resuruss Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Slicznie dziekuje!!!!!!Nalezy Ci sie duze :beerchug: Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 resuruss napisał(a):Mnie najbardziej interesuje otwarta psow ( bo wystawiam ) ale psy posrednia i suczki otwarta.....tez mnie ciekawia bardzo....dogomaniacy wystawiaja...please,please.... otwarta juz napisalam o ja jasnowidzaca :) psy z posredniej KALIM Siringara ŁILLI Rossini SPHINKS Sub O Divo VASCO Rosa Thea sunie z otwartej AGI RHONDA Dwie tecze CAMILLE z gangu lysych CYGNE Hot CHocolate Sasquehanna DOBRA WROZKA E SEXY PastoralVeljar Pljus KRISTEL II POLA Amitycja Quote
Marysia_i_gończy Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Elitesse napisał(a): oj wlasnie sporo ich !! KALINA Goniec Pomorski Łezka Sfora Grzymały ŁoZA Sfora Grzymały ŁUSKA Sfora Grzymały ORAWA Kłusująca Sfora PARA Kłusujaca Sfora UNA Hulaj Dusza Dzięki wielkie!! :buzi: 7 sztuk :o nono, prawie jak na klubówce :o Czyli - cienko to widzę :wink: Widziałam, że podawałaś godziny - jest godzinowa rozpiska oceniania? Jeśli tak - mogłabyś nam podać "naszą" godzinę? Bo się martwię, czy zdążę pociagiem, który jest we Wrocku o 9:23 :hmmmm: Jesteś wielka :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Elitesse napisał(a): oj wlasnie sporo ich !! KALINA Goniec Pomorski Łezka Sfora Grzymały ŁoZA Sfora Grzymały ŁUSKA Sfora Grzymały ORAWA Kłusująca Sfora PARA Kłusujaca Sfora UNA Hulaj Dusza Dzięki wielkie!! :buzi: 7 sztuk :o nono, prawie jak na klubówce :o Czyli - cienko to widzę :wink: Widziałam, że podawałaś godziny - jest godzinowa rozpiska oceniania? Jeśli tak - mogłabyś nam podać "naszą" godzinę? Bo się martwię, czy zdążę pociagiem, który jest we Wrocku o 9:23 :hmmmm: Jesteś wielka :) Pozdrawiam Marysia i Una ojoj goncze wchodza jako pierwsze o 10 !!!! Quote
Marysia_i_gończy Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Elitesse napisał(a):Marysia_i_gończy napisał(a): Jeśli tak - mogłabyś nam podać "naszą" godzinę? Bo się martwię, czy zdążę pociagiem, który jest we Wrocku o 9:23 :hmmmm: ojoj goncze wchodza jako pierwsze o 10 !!!! Ojojoj :smhair2: to się nie wyśpimy :drinking: Dziękuję jeszcze raz!! :calus: Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Cavisia napisał(a):elitesse - jakby dało się jeszcze zobaczyć ile cavalierów jest w klasach? Z góry dziekuję psy szczeniat 1 posrednia 1 otwarta 2 campionow 1 siku szczeniat 1 mlodziezy 4 posrednia 5 otwarta 3 championow 1 Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 MariaMag napisał(a):Elitesse, a wiesz moze jak podzielone sa boksery, bo slyszalam dwie wersje ? jedna, ze osobno suki, osobno psy, adruga, ze osobno zolte i osobno pregusy :roll: rozbite na psy - roland bebber i suki - josef suster Quote
maga18 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Elitesse dziekuje za pamiec!! I oczywiscie za stawki grzywaczy :buzi: jesli moglabys jeszcze napisac stawke goldenek suczek z mlodziezy oraz na ktorym ringu i o ktorej godzinie wchodza... moja rodzinka bedzie ze swoja Arcadia :D Quote
musia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Marysiu, trzymam kciuki za gońcvzaki. Jestem ogromnie ciekawa jak wszystkie wypadną. Mogę poprosić o pieski młodzieżowe - Gończy polski . pliiizzzz :modla: Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 maga18 napisał(a):Elitesse dziekuje za pamiec!! I oczywiscie za stawki grzywaczy :buzi: jesli moglabys jeszcze napisac stawke goldenek suczek z mlodziezy oraz na ktorym ringu i o ktorej godzinie wchodza... moja rodzinka bedzie ze swoja Arcadia :D 13 suczek w mlodziezy !! ring 19 psy od 10 suczki od 12 Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 musia napisał(a):Marysiu, trzymam kciuki za gońcvzaki. Jestem ogromnie ciekawa jak wszystkie wypadną. Mogę poprosić o pieski młodzieżowe - Gończy polski . pliiizzzz :modla: o tu tylko 2 EBRO Inny Świat ULTAJ z Jaśminowej Ulicy Quote
Jagoodka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Elitesse prosze ladnie o staweczke springer spnieli (walijskie +angielskie) i cockerow angielskich ale tylko czarne suki klasa otwarta i kolorowe psy klasa chamionow :) Quote
Toller Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 będziesz jutro Jagoodka? Mój TZ jedzie, pewnie się zobaczycie :D Quote
ms Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A czy mogłabym prosić o godzinę, o której rozpoczyna się sędziowanie beagli ? Quote
Jagoodka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Toller-Fox napisał(a):będziesz jutro Jagoodka? Mój TZ jedzie, pewnie się zobaczycie :D A będę :) Czemu Ty nie jedziesz?? Quote
Toller Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A bo oszczędzamy na badanie Optigenu w USA. :D A ja w pociągu, to dodatkowe 100 zł... Ale jadę do Poznania, tam szalejemy i nocujemy z piesem, więc siena pewno spotkamy :D Quote
Jagoodka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A ja nie jade do poznania :( Mielismy jechac, ale pazdziernikowa wystawa w Czeskich Budziejovicach kompletnie zruinuje mnie finansowo. Tam tez jedziemy dzien wczesniej i nocujemy, bo to kawal drogi. I chcac niechcac musialam zrezygnowac z Poznania :( Quote
brazowooka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ja tez widze dorcie cieko i ten jej slaby wlos Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Jagoodka napisał(a):Elitesse prosze ladnie o staweczke springer spnieli (walijskie +angielskie) i cockerow angielskich ale tylko czarne suki klasa otwarta i kolorowe psy klasa chamionow :) springer walijski tylko jeden pies w kl.championow TARES z Debowej Góry angielskich juz troszke wiecej:) PSY kl.mlodziezy EVERGREEN Magic Street kl.posrednia Trollangens BLUES MAN SUKI kl.mlodziezy ANGEL IN THE SUNSHINE Tamaam AMGEL ON MY MIND Tamaam cockery psy championy ROB ROY de la Coquiniere TIMUR Arginina suczki suki czarne otwartaCARMELA Hanga KIARA KASYLDA Hetiw LOVELI LEILA Hetiw ODD COME SHORTLY Avendesora kl.posrednia URKA z Vetrne Paseky kl.otwarta GLOVING PRIDE Darrem canis Quote
Iwa-R Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A ja bardzo, ale to bardzo proszę o info ile jest Alaskanów (wystarczy ilosć) Ile jest Sznaucerów czarnych średnich psów w klasie młodzieży (również ilość, a jeśli się da to jakie) I staweczkę Chow-Chow (jeśli dużo to chociaż czy mam jakiegoś konkurenta w rudych szczeniaczkach :wink: ) Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ms napisał(a):A czy mogłabym prosić o godzinę, o której rozpoczyna się sędziowanie beagli ? ostatnie po bloodhoundach i dalmatynczykach w katalogu godz 12 Quote
maga18 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 łiiiiiiiii moj ulubiony chowek jutro bedzie :angel: :wink: :lol: Elitesse wiem ze masz mnie juz dosc... jutro bedziesz mogla mnie zabic ;) Ale prosze jeszcze o grzywaczki sunie z mlodziezy i papilony (spaniele kontynentalne) z posredniej suczki :D Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Iwa-R napisał(a):A ja bardzo, ale to bardzo proszę o info ile jest Alaskanów (wystarczy ilosć) Ile jest Sznaucerów czarnych średnich psów w klasie młodzieży (również ilość, a jeśli się da to jakie) I staweczkę Chow-Chow (jeśli dużo to chociaż czy mam jakiegoś konkurenta w rudych szczeniaczkach :wink: ) ALASKANY psy mlodziez 5 posrednia 2 otwarta 6 championy 2 weterany 2 suki mlodziez 3 posterdnia 2 otwarta 7 championy 1 weterany 1 w chowkach jestes jedynym psem szczeniakiem :) sredniaki czarne PSY kl.szczeniat BAKCYL Mardo elegance kl.młodziezy DON DIEGO Flavago kl.otwarta BUKUŚ Kamilkowe Małe EBAR Bohemia Cardinal kl.championów Skansen"s PIRATE D"ALCATRAZ YURI v.Mandelraschen SUKi kl.otwarta meingret INKA DZHIPSY LASKOVAYA LEDI iz Nevskoj Troyki OMA Meingret kl.championow YAMIRA v.Mandelroschen YUCCA BLACK Grand Calvera Quote
Elitesse Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 maga18 napisał(a):łiiiiiiiii moj ulubiony chowek jutro bedzie :angel: :wink: :lol: Elitesse wiem ze masz mnie juz dosc... jutro bedziesz mogla mnie zabic ;) Ale prosze jeszcze o grzywaczki sunie z mlodziezy i papilony (spaniele kontynentalne) z posredniej suczki :D wolisz byc zadzgana nozem zatluczona siekiera czy moze jakas inna smierc wybierasz ?? :evilbat: :evilbat: grzywkowe panienki Grzywacz CORVETTE CZARTA Najmilsze Psy CZITA Najmilsze Psy DEMONICA DREAMS COME TRUE Shadow White FANTHAGHIRO Zikkurat METAXA Sua Sponte TESSALINA Favonius VERONICA Rosa Thea motylkowe suczki Anck Su Namun ANGEL ASHLEE DREAM QUENN v Cavalierchen VIKI Amitycja Quote
Recommended Posts