Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
A my nawet juz sie zgłosiliśmy na wystawe.
MILLENIUM BAKARAT w młodzieży i GRAFICA BAKARAT w szczeniaczkach.
Oba rasy yorkshire terrier.
Pozdrawiam

Agga

Posted

ja też wyslalam dzisiaj zgłoszenie:) zgłosiłam moja suczke, teraz odrasta po szczeniakach ale na wroc ław bedzie idealna. Asiaczku wreszcie zobaczysz na wystawie mojego drugiego psa :D bo ciagle tylko ten wizard :D
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

no fakt, kiedys by wypadało skończyc ten Ch.Pl :D zobaczymy, sedzia mi sie podoba patrzac pod kątem tego co lubi i jakie psy u niego wygrywaja :D
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

I przynajmniej jeden pastuch będzie, bo choć dla NAS wystawa we Wrocku do tej pory mało szczęśliwa to może w tym roku jakiś zły los przełamiemy. Tak więc beardi górą i jedziemy podbijać piękne miasto.
:lol:

Posted

grygy napisał(a):
A ja czekam ze zgłoszeniem do ostatnich dni, zobacze jak psu siersć podrośnie to ewentualnie zgłosze :D

Termin zgłoszeń mija 10 sierpnia br.; to juz niedługo...
Pzdr.

Posted

Witam wszystkich!
A nie wiecie czy ten termin może ulec przedłużeniu, czy raczej nie? Pytam, bo jedziemy do Sopotu i w zależności od wyniku zgłaszamy Foxa albo do młodzieży, albo do pośredniej..
A Sopot jest 14 sierpnia, podczas gdy zgłoszenia do Wrocławia do 8 . 08..

Posted

rok w rok przedluzaja ale zawsze moze sie tak zdazyc ze akurat w tym roku nie przedluza...ale sadze ze bez[ieczniej bedzie jak zglosisz i najwyzej dzien po sopocie wycofasz zgloszenie listem poleconym !

Posted

Miśka napisał(a):
dwoma suczkami? czy my o czyms nie wiemy Lidka?

z pewnością, ale nie jesli chodzi o Wrocław :) chodziło mi o to że bede z dwoma suczkami we wrocławiu, ale tylko jedna bedzie wystawiana. nie wiem jeszcze która zalezy od sopotu. ponieważ obie by były w otwartej :) jesli Alasce powiedzie sie w sopocie to nie wystawie jej we wrocławiu i wystawie ta drugą :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
My już zgłoszeni :cunao:
Zestaw ten, co zwykle. :jumpie:

aaaa kiedy Twoja stronka Kasia ruszy hę?? :roll: czekam czekam i nic....