asiek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse napisał(a):asiek napisał(a):a ja poprosze o ring p. Kota - mastif hiszpanski :) ring 3 bullmastiff leonberger mastif angielski mastif hiszpański mastif neapolitański mastif pirenejski mastif tybetański shar pei dzieki :D Quote
resuruss Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 O kurcze pieczone!!!!!Jak to pierwsze wchodza grzywacze?????Ja mam polaczenie z Katowic takie,ze bede we Wroclawiu o godz. 9.54.....No i co teraz?????Szlag mnie trafi..... Ponawiam wiec pytanie: Czy w niedziele naprawde nikt nie ma mozliwosci zabrania mnie + transportera z psami na wystawe.Okolice Katowic......Baaaaaaaaaaaaaardzo prosze....blagam wrecz.Pokrywam koszty ( oczywiscie) :wink: Quote
Martyna Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 oo to ja sie usmiecham o ring p. Sobieszczanskiej w Niedziele :-))) Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Martyna napisał(a):oo to ja sie usmiecham o ring p. Sobieszczanskiej w Niedziele :-))) to pewno o fleciki chodzi ? podam od razu wszystkie retrievery bo sa rozbite na 3 ringi 19 - goldeny 20 - flaty, goldeny i labradory - tu pewno wywalili szczeniaki i mlodziez ??? 22 - labradory Quote
MariaMag Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse, a wiesz moze jak podzielone sa boksery, bo slyszalam dwie wersje ? jedna, ze osobno suki, osobno psy, adruga, ze osobno zolte i osobno pregusy :roll: Quote
Martyna Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse napisał(a): to pewno o fleciki chodzi ? podam od razu wszystkie retrievery bo sa rozbite na 3 ringi 19 - goldeny 20 - flaty, goldeny i labradory - tu pewno wywalili szczeniaki i mlodziez ??? 22 - labradory dziekie wielkie :-))) oczywiscie chodzilo o flaciki :-) Quote
pszym Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 O! Martyna, będziesz we Wrocławiu? Miło się będzie spotkać. 8) Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 haloo! jest gdzieś mapka dojazdu na wystawę? Quote
Natalia_W Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Malawaszka a ty bedziesz na tej wystawce?? Jesli tak to mam prosbe zrobilabys kilka fotek miniturowych pieprzaczkow :wink: :D :modla: Quote
resuruss Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Juz mam transport!!!!!!!MEGA DZIEKI MALAWASZKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
NNikka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Czy mogłabym prosić o informacje o której i na jakim ringu bedą yorki? Psy i suki? Podobno mają być oddzielnie... Quote
Atena Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 O to ja też pyatnko o ring i które wchodzą: Berneńczyki Teriery Szkockie Tollery Młody Prezenter. z góry dziękuje. Jutro bede na wystawie z aparacikim ;) Quote
resuruss Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Dla zainteresowanych napisze ze : YORKOW jest 128 AMSTAFOW 92 SYBERIAN HUSKY 57 LABKOW ok. 100 Tyle pisze w prasie wroclawskiej. Quote
Atena Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Iwa-R napisał(a):Atena napisał(a):Mma dio was Prośbe :P Pewnie was nie spotkam ale mama zamiar zobaczyć wasze pieski :P I bardzo was prosze o numerki, rasę i klasę :) Tych co mają :) Chow-chow EN-CHOU von Mien-Shan, klasa szczeniąt. Numerek 1958, Niedziela A ja mam prośbę do forumowiczów z Wrocławia, jakbyście mogli pollecić jakieś w miarę tanie taxi, i podać numerek telefonu. Dziękuje ;) Quote
Toller Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 A ja sie usiłuję dodzwonić do oodziału, i nic, a przecież teraz powinni być! Pani powiedziała w zeszłym tyg, że wchodzimy po 2 psach, zaraz koło 10, a wychodzi na to że po cockerach wszystkich. Różnica jest, bo albo mąż jedzie o 1 w nocy, albo o 6 rano... :evil: Quote
resuruss Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Chyba macie taki sam problem jaki mialam ja.Te same bzdurne polaczenia.A probowaliscie z Katowic????To jakas godzinka od Krakowa,bo mniemam ,ze z Krakowa jestescie? Acha!Do oddzialu nie ma co dzwonic - pewnie nie odbiora ....podobno urwanie glowy maja....A swoja droga moze mieli by spokoj jakby zrobili w pore plan sedziowania na stronie a nie w lokalnej prasie..... Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 moze pomylila rasy ! nowa scotia z chsapeake bay ???? Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 MariaMag napisał(a):Elitesse, a wiesz moze jak podzielone sa boksery, bo slyszalam dwie wersje ? jedna, ze osobno suki, osobno psy, adruga, ze osobno zolte i osobno pregusy :roll: nie mam pojecia :-? Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 malawaszka napisał(a):haloo! jest gdzieś mapka dojazdu na wystawę? Waszko kieruj sie na Zoo hale ludowa lub Satdion Olimpijski - dzielnica sępolno na stronie wroclawia niestety mapka nie dziala ale znalazlam kiedys na innej stronie fajna mapke dla Megi Quote
NNikka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse Moge prosic o yorki? Kiedy wchodzą? Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 o 10 na jednym ringu a po szkotach na drugim ringi 27 i 28 Quote
Toller Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 resuruss napisał(a):Chyba macie taki sam problem jaki mialam ja.Te same bzdurne polaczenia.A probowaliscie z Katowic????To jakas godzinka od Krakowa,bo mniemam ,ze z Krakowa jestescie? Niestety, tylko w grę wchodzi to cudo o 1 w nocy.... Mój TZ jest o 5/21 we Wrocławiu i naprawdę nie wiem co tam będize robił do otwarcia wystawy... resuruss napisał(a): Acha!Do oddzialu nie ma co dzwonic - pewnie nie odbiora ....podobno urwanie glowy maja....A swoja droga moze mieli by spokoj jakby zrobili w pore plan sedziowania na stronie a nie w lokalnej prasie..... Otóż to. Nie byłoby tylu telefonów, nie mówiąc o tym, że co jak co, ale nie podawanie godziny wejścia na zgłoszeniu to już przesada. Elitesse moze pomylila rasy ! nowa scotia z chsapeake bay ???? Nawet mi nie mów! Pani powiedziała że piesek jest 1 w młodzieży, a chcemy skończyć championat!!! A jak pomyliła z chessie.... :smhair2: Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 spokojnie ja jutro rano pojade sobie po katalog wiec watpliwosci sie wyjasnia napisze na DGM mozesz tez do mnie zadzwonic po 12 Quote
Recommended Posts