Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 warg2003warg napisał(a):A ja poproszę o szeltiki - sobota. :lol: :modla: ring 9 bearded colie owczarek staroangielski bobtail owczarek sztalandzki owczarek szkocki długowłosy owczraek szkocki krótkowłosy corgi cardigan corgi pembroke Quote
asiek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 a ja poprosze o ring p. Kota - mastif hiszpanski :) Quote
maga18 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse napisz mi prosze na ktorym ringu sa grzywacze i ktore sa w kolejnosci (nie musisz pisac jakie ras sa przed nimi... tylko napisz np. ze sa drugie albo trzecie) ;) DZIEKI!! :D Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 asiek napisał(a):a ja poprosze o ring p. Kota - mastif hiszpanski :) ring 3 bullmastiff leonberger mastif angielski mastif hiszpański mastif neapolitański mastif pirenejski mastif tybetański shar pei Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 maga18 napisał(a):Elitesse napisz mi prosze na ktorym ringu sa grzywacze i ktore sa w kolejnosci (nie musisz pisac jakie ras sa przed nimi... tylko napisz np. ze sa drugie albo trzecie) ;) DZIEKI!! :D ring 11 nie musze pisac co przed nimi bo ida PIERWSZE :D :D Quote
caterina1 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 A mogła bym prosić o briardy Z góry wiekie dzięki Quote
maga18 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse napisał(a):maga18 napisał(a):Elitesse napisz mi prosze na ktorym ringu sa grzywacze i ktore sa w kolejnosci (nie musisz pisac jakie ras sa przed nimi... tylko napisz np. ze sa drugie albo trzecie) ;) DZIEKI!! :D ring 11 nie musze pisac co przed nimi bo ida PIERWSZE :D :D ze co... :o :o :o :o :o :o :o no to ladnie :lol: Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 caterina1 napisał(a):A mogła bym prosić o briardy Z góry wiekie dzięki ring 13 bergamasco bialy owczarek szwajcarski ceskoslovensky vlack czuwacz komondor groenendael malinois tervueren baucerin briard owczarek pirenejski juzak puli australian cattle dog Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 maga18 napisał(a):Elitesse napisał(a):maga18 napisał(a):Elitesse napisz mi prosze na ktorym ringu sa grzywacze i ktore sa w kolejnosci (nie musisz pisac jakie ras sa przed nimi... tylko napisz np. ze sa drugie albo trzecie) ;) DZIEKI!! :D ring 11 nie musze pisac co przed nimi bo ida PIERWSZE :D :D ze co... :o :o :o :o :o :o :o no to ladnie :lol: widzisz musisz sie szybko z lozeczka zwlec :) Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ana napisał(a):Czy orientuje się może ktoś o której w niedziele oceniane są malamuty? o 10 bo ida jako pierwsze na ringu 23 a po nich sa chow chowy Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Toller-Fox napisał(a):Dzwoniłam tam, pani miła bardzo, powiedziała wszystko, ale była dość rozkojarzona, i teraz sie martwię, czy na pewno sie nie pomyliła... A mąż który jedzie z psem jeśli ma być na 10, musi wyjechać pociągiem o 3 w nocy. Jak sie okaże na miejscu, ze jak zwykle wchodzimy o 13, to chyba sie biedak na miejscu potnie! ring 21 chesapeake bay cocker amerykanski cocker angielski nova scotia duck tolling płochacz niemiecki springer spaniel sussex spaniel wiec jest szansa ze maz sie nie potnie :D Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 jakby mnie ktos szukal na wystawce to wystawiam sznaucera miniature czarno srebrnego nr 1024 i dwa sredniaki pieprzaste nr 1213 i 1224 a wygladam tak : :D Quote
Jakaranda Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse - jak masz jeszcze cierpliwość, to poproszę o pinczery średnie - niedziela, sędzia Erwin Deutscher; który ring i co przed nami? Z góry wielkie dzięki :lol: Quote
maga18 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse napisał(a): widzisz musisz sie szybko z lozeczka zwlec :) tak czy siak musze bo psy rano kapie... :roll: ale teraz bedzie mi sie ciezko zwlec,bo w sobote kolezanka robi urodzinki :lol: :roll: ehh ciezki zywot wystawcy :lol: Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 maga18 napisał(a):Elitesse napisał(a): widzisz musisz sie szybko z lozeczka zwlec :) tak czy siak musze bo psy rano kapie... :roll: ale teraz bedzie mi sie ciezko zwlec,bo w sobote kolezanka robi urodzinki :lol: :roll: ehh ciezki zywot wystawcy :lol: hehe sama tego chcialas !! tylko nie imprezuj za bardzo bo glowka bedzie bolec :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Toller Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Dzięki wielkie!!! Pewnie już przeklinasz godzinę w której powiedziałaś że są w tej gazecie :D Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Jakaranda napisał(a):Elitesse - jak masz jeszcze cierpliwość, to poproszę o pinczery średnie - niedziela, sędzia Erwin Deutscher; który ring i co przed nami? Z góry wielkie dzięki :lol: mozesz spokojnie pospac :) ring 14 a przed wami dobermany i pinczery miniaturowe Quote
maga18 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse napisał(a):maga18 napisał(a):Elitesse napisał(a): widzisz musisz sie szybko z lozeczka zwlec :) tak czy siak musze bo psy rano kapie... :roll: ale teraz bedzie mi sie ciezko zwlec,bo w sobote kolezanka robi urodzinki :lol: :roll: ehh ciezki zywot wystawcy :lol: hehe sama tego chcialas !! tylko nie imprezuj za bardzo bo glowka bedzie bolec :lol: :drinking: :drinking: :drinking: nawet nie moge.. chora jestem :-? :roll: :( :lol: Quote
Toller Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 :drinking: pomoże, wypali mikroby! :D Klin, klinem :D Quote
Jakaranda Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Elitesse napisał(a):Jakaranda napisał(a):Elitesse - jak masz jeszcze cierpliwość, to poproszę o pinczery średnie - niedziela, sędzia Erwin Deutscher; który ring i co przed nami? Z góry wielkie dzięki :lol: mozesz spokojnie pospac :) ring 14 a przed wami dobermany i pinczery miniaturowe :buzi: :buzi: za info Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 flashka-g napisał(a):a husky jako które wchodzą?? tez pierwsze - ring 24 Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Toller-Fox napisał(a)::drinking: pomoże, wypali mikroby! :D Klin, klinem :D hehe :D a moze palenie pomaga na bol gardla ?? Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 aaa ringi 1-8 sa na boisku pilkarskim 9-18 i ring honorowy na stadione lekkoatletycznym a ringi 19-28 i pokazy na plycie glownej tam tez jest sekretariat Quote
Elitesse Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 parking 10 zl bilet normalny 8 zl ulgowy 5 lub 4 zl ( sa dwie informacje wiec nie wiem w ktory miejscu sie pomylili) Quote
Recommended Posts