ninja_6 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 narazie mam suczkę boksera żółtą :D :D :D Quote
Jagoodka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 ninja_6 napisał(a):byłam na wystawie przy ringu spanieli ale chciałam sprawdzic czy dobrze napisałam w katalogu :) :) bo były niejasności wielkie dzięki Ooooo to trzeba bylo sie ujawnic :) a nie tak po tajniacku hihihihihi :) Quote
tunio Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Jagoodka napisał(a):a nie tak po tajniacku hihihihihi :) I kto to mowi ? 8) :wink: :lol: BTW.Gratulujemy :fadein: Quote
baskomaniak Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Kilka fotek z pokazów AGILITY: Więcej w galerii: "Wystawa WROCŁAW 2005" czyli TU Pozdrawiam. :D Quote
ninja_6 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 kiedyś miałam cocker spaniela z rodowodem jezdziłam na wystawy w roku byłam 28 razy ale niestety pies zachorował i musiałam się z nim roztać :( :( :( Quote
Jagoodka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 carragan napisał(a):Jagoodka napisał(a):a nie tak po tajniacku hihihihihi :) I kto to mowi ? 8) :wink: :lol: BTW.Gratulujemy :fadein: Ale ja nie wiedzialam, ze WY tez z dogomanii ;p Dopiero Adas mi pozniej powiedzial hihihihi ;) Dzieki za zdjecia i gratulacje. Malenstwo jest super naprawde. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Jagoodka napisał(a):I teraz ja sie pochwale :) Taresik skromniutko CWC, CACIB i BOB I dwie wystawiane przeze mnie cockerki VERONIQUE z Vejminku i CALAIS Wrzeciono Czasu 2x dosk II . Mialam wielkie szczescie mogac wystawiac takie cudowne dziewczyny :) OOOOO, Jagoodka - idziesz, jak burza!!! Gratulacje! A czemu nie podeszłyście później do nas, co?! Mimo wspaniałych wyników macie żółtą kartkę. :wink: Pzdr. Quote
Jagoodka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Asiaczek napisał(a):Jagoodka napisał(a):I teraz ja sie pochwale :) Taresik skromniutko CWC, CACIB i BOB I dwie wystawiane przeze mnie cockerki VERONIQUE z Vejminku i CALAIS Wrzeciono Czasu 2x dosk II . Mialam wielkie szczescie mogac wystawiac takie cudowne dziewczyny :) OOOOO, Jagoodka - idziesz, jak burza!!! Gratulacje! A czemu nie podeszłyście później do nas, co?! Mimo wspaniałych wyników macie żółtą kartkę. :wink: Pzdr. A nie podeszlismy bo nie bylo kiedy :p Najpierw my na ring z Taresem, pozniej Veronique, pozniej Calais, a w miedzy czasie jak bylam na ringu i czekalismy w kolejce do oceny to jeszcze z Renata zamienilam pare slow, pozniej poszlismy tylko cos zjesc i juz byly finaly :) Przelecial dzien i nawet nie wiem kiedy, ale obiecuje ze to nadrobimy i sie poprawimy :) Quote
Asiaczek Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Trzymam za słowo! Mnie też - nie wiedzieć jak i kiedy - czas we Wrocku tak szybko minął... Pzdr. Quote
agabass Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (Buszi) - Zwyc. ZENJI del Monte de Haya - BOB. Kanjaras FAMILIA FUWELE (Gila) = CACIB, NSwR Quote
Jagoodka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Słuchajcie mam głupkowate pytanie. Czy dostaliście może potwierdzenia CACIBów z Wrocławia?? BO ja do teraz nie mam :( Quote
Recommended Posts