Iwa-R Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 agacia napisał(a):CHOW CHOW RUDY Dzięki po stokroć :calus: Dla Elitesse również wielkie dzięki :D Quote
kasiaak Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Elitesse napisał(a):blacky napisał(a):Elitesse, a o której wchodzą na ring dogi niemiecki? sedzia Danilo Gorgio - kocham o hihihi najpier bernardyny 6 szt potem dogi argentynskie 3 szt i dozki arlekiny 24 szt blekitne 14 szt pregusy 16 szt i cane corso Mam prośbę czy ktoś może potwierdzić te dane - bo od różnych ludzi mam i są rozbierzne. Czy napewno wchodzą jako trzecia rasa na ring? z góry dziękuję Quote
czapla Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Poprosze slicznie o stawke kerry blue terrierow :D Quote
shangri_la Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 KERRY BLUE TERRIER psy kl otwarta: DACKAR BOY Vaksam DISCOVERY z Płockiego Wzgórza Nevskiy Asterion EON suki- młodzież: Beaubase AISA BLUE QUEEN z Rodu Baby Jagi suki- otwarta: CARAMELKA BLUE Dvomaro suki- championow CARRIE BLUE Dvomaro ( ja tez mam katalog :P ) pozdrawiam Quote
kasiaak Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 to w takim razie sie bardzo cieszę a nie wiesz czy to prawda, ze jest zmiana sędziego na Słowaka? Quote
agacia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Seter irlandzki PSY kl.mlodziezy GATSBY GREAT VISUS Irlandy z Bajkowego Kerrimere WINTER WINE kl.posrednia IRYS Rude Ziolko ROMANTYCZNY WIECZOR Teczowy Domek ST'PETERSBURG z Arislandu kl.uzytkowa PSOT Harpol kl.championow ALLODEE Cinammon's BONNY-BOY Zlotnicki Raj SUKI kl.szczeniat HALALI Rude Ziolko kl.mlodziezy NAVAN ANGEL EYES z Arislandu GINA GIRL ABRA Irlandy z Bajkowego ISKIERKA Rude Ziolko KOCHLIWA SZALAPUTKA Lekarstwo na Milosc kl.posrednia ABSOLUTELY ALL MY LOVING Shadwell GEORGIA GLOSSY Irlandy z Bajkowego STRANGERS IN THE NIGHT z Arislandu SWEET DIERVILLA z Arislandu kl.otwarta BOLERO Ad Linitum GULDYNKA Na Bazancim Tropie IMPRESSION Dostojne Szalaputy kl.championow BETULLA delle Rive del Po WAKACYJNA MILOSC z Arislandu kl.weteranow AURA ANDROMEDA Gwiazdozbior Marzen MONA LISA z Arislandu Quote
króliczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Dziewczyny kochane ,podajcie mi proszę ,stawkę i sędziego-SHAR-PEI :D :D Quote
Atena Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Kurcze, a ja nie wiem jak znajde Panią co ma mi pożyczyć suczke na JH :P A i mam pytanie, otwarcie wystawy jest o 9:45 , a ja sie nie zgłosiłam wczesniej an JH. Czy i tak możan wejsć wcześniej na wystawe?? Bo aj musze poćmiczyć. Quote
Basenji Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A jak z basenji? Jakieś wieści? Zdrówko :lol: Quote
agacia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 SHAR PEI Sedzia Andrzej Kot PSY kl.mlodziezy DATO Kamieniecka Terierlandia FALCO od Dymarkow FIGARO od Dymarkow kl.posrednia NOBOZZ STAR Balmoral Moravia kl.otwarta HRYUSHA iz Kitaiskogo Kvartala MAH-JONG Volarius SHREK SAN Hamada SUKI kl.mlodziezy BLACK NIU-MA Izo-And FIGA od Dymarkow FILA Volarius TOBRA Tear Sari TONYA Tear Sari kl.posrednia ARICA Sonia Rykiel TAI-CHI TAKA GUNIA Volarius kl.otwarta AMBER Sky Garden CHOCOLATE BOUNTY Tender-Ling Silesia Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 "kasiaak" napisał(a):Elitesse napisał(a):[quote name='blacky']Elitesse, a o której wchodzą na ring dogi niemiecki? sedzia Danilo Gorgio - kocham o hihihi najpier bernardyny 6 szt potem dogi argentynskie 3 szt i dozki arlekiny 24 szt blekitne 14 szt pregusy 16 szt i cane corso Mam prośbę czy ktoś może potwierdzić te dane - bo od różnych ludzi mam i są rozbierzne. Czy napewno wchodzą jako trzecia rasa na ring? tak to pewne przepoisane z katalogu Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Basenji napisał(a):A jak z basenji? Jakieś wieści? Zdrówko :lol: Asiaczkow sztuk 5 i zceska suczka w klasie championow :D Quote
agacia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Basenji sa jutro dopiero :wink: A to stawka PSY kl.posrednia Abotere's ADUNBI kl.championow FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek SUKI kl.mlodziezy I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek kl.posrednia HERE AND THERE Asiaczek kl.championow Kanjaras FAMILIA FUWELE FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 AniaN napisał(a):A mogę poprosić o dogue de Bordeaux i sędziego ??? Jerzy Mrugasiewicz PSY kl.mlodziezy DUNCAN v d Paterhoel GOLDI z Garlicy Duchownej RAVIS Coloss kl.otwarta Northland's HAGRID kl.championow EDI Omen EDI z Garlicy Duchownej SUKI kl.mlodziezy AMICA Solina Jawor ATENA Alvorada BELA Łagodny Olbrzym FIONA FORLANA Herbu Rectus kl.posrednia AURORA Alvorada FIVE TO ONE Carnivorus Vulgaris kl.otwarta] CELTIC FROST Carn.Vulgaris MADERA Coloss kl.championow BUENA VISTA Car.Vulgaris PANDA Omen Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Atena napisał(a):Kurcze, a ja nie wiem jak znajde Panią co ma mi pożyczyć suczke na JH :P A i mam pytanie, otwarcie wystawy jest o 9:45 , a ja sie nie zgłosiłam wczesniej an JH. Czy i tak możan wejsć wcześniej na wystawe?? Bo aj musze poćmiczyć. wejscie na wystawe mozliwe juz od 7:30 rano Quote
brazowooka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 sluchajcie a po ile sa bilety wstepu na wystawe ulgowy i normalny Quote
agacia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Normalny 8zl a ulgowy chyba 4. Ulgowy maja dzieciaki do 16 lat Quote
króliczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Bardzo dziękuję AGACIA-sporo tych sharpków miałaś :wink: Quote
Iwa-R Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A może mi jeszcze ktoś napisać o której planowane są BISy? Konkretnie BIS szczeniąt. Jadę pociągiem, i nie wiem jeszcze co do powrotnego pociągu. Quote
Recommended Posts