Agasia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Brawa dla Mazura z BISa i oczywiscie Pana Rollsika ;) Quote
wow Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 witam ja bardzo proszę o stawke i wyniki psów goldenów w klasie szczeniat, młodziezy i posredniej :D :D Quote
HAWAN Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Toller-Fox - DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE i KŁANIAM SIĘ NISKO :lol: :P Pozdrawiam Quote
Toller Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 POn: AUTARES ASPEKT Kalisto o: JAZZ Vigil, m: DIAMANTIC-DIANA z Klementisa STAR Dobra Tradycja o: IWAN z Zadymy, m: NUKA z Balastyi Quote
Atena Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 blacky napisał(a):Atenaślicznie wyglądałaś z Myszką. :) Koniecznie musisz nabyć sobie rottka i to jeszcze z jej charakterem :) Tak, Myszka ma wspaniały charakter! Powszechna opinia rottwailera zupełnie do niej nie pasuje! Widziałaś jak Banty na nia czasami powarkiwała?? To ona nic! Ona jest wspaniała. Teraz musze wkleić te foty na forum Rottwaileró :) Quote
Natalia_W Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Bardzo prosze jaka dobra duszyczke :wink: o stawki SZNAUCEROW MINIATUROWYCH PIEPRZ I SÓL :D Quote
Martyna Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 a my skromnie doskonala i druga lokata :-)) ale za sliczna suczka, ktora wziela BOBa :D Afik zdecydowanie byl gorszy i do tego bez siersci :-) Quote
Elitesse Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 a flecikow to wysyp na tej wystawie ! az bylam w szoku :o Quote
Martyna Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Elitesse napisał(a):a flecikow to wysyp na tej wystawie ! az bylam w szoku :o no wlasnie sporo nie dojechalo :( wystawilo sie w koncu 12 z 22! ale jak kolezanka podala mi stawke w sobote to tez bylam w szoku :-) Zgloszeni byli Polacy, Niemcy, Wlosi, Czesi i Holendrzy :-) Quote
maga18 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 moje pieseczki :D FRASZKA z Gangu Łysych - kl.szczeniat: I/3 WO VENI OTELLO Sub Divo - kl.mlodziezy II/4 doskonały dogomaniackie grzywki :D pies widmo :lol: :o Quote
Asdf Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Dziękujemy za gratulacje i Asi za swietnie wystawienie Shapcia :buzi: Mł.Ch.Pl Ch.Pl Shapali de Ciukci :) fot. boska Meterek Quote
Elitesse Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 maga18 napisał(a):moje pieseczki :D pies widmo :lol: :o hehehe :lol: :lol :lol: Quote
Basenji Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Lazarus napisał(a):Best in Show Wroclaw 2005 . Czyżby bliski kuzyn Komki? Zdrówko :P Quote
alexandra Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ja jeszcze raz poproszę (bo poprzednia moja prośba została bez odzewu :( ) o stawkę sznaucerków mini czarnych. Z góry wielkie dzięki Quote
PARSONRK Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 alexandra napisał(a):Ja jeszcze raz poproszę (bo poprzednia moja prośba została bez odzewu :( ) o stawkę sznaucerków mini czarnych. Z góry wielkie dzięki było tego aż 38, moż konkretnie która klasa ? Quote
PARSONRK Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Jamnik długowłosy króliczy -for Bożena :wink: psy kl mł STOFFEL v. d. Barke - niemcy kl pośr NORBERT z Nedosinskeho haje - czechy kl użyt IRYS z Końskiego Raju kl ch CHERRY v. d. Barke - niemcy suki kl mł ANCHI Wirażka z Pruchnej CHANELL WINNIE z Ostrarskich Jezer kl pośr Sweet Unico's ATHENA -dania NATIE GREYS Małe Wielkie Serca kl otw Ldby Longen's JOSEFINE JOY -dania LASICKA z Nedosinskeho haje - czechy PIA v. Edlem Gemut - niemcy kl ch COBRA z Samotraki kl weteranów CYBINKA z Teklinowa NADZIEJA z Końskiego Raju i finito Quote
baskomaniak Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 To ja dorzucę jeszcze 3 fotki. Tiffi i Milka. Pozdrawiam. :D Quote
alexandra Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 PARSONRK napisał(a):alexandra napisał(a):Ja jeszcze raz poproszę (bo poprzednia moja prośba została bez odzewu :( ) o stawkę sznaucerków mini czarnych. Z góry wielkie dzięki było tego aż 38, moż konkretnie która klasa ? To przynajmniej suczki (bez klasy szczeniąt), baaaardzo dziękuję :D Quote
maga18 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Baskomaniak dziekuje!! Piekne zdjecia!! :o :angel: :angel: :angel: No sliczne!!! :angel: :angel: :angel: Moge dac na swoja strone?? Podpisze oczywiscie ;) Quote
Asiaczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Elitesse - mail doszedł. Baaardzo duże dzięki dla Was. Lazarus - gratulacje; słyszałam z oddali, że jesteś na BIS 2, ale nie miałam jak do Ciebie dotrzeć, bo my już szykowaliśmy się do odjazdu (w domu byliśmy o 22 z minutami). Ogromniaste gratki!!! Wrocek rzeczywiście jest dla Was szczęśliwy. Pzdr. Quote
PARSONRK Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Wszystkie będę pisać dużymi literkami, będzie mi łatwiej :wink: suki kl mł ARIA OLLIVANDERR DARIA MISURATA EMILY ORNELA ANAIRO EUROSTAR REZLARK FILADELFIA FANTASY STAR HAJAN POLONIA NEFRETETE GRASANT RAISA TI-FIO SHARON ALWIS kl pośr BLACK PEARL MISURATA CYRANKA CERBER EMMI DYAS HAIDI TAMAGRA kl otw GINGER Z SARDANU GREY REPLIKA ZAHRA HERMES ZIRA Z HOFJARU kl ch LAYLA TI-FIO ZETA-JONES HERMES Quote
borsaf Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Tyle tu grzywaczy, ze sie osmiele zapytac jako laik: czy te nagie i owlosione to razem po ringu biegają, czy sa osobno oceniane? Quote
alexandra Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 PARSONRK napisał(a):Wszystkie będę pisać dużymi literkami, będzie mi łatwiej :wink: suki kl mł ARIA OLLIVANDERR DARIA MISURATA EMILY ORNELA ANAIRO EUROSTAR REZLARK FILADELFIA FANTASY STAR HAJAN POLONIA NEFRETETE GRASANT RAISA TI-FIO SHARON ALWIS kl pośr BLACK PEARL MISURATA CYRANKA CERBER EMMI DYAS HAIDI TAMAGRA kl otw GINGER Z SARDANU GREY REPLIKA ZAHRA HERMES ZIRA Z HOFJARU kl ch LAYLA TI-FIO ZETA-JONES HERMES Wieeelkie dzięki :D Quote
baskomaniak Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 maga18 napisał(a):Baskomaniak dziekuje!! Piekne zdjecia!! :o :angel: :angel: :angel: No sliczne!!! :angel: :angel: :angel: Moge dac na swoja strone?? Podpisze oczywiscie ;) Nie widzę przeszkód. Na mail'a podeślę Ci jeszcze 3, które jak będziesz chciała to Sama wstawisz na dogo, ok?. Pozdrawiam. :D Quote
Recommended Posts