brazowooka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 no my mamy 2 miejsce na 3 psy ale ta co chcialysmy udalo sie na pokonac takze super oczywiscie ocena doskonala Quote
matrix..... Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 sh_maniak napisał(a):ja wróciam :lol: Marta który pies w husky dostał rasę, byłas na finałach? Jak Nabab na grupie? Quote
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 matrix..... napisał(a):sh_maniak napisał(a):ja wróciam :lol: Marta który pies w husky dostał rasę, byłas na finałach? Jak Nabab na grupie? Shapali BOB, na finały nie zostałam, zmaczona jestem bardzo .... NJwR wzieła sunia, wiec nawet nie miałą kogo na finały zabrac :lol: Quote
matrix..... Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 dzięki to czekamy na nowe wieści :) Quote
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Mi szkoda tylk tego, że moja Asanpi nie skonczyła Mł.Ch.Pl :( .... nawet nie byłam przy jej ocenie, bo meczyłam w tym czasie na ringu goldena :lol: A z Soska to jestem superrrrr zadowolona :angel: Czekaj czekaj, grzywco maniaku :wink: Madzi dobrze poszło :angel: Quote
carotina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 sh_maniak napisał(a):matrix..... napisał(a):sh_maniak napisał(a):ja wróciam :lol: Marta który pies w husky dostał rasę, byłas na finałach? Jak Nabab na grupie? Shapali BOB Gratulacje Agnieszka :D , Brawo Shapi :D :laola: Quote
musia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Czy kto wie . jak wypadły gończe polskie? Quote
Draczyn Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Gratulacje dla wszystkich wycięzców. Czy ktoś wie coś na temat buldogów francuskich/??????????????????????????????????????????????????? Quote
tunio Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 A ja chcialam pogratulowac Lazarusom i Rollsowi ! :lol: Ale satysfakcji pochwalenia sie wynikiem tegoz pana im nie odbiore :wink: Quote
maga18 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 sh_maniak napisał(a): Mi szkoda tylk tego, że moja Asanpi nie skonczyła Mł.Ch.Pl :( .... nawet nie byłam przy jej ocenie, bo meczyłam w tym czasie na ringu goldena :lol: :roflt: i tak wymeczylas ze bedziesz miala okazje pomeczyc ją w Poznaniu :megagrin: Wlasciciele sie napalili i zaczynaja wystawiac!! :D Ojj wspolczuje Ci :lol: Jeden pies wiecej do wystawienia :wink: :lol: sh_maniak napisał(a):Czekaj czekaj, grzywco maniaku :wink: Madzi dobrze poszło :angel: No nie wiem czy dobrze... mogloby byc lepiej, ale nie bylo... :wink: :lol: Toffi - VENI OTELLO Sub Divo - kl.mlodziezy - II/4 dosk. Milka - FRASZKA Z Gangu Łysych - kl.szczeniat I/3 WO :D A na bisach puppy pozstałysmy nie zauwazone :lol: :wink: Nie wiem jak tam poszlo dalej Nababowi... akurat jak oglaszali wynik to ja bylam na parkingu i nie slyszalam :( Quote
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 maga18 napisał(a):sh_maniak napisał(a): Mi szkoda tylk tego, że moja Asanpi nie skonczyła Mł.Ch.Pl :( .... nawet nie byłam przy jej ocenie, bo meczyłam w tym czasie na ringu goldena :lol: :roflt: i tak wymeczylas ze bedziesz miala okazje pomeczyc ją w Poznaniu :megagrin: Wlasciciele sie napalili i zaczynaja wystawiac!! :D Ojj wspolczuje Ci :lol: Jeden pies wiecej do wystawienia :wink: :lol: ja chyba musze zacząć trenować lekka atletykę :wink: bo z kondycja na tyle psów marnie :lol: Quote
maga18 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 ahh jak wspaniale ozdobne psiaki miec, nie trzeba z nimi biegac, zakwasow nie ma tez :B-fly: Quote
Kajka_777 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 musia napisał(a):Czy kto wie . jak wypadły gończe polskie? Oto gończaki: Psy - młodzież: I.Ebro inny Świat; Psy - otwarta: I. Harnaś Trzy Potoczki, II. Zagraj Cnotliwy Nos, III. Jarno z Bobrzańskiej Górki; Suki - młodzież: I. Łoza Sfora Grzymały, II. Phara Kłusująca Sfora, III Orawa Kłusująca Gfora, IV. Una Hulaj Dłusza; Suki - pośrednia: I. Fiona Skrajni Optymiści - Zwycięzca Rasy, II. Dora z Dziczego Lasu, III. Diana z Dziczego Lasu; Suki - otwarta: I.Zmora Cnotliwy Nos, II. Femme Skrajni Optymiści, III.Hańcza Trzy Potoczki. Wszystkie były śliczne - pozdr. AnnaP. z Salmą Quote
maga18 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 sh_maniak napisał(a):zamień się dobra kobieto :bigok: ok, ale pod warunkiem ze ja sie przeprowadzam do Twojego domu z ogrodem :lol: Quote
Elitesse Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 a moj Wacio BIS SZCZENIAT !!!! 2 byl duzy japonski pies a 3 czarny terier :laola: Quote
króliczek Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 ELITESSE -bardzo,bardzo gratuluję :D :D Quote
Elitesse Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 łyse cus z Czech :) asiaczkowa coreczka :) i same asiaczki :) i stado asiaczkowo-parsonkowo-elitessowe Quote
Toller Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 NIe wiem czy to cuś to aby nie podengo, ale nie jestem pewna! Stadko super! Pełny przekrój barw! Quote
borsaf Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Proszę uprzejmie Dogomaniaków, gdyby ktoś mał czas i ochote wpisac stawkę i wyniki airedale terrierów ? Bede niwymownie wdzięczna bo przeglądam już 3 czy 5 raz forum i nadal milczenie, nikt nie pisze, nikt sie nie chwali, a ja poprostu kocham erdele. Quote
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Wrocław oczami i nogami sh_maniak :lol: :wink: lokata 1 - sofcik wraz ze mną :wink: mój husky juniorek , lokata jak widać :wink: moja huszcza juniorka ( inny wystawca) bez miejsca i bez mł ch pl :( brakuje zdjęcia z mojego goldenkowego debiutu :D potem sie uzupełni :lol: Quote
Recommended Posts