skubi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Do trzech razy sztuka: poprosze o stawkę Bearded Collie Quote
maga18 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 borsaf napisał(a):Tyle tu grzywaczy, ze sie osmiele zapytac jako laik: czy te nagie i owlosione to razem po ringu biegają, czy sa osobno oceniane? w Polsce biegaja razem, natomiast np. w Czechach oceniane są osobno Quote
maga18 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 baskomaniak napisał(a):maga18 napisał(a):Baskomaniak dziekuje!! Piekne zdjecia!! :o :angel: :angel: :angel: No sliczne!!! :angel: :angel: :angel: Moge dac na swoja strone?? Podpisze oczywiscie ;) Nie widzę przeszkód. Na mail'a podeślę Ci jeszcze 3, które jak będziesz chciała to Sama wstawisz na dogo, ok?. Pozdrawiam. :D ok :D dziekuje!! takich zdjeci z rigu jeszcze nie mialam :D:D:D!!! :angel: Quote
Toller Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 skubi napisał(a):Do trzech razy sztuka: poprosze o stawkę Bearded Collie PSY: Kl.otwarta: BUTCH CASSIDY Of Slavic Charm ESSANDSEE OFF THE PEG Ha'Penny FREDDIE FREELOADER kl.championów: ARCHIBALD Beatnik from Magpie Valley SUKI: kl.młodzieży: EVERLASTING EMPATHY Marinus pośr: LULLA LUCK Charleston kl.otw: Now and Then CUTTLING THE EDGE DONNA DIANA Marinus Philemon TIME TO DREAM Quote
wow Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 ponownie proszę o stawke psów goldenów :modla: Quote
golden_owner Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Wow, masz farta, bo nawet Ci napisze z wynikami - szczatkowymi, bo szczatkowymi, ale zawsze. Szczenieta: Prima BIRBANT, Iw.o. Work of Art OLIVER TWIST, o TAURUS WIchrowe Rancho, o Mlodziez: Ageratum Sen Wiktorii bdb Al Gora Zlota bdb Alf Kintara Aricons Another Dream of Ary, dosk., IV Arnold Golden Eye bdb Aksel Gora Zlota dosk.? Bodor z Okrzeszyc, dosk., I, Zw.Ml., NJwR Cyrus z Zielonego Lanu Ambergold GK Daniel Defoe bdb Fred Nevada-Milogo Hero Marakita bdb Hugo Lee z Makdani Kay Crazy Commedy Biale Zloto King Szczesliwy Slon, dosk. III Nazir z Zaglebia, dosk.II Next Robin z Lesnych Ostepow Taft Butterfly z Karczewskich Szuwarow bdb Cheek to Cheek Valencia Smile - nie wystawiony Posrednia: Alex od Kaktusa dosk. Bonus Zimny Nosek dosk. Diego Adekatos dosk, IV Immigrant Song Rejentowka dosk., III King of Crazy Commedy Biale Zloto dosk. Galans Marcipan, dosk. Milky Way Mateo Work of Art dosk. Nice & Clever Boy Volarius Terra Antyda Sani Bicco dosk. II Songokan Basileus dosk., I CWC, CACIB, BOB Otwarta: Adad z Doliny Jezierzycy bdb Fortibus Amusing Archibald bdb Cezar z Opavskeho Kopce dosk. Droopi Akces bdb Ebro Marakita dosk, I CWC, res.CACIB Ero Euro Plus dosk. Sasquehanna Glejt dosk., IV Catch the Wind John Boy Karvin Travolta dosk., II Cheek to Cheek Underground Velvet dosk. III Voyager Negrus Uzytkowa: Akim z Kralovskych Teras dosk. I CWC Ginger Cream Legend Rejentowka nb Hardy Alvin Golden Erinor nb Va Banque Kwintesencja nb Championow: Barbo Scandinavia Finland dosk., II Bold Sunny z Lesnych Ostepow dosk. I CWC Estro Euro Plus dosk Complement Ramzes dosk III Complement Romantyk dosk.IV Suki Szczenieta: Baby Doll Dalkowska Morena Ewry z Rydzynskiego Lasu Tavira Wichrowe Rancho Mlodziez Arcadia Goldenpack Marty Aria Zimowy Skoczek Bella Krolowa Gwiazd Bessi Cosi Fan Tutte Biale Zloto Bessy Zloto Marty Halma Fiona Marakita Helene Marakita Imagine Rejentowka Leni Crazy Commedy Biale Zloto Monna z Gniazda Toli Mylody Magor Pamela A z Zaglebia, dosk.I Zw.Ml Cheek to Cheek Vodka Sunrise, dosk. IV Posrednia: Awantura Zazulisko Betina Bukowy Dwor Brita Lee z Makdani Calibra Golebie Serce Dedykacja Especially for You Complement Hossa Kauri z Lesnych Ostepow Mela-Goldmine Work of Art Nela Volarius New Polish Passion z Zaglebia Ofra Volarius Pampa Butterfly z Karczewskich Szuwarow Plly Ann Almus Second Lady Cindarella Rodowe Zloto Uvee des Vives Vodka on the Rocks dosk. I CWC Otwarta Avanti Zimny Nosek Azja Miss Opolszczyzny Belona Echo Asyzu Belevolent Betty Fortibus Bonnie Blue Kaprys Rejenta Conny z Opavskeho Kopce Complement Dear Mine Prima Emma Fera Euro Plus Figa Euro Plus Frajda z Garlicy Duchownej Gracja Pointa Prima Granada dosk. I CWC, CACIB Keli Pomarszczony Czar Kim Wilde z Zaglebia Legenda Ungaro Lila Sonia ze Slonecznego Miasta lada od Astrid Malgosia Ungaro Secret Milosny Flirt Nevada Gordius, dosk. IV Panienka ze Sztormowej Fiddle-de-Dee's Royalty Taksa Volarius Venlo Apple Hailer Biale Zloto Psy mlodziez sedziowala p.Chwalibog, reszte p. Korpetta z corka Viva. Quote
wow Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 dziekuje slicznie teraz rozumiem dlaczego nikomu wczesniej nie chciało sie pisać :P pozdrowienia dla Ciebie i Trutka od Doroty i Macka :) Quote
ninja_6 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 może ktoś zna lokaty cocker spanieli angielskich ,można podać tylko numery katalogowe plisss Quote
golden_owner Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Wow - ladnie to tak incognito wystepowac? ;) Jak widzisz, nie popisalismy sie we Wroclawiu ;) O zmianie sedziego dowiedzialam sie juz na miejscu. Ale co tam, Wroclaw jest piekny (chociaz rozkopany :evilbat: ), przynajmniej mialam okazje go zobaczyc. Quote
Atena Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 A w Borderach nie wygrał Aussie Merlot?? rudo biały?? Z tego co wiem to zdobył najlepszy pies w rasie i 2 miejsce najlepszy pies w grupie I :wink: :roll: 'Ale nie, Ten Boreder Colli był naprawde śliczny. Udało mi sie zrobić mu zdjęcia :) Quote
Agasia Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Toller-Fox napisał(a):skubi napisał(a):Do trzech razy sztuka: poprosze o stawkę Bearded Collie PSY: Kl.otwarta: BUTCH CASSIDY Of Slavic Charm ESSANDSEE OFF THE PEG Ha'Penny FREDDIE FREELOADER kl.championów: ARCHIBALD Beatnik from Magpie Valley SUKI: kl.młodzieży: EVERLASTING EMPATHY Marinus pośr: LULLA LUCK Charleston kl.otw: Now and Then CUTTLING THE EDGE DONNA DIANA Marinus Philemon TIME TO DREAM Pewnie wiesz skubi, ale jesli nie to dodam ze BOB - BUTCH CASSIDY Of Slavic Charm :) :) Quote
wow Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 hehe :P wiesz gdyby nie to zdjęcie Truta to tez bym Cie nie poznała :D a tak swoja droga to mało informacji na stronie wrocławskiego zk..... jak bedziesz miała chwilke to napisz do mnie :) pozdrawiamy Quote
flashka-g Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Dziękujemy za gratulacje i Asi za swietnie wystawienie Shapcia :buzi: Mł.Ch.Pl Ch.Pl Shapali de Ciukci :) fot. boska Meterek Aguś dla mnie to zaszczyt pokazywac TAKIEGO psa! A i bardzo mi było miło poznać Metros;] Quote
Jagoodka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ja dopiero teraz powrocilam do swiata zywych i dlatego dopieor teraz sie odzywam Gratulacje dla Wacia i Elitesse, to wielki sukces, a piesio sliczny :) Quote
Elitesse Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Jagoodka napisał(a):Ja dopiero teraz powrocilam do swiata zywych i dlatego dopieor teraz sie odzywam Gratulacje dla Wacia i Elitesse, to wielki sukces, a piesio sliczny :) dziekuje slicznie ! :buzi: Quote
Jagoodka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Teraz gratuluje Lazarusom za II BIS . Wasz psiak jest zjawiskowy widzialam jak pieknie biegal na BISie Asiaczek - Twoje psiaki jak zwykle utytulowane ;) a mnie Farik tez sie bardziej podoba niz Felka, a najbardziej jego glowa :) Flashka oczywiscie znowu poszalala ;) Gratuluje gratuluje i jeszcze raz Wszystkim gratuluje tym w/w i tym ktorych nie wymienilam (kurcze tyle nas tu jest, ze chyba nigdy nie zapamietam wszystkich :( ) Quote
Jagoodka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 ninja_6 napisał(a):może ktoś zna lokaty cocker spanieli angielskich ,można podać tylko numery katalogowe plisss Ninja_6 podaje dla ciebie wyniki. Niektore wniki pozostaja dla mnie niezrozumiala i zawila zagadka, no ale coz :( Cocker spaniel angielski Psy klasa mlodziezy Czarne VICTOR IN BLACK Golden Janyt - dosk, Zw.Młodzieży Złote XANTHOS z Vejminku - Zw. Młodzieży, NJwR klasa pośrednia Czarne V'OURASI HORS DES SENTIERS BATTUS - dosk, CWC Podpalane Athina's Product SWEET DREAM CHOICE - dosk, CWC Złote BEETLE BILLY TED from Moonlight Valley - dosk, lok II VALMONT des Terres Froides - dosk, lok I, CWC Klasa otwarta (wyszedl z otwartej KIMERYS) Czarne IMPERIAL of Forest Paradise - dosk, CWC Kolorowe KIMERYS HAPPY MY BOY Capra - dosk, lok I, CWC, CACIB SHELDON du Charme aux Loups - dosk, lok II Podpalane FRED z Wyspy Mew - doskonała Klasa championów (z klasy championow wyszedl ITSY-BITSY) Czarne AKIM z Dube - dosk Athina's Product BLACK MAGIC BEAU MONT - dosk FRODO Sapere Aude - dosk ITSY-BITSY Hetiw - dosk, lok I, CWC, Res.CACIB Kolorowe ROB ROY de la Coquiniere - dosk, lok I, CWC TIMUR Arginina - dosk, lok II Zlote GOLDEN GATE of Black Mirage - dosk, CWC Suki Klasa młodzieży Czarne FRENCIS Sant Tulip - dosk, Zw.Młodzieży MAXI Made in Poland - dosk, lok III VERONIQUE z Vejminku - dosk, lok II Podpalane CALAIS Wrzeciono Czasu - dosk, lok II NOSTALGIA NIKE Złota Grota- dosk, lok III ROSA Renmil - dosk, lok I, Zw.Młodzieży Złote CHARISMA z Fuzberku - dosk, lok I, Zw.Młodzieży PIĘKNE PIEGI Lanckoroński Akcent - dosk, lok II POEZJA Lanckoroński Akcent - dosk, lok III Klasa pośrednia (wyszla z klasy posredniej Valotsara) Czarne Valotsara VICTORIA - dosk, CWC, Res.CACIB Kolorowe SAMANTA ze Sztormowej - dosk, CWC Podpalane ANELI Solar Valley - dosk, CWC Złote BEEFY PETRA Wrzeciono Czasu - dosk, CWC Klasa otwarta (z klasy otwartej wyszla SHOKING GIRL) Czarne CARMELA Hanga - dosk, lok III KIARA KASYLDA Hetiw - dosk, lok II LOVELY LEILA Hetiw - dosk, lok I, CWC Kolorowe Lykkebo's COCK MY GENERATION - dosk, lok II LISA Capra - dosk, lok I, CWC Podpalane SCHOKING GIRL du Charme aux Loups- dosk, CWC Złote GALA z Żywieckiej Rudzy- bdb Gallinagos MY LOVE - dosk, lok I, CWC Klasa użytkowa (z klasy uzytkowej MICKY MONTANA) Czarne MICKY MONTANA Lanckoroński Akcent - dosk, CWC Złote QUINTA z Lesnich Chalup - dosk, CWC Klasa championów ( z klasy championów TOP MODELE) Czarne TOP MODELE de la Coquiniere - dosk, CWC, CACIB, BOB Podpalane Julius & Nike's CHOCOLATE ATHINA - dosk, CWC Złote CHEASY z Lesnich Chalup - dosk, CWC Klasa weteranów HARLA HAMIDA Uczniowski Kaprys - dosk, lok II TATJANA v. Odenwald - dosk, lok I Quote
Jagoodka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 I teraz ja sie pochwale :) Taresik skromniutko CWC, CACIB i BOB I dwie wystawiane przeze mnie cockerki VERONIQUE z Vejminku i CALAIS Wrzeciono Czasu 2x dosk II . Mialam wielkie szczescie mogac wystawiac takie cudowne dziewczyny :) Quote
Elitesse Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Jagoodka napisał(a):I teraz ja sie pochwale :) Taresik skromniutko CWC, CACIB i BOB I dwie wystawiane przeze mnie cockerki VERONIQUE z Vejminku i CALAIS Wrzeciono Czasu 2x dosk II . Mialam wielkie szczescie mogac wystawiac takie cudowne dziewczyny :) skromniutko ?? :o GRATULACJE !! :angel: :angel: Quote
ninja_6 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 bardzo ale to bardzo dziękuję za wyniki spanieli Quote
Jagoodka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Elitesse napisał(a):Jagoodka napisał(a):I teraz ja sie pochwale :) Taresik skromniutko CWC, CACIB i BOB I dwie wystawiane przeze mnie cockerki VERONIQUE z Vejminku i CALAIS Wrzeciono Czasu 2x dosk II . Mialam wielkie szczescie mogac wystawiac takie cudowne dziewczyny :) skromniutko ?? :o GRATULACJE !! :angel: :angel: Dzieki Elitesse :) Quote
Jagoodka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 ninja_6 napisał(a):bardzo ale to bardzo dziękuję za wyniki spanieli Nie ma za co :) Zaluj ze Cie tam nie bylo - tyle pieknych spanieli w jednym miejscu (rowniez czekoladek :) Co prawda niektore wyniki do teraz sa dla mnie niezrozumiale :( Quote
ninja_6 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 byłam na wystawie przy ringu spanieli ale chciałam sprawdzic czy dobrze napisałam w katalogu :) :) bo były niejasności wielkie dzięki Quote
borsaf Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Wspaniali dogomaniacy, Czy ktoś ma może dostęp do wyników kerry blou terrierów? Bylo ich niedużo,chyba 8 ale nie wiemy jak sie porozkładały z oceną. Może ktos wystawial kerraka i napisze oceny? a może macie dojście do ZK? Quote
Recommended Posts