Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
asiek napisał(a):
a ja poprosze o ring p. Kota - mastif hiszpanski :)

ring 3
bullmastiff
leonberger
mastif angielski
mastif hiszpański
mastif neapolitański
mastif pirenejski
mastif tybetański
shar pei

dzieki :D

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurcze pieczone!!!!!Jak to pierwsze wchodza grzywacze?????Ja mam polaczenie z Katowic takie,ze bede we Wroclawiu o godz. 9.54.....No i co teraz?????Szlag mnie trafi.....
Ponawiam wiec pytanie:
Czy w niedziele naprawde nikt nie ma mozliwosci zabrania mnie + transportera z psami na wystawe.Okolice Katowic......Baaaaaaaaaaaaaardzo prosze....blagam wrecz.Pokrywam koszty ( oczywiscie)
:wink:

Posted

Martyna napisał(a):
oo to ja sie usmiecham o ring p. Sobieszczanskiej w Niedziele :-)))

to pewno o fleciki chodzi ?

podam od razu wszystkie retrievery bo sa rozbite na 3 ringi

19 - goldeny
20 - flaty, goldeny i labradory - tu pewno wywalili szczeniaki i mlodziez ???
22 - labradory

Posted

Elitesse napisał(a):

to pewno o fleciki chodzi ?

podam od razu wszystkie retrievery bo sa rozbite na 3 ringi

19 - goldeny
20 - flaty, goldeny i labradory - tu pewno wywalili szczeniaki i mlodziez ???
22 - labradory

dziekie wielkie :-))) oczywiscie chodzilo o flaciki :-)

Posted

O to ja też pyatnko o ring i które wchodzą:
Berneńczyki
Teriery Szkockie
Tollery
Młody Prezenter. z góry dziękuje. Jutro bede na wystawie z aparacikim ;)

Posted

Iwa-R napisał(a):
Atena napisał(a):
Mma dio was Prośbe :P

Pewnie was nie spotkam ale mama zamiar zobaczyć wasze pieski :P
I bardzo was prosze o numerki, rasę i klasę :) Tych co mają :)

Chow-chow EN-CHOU von Mien-Shan, klasa szczeniąt.
Numerek 1958, Niedziela

A ja mam prośbę do forumowiczów z Wrocławia, jakbyście mogli pollecić jakieś w miarę tanie taxi, i podać numerek telefonu.

Dziękuje ;)

Posted

A ja sie usiłuję dodzwonić do oodziału, i nic, a przecież teraz powinni być! Pani powiedziała w zeszłym tyg, że wchodzimy po 2 psach, zaraz koło 10, a wychodzi na to że po cockerach wszystkich. Różnica jest, bo albo mąż jedzie o 1 w nocy, albo o 6 rano... :evil:

Posted

Chyba macie taki sam problem jaki mialam ja.Te same bzdurne polaczenia.A probowaliscie z Katowic????To jakas godzinka od Krakowa,bo mniemam ,ze z Krakowa jestescie?
Acha!Do oddzialu nie ma co dzwonic - pewnie nie odbiora ....podobno urwanie glowy maja....A swoja droga moze mieli by spokoj jakby zrobili w pore plan sedziowania na stronie a nie w lokalnej prasie.....

Posted

MariaMag napisał(a):
Elitesse, a wiesz moze jak podzielone sa boksery, bo slyszalam dwie wersje ? jedna, ze osobno suki, osobno psy, adruga, ze osobno zolte i osobno pregusy :roll:

nie mam pojecia :-?

Posted

malawaszka napisał(a):
haloo! jest gdzieś mapka dojazdu na wystawę?

Waszko kieruj sie na Zoo hale ludowa lub Satdion Olimpijski - dzielnica sępolno
na stronie wroclawia niestety mapka nie dziala ale znalazlam kiedys na innej stronie fajna mapke dla Megi

Posted

resuruss napisał(a):
Chyba macie taki sam problem jaki mialam ja.Te same bzdurne polaczenia.A probowaliscie z Katowic????To jakas godzinka od Krakowa,bo mniemam ,ze z Krakowa jestescie?

Niestety, tylko w grę wchodzi to cudo o 1 w nocy.... Mój TZ jest o 5/21 we Wrocławiu i naprawdę nie wiem co tam będize robił do otwarcia wystawy...
resuruss napisał(a):

Acha!Do oddzialu nie ma co dzwonic - pewnie nie odbiora ....podobno urwanie glowy maja....A swoja droga moze mieli by spokoj jakby zrobili w pore plan sedziowania na stronie a nie w lokalnej prasie.....

Otóż to. Nie byłoby tylu telefonów, nie mówiąc o tym, że co jak co, ale nie podawanie godziny wejścia na zgłoszeniu to już przesada.

Elitesse
moze pomylila rasy ! nowa scotia z chsapeake bay ????

Nawet mi nie mów! Pani powiedziała że piesek jest 1 w młodzieży, a chcemy skończyć championat!!! A jak pomyliła z chessie.... :smhair2: