcia oraz postaram się o wyniki, choc to nie pewne jesli am beda na innym ringu :roll: ale sie postaram. Ja we Wrocku jestem juz w sobote, wiec pojde sobie w sobote zobaczyc na wystawe jak by ktos chcial to się "zaczaje" pod konkretną rasą i spisze wyniki i zrobie zdjęcia konkretnej rasie na konkretną prosbe :) są chetni :lol: :wink: ??? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Malwa&Landi napisał(a):Ale to wiesz musicie dobrze dopingować tam jakieś transparenty czy coś to ty Lidka będziesz od marketingu:lol: Jak skutecznie to coś będzie :drinking: jasne, moge byc od merketingu :) no problem :wink: uważaj bo naprawde zrobie jakis transparencik i się ździwisz :lol: nie no ale na duże oklaski i wiwaty+zdjęcia możesz z mojej strony liczyc, a także na pomoc przy psiaku nawet potrzymac :wink: Malwa&Landi napisał(a):Jak skutecznie to coś będzie :drinking: no ja tak pocichu na coś licze :drinking: 8) i mam na to nadzieje :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Daisunia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Savannah napisał(a):Daisunia napisał(a):wiem że może za dużźo wymagam ale skoro już ktoś będzie na wystawie , to ja mam ogrooooooomna proźbę. A mianowicie chcialabym fotke alaskanow z ringu , najbardziej interesuje mnie fotka Psow Klasa Otwarta, i prosilabym jeszcze o wyniki AM . Pozdrawiam ah Daisunia :) ok, mam cyfrówke wiec zrobie zdjęcia oraz postaram się o wyniki, choc to nie pewne jesli am beda na innym ringu :roll: ale sie postaram. Ja we Wrocku jestem juz w sobote, wiec pojde sobie w sobote zobaczyc na wystawe jak by ktos chcial to się "zaczaje" pod konkretną rasą i spisze wyniki i zrobie zdjęcia konkretnej rasie na konkretną prosbe :) są chetni :lol: :wink: ??? Pozdrawiam Lidka i Villarica Koffana jesteś !!! dzięęękuujęęęę ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
flashka-g Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Savannah a moze to ty postawisz??? bo tego szampana to chyba ja nigdy nie zobacze obiecanego;] Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 flashka-g napisał(a):Savannah a moze to ty postawisz??? bo tego szampana to chyba ja nigdy nie zobacze obiecanego;] ech szampan to swoją drogą - za mojego psa :P ja tu mówie o Malwinie że ma stawiac z Mł.Zw.Kl 8) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Daisunia napisał(a):Savannah napisał(a):Daisunia napisał(a):wiem że może za dużźo wymagam ale skoro już ktoś będzie na wystawie , to ja mam ogrooooooomna proźbę. A mianowicie chcialabym fotke alaskanow z ringu , najbardziej interesuje mnie fotka Psow Klasa Otwarta, i prosilabym jeszcze o wyniki AM . Pozdrawiam ah Daisunia :) ok, mam cyfrówke wiec zrobie zdjęcia oraz postaram się o wyniki, choc to nie pewne jesli am beda na innym ringu :roll: ale sie postaram. Ja we Wrocku jestem juz w sobote, wiec pojde sobie w sobote zobaczyc na wystawe jak by ktos chcial to się "zaczaje" pod konkretną rasą i spisze wyniki i zrobie zdjęcia konkretnej rasie na konkretną prosbe :) są chetni :lol: :wink: ??? Pozdrawiam Lidka i Villarica Koffana jesteś !!! dzięęękuujęęęę ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: powiem bardzo nieskromnie- wiem :) :wink: Pozdro Lidka i Villarica Quote
Ki-wi Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Zgloszenia na wystawe we Wrocku przyjmowane sa tylko do 08.08.05 , a nie tak jak ktos wczesniej napisal do 10-tego.Wiec trzeba sie spieszyc. :lol: Quote
an3czka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 na stronie www.zkwp.pl , w dziale wystawy jest napisane, ze do 10. coz rozbieznosci w informacjach dzialaja tylko na nasza korzysc :D Quote
Recommended Posts