Asiaczek Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Mam nadzieję, że Ci się spodoba i będziesz wracać co roku do Wrocławia. :D Pzdr. Quote
YORAGGA Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Witam A my nawet juz sie zgłosiliśmy na wystawe. MILLENIUM BAKARAT w młodzieży i GRAFICA BAKARAT w szczeniaczkach. Oba rasy yorkshire terrier. Pozdrawiam Agga Quote
Asiaczek Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ja jeszcze nie zgłosiłam moich basków; zrobię to prawdopodobnie na początku sierpnia. Muszę obliczyć finanse. Pzdr. Quote
Savannah Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 ja też wyslalam dzisiaj zgłoszenie:) zgłosiłam moja suczke, teraz odrasta po szczeniakach ale na wroc ław bedzie idealna. Asiaczku wreszcie zobaczysz na wystawie mojego drugiego psa :D bo ciagle tylko ten wizard :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Savannah Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 no fakt, kiedys by wypadało skończyc ten Ch.Pl :D zobaczymy, sedzia mi sie podoba patrzac pod kątem tego co lubi i jakie psy u niego wygrywaja :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Conan Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 I przynajmniej jeden pastuch będzie, bo choć dla NAS wystawa we Wrocku do tej pory mało szczęśliwa to może w tym roku jakiś zły los przełamiemy. Tak więc beardi górą i jedziemy podbijać piękne miasto. :lol: Quote
grygy Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 A ja czekam ze zgłoszeniem do ostatnich dni, zobacze jak psu siersć podrośnie to ewentualnie zgłosze :D Quote
Shanny.. Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No i my będziemy w swoim mieście. W zeszłym roku daliśmy kompletną klapę, ale może tym razem się uda. Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 grygy napisał(a):A ja czekam ze zgłoszeniem do ostatnich dni, zobacze jak psu siersć podrośnie to ewentualnie zgłosze :D Termin zgłoszeń mija 10 sierpnia br.; to juz niedługo... Pzdr. Quote
Toller Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Witam wszystkich! A nie wiecie czy ten termin może ulec przedłużeniu, czy raczej nie? Pytam, bo jedziemy do Sopotu i w zależności od wyniku zgłaszamy Foxa albo do młodzieży, albo do pośredniej.. A Sopot jest 14 sierpnia, podczas gdy zgłoszenia do Wrocławia do 8 . 08.. Quote
Elitesse Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 rok w rok przedluzaja ale zawsze moze sie tak zdazyc ze akurat w tym roku nie przedluza...ale sadze ze bez[ieczniej bedzie jak zglosisz i najwyzej dzien po sopocie wycofasz zgloszenie listem poleconym ! Quote
Toller Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Dzięki wielkie; w sumie faktycznie możemy tak zrobić. Quote
Conan Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 też tak chyba zrobimy, bo nie wiem jak będziemy stać z kasą Quote
an3czka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 mam prosbe. czy ktos moglby dac mi namiary na jakis nocleg, w poblizu Wroclawia lub w oklicach Bielan Wroclawskich. chodzi o proby polowe Quote
Asdf Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Bardzo lubie wystawe we Wrocławiu i mam zamiar w tym roku na nią zawitać z dwoma psiakami. Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 hehe szkoda tylko że sędzia od Grupy V jest jaki jest :-? ale i tak zawitam z moimi 2 suczkami Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Miśka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dwoma suczkami? czy my o czyms nie wiemy Lidka? Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Miśka napisał(a):dwoma suczkami? czy my o czyms nie wiemy Lidka? z pewnością, ale nie jesli chodzi o Wrocław :) chodziło mi o to że bede z dwoma suczkami we wrocławiu, ale tylko jedna bedzie wystawiana. nie wiem jeszcze która zalezy od sopotu. ponieważ obie by były w otwartej :) jesli Alasce powiedzie sie w sopocie to nie wystawie jej we wrocławiu i wystawie ta drugą :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
NigdyNigdy Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 My już zgłoszeni :cunao: Zestaw ten, co zwykle. :jumpie: Quote
Miśka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 NigdyNigdy napisał(a):My już zgłoszeni :cunao: Zestaw ten, co zwykle. :jumpie: aaaa kiedy Twoja stronka Kasia ruszy hę?? :roll: czekam czekam i nic.... Quote
Recommended Posts