Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UTAAP napisał(a):
Czy jest ktos z Wroclawia - jak dojechac na teren wystawy z dworca Wroclaw Glowny :question:

nic bardziej prostszego :) wsiada sie w tramwaj pod dworcem i ląduje sie pod samym stadionem :) tylko problem taki ze caaaly wroclaw jest teraz rozkopany i wszedzie sa objazdy ale na pewno do celu jedzie tramwaj nr 8 i 9 - na kazdym powinna byc tabliczka "stadion olimpijski:

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super! Dzieki :wink:

Czy napewno nikt nie moglby mnie(i psa) przetransportowac do Wroclawia w sobote :( ? Nawet jak ktos na 2 dni jedzie to moze bym sie do niedzieli zdecydowala zostac.... :-?

Posted

[quote name='Asiaczek']
Martyna - na razie tylko ja zarezerwowałam sobie miejsce do Wrocławia w busie. Może reflektujesz?
Pzdr.

sorry za zamieszanie :( nie moge sie zdeklarowac jeszcze, bo nie wiem jednak czy pojade :( sorka

Posted

Mam bardzo wielką prośbę.
Czy ktoś z Dogomaniaków będzie wracał z Wrocławia w niedzielę przez Toruń? Chodzi mi tylko o drogę powrotną, no po prostu nie mam jak wrócić do domu :(
Jedna osoba bez psa.
Oczywiście dokładam się do paliwa itd..

Posted

Elitesse napisał(a):
UTAAP napisał(a):
Czy jest ktos z Wroclawia - jak dojechac na teren wystawy z dworca Wroclaw Glowny :question:

nic bardziej prostszego :) wsiada sie w tramwaj pod dworcem i ląduje sie pod samym stadionem :) tylko problem taki ze caaaly wroclaw jest teraz rozkopany i wszedzie sa objazdy ale na pewno do celu jedzie tramwaj nr 8 i 9 - na kazdym powinna byc tabliczka "stadion olimpijski:

Nie ma 8 ani 9 niestety,bo je wycofali chwilowo i nie wiem kiedy beda :wink: Ale sa jakies tramwaje na stadion na pewno.To te co jezdza na Sepolno 8)

Posted

rOOn7 napisał(a):
Oooooo CZyzby Bohunek do wrocka sie wybieral :) a moze tez Championek Puz :D

Witaj Draco jak nas przyjeli to jedzie Bohun :lol: Puz odpoczywa z Hasta w domu ze swoja malutka dziewczynka

Posted

Dopiero niedawno się ocknełam, że to prawie za 2 tygiodnie(no i 3 dni :P)! Mama mija. Już mi nie dobrze.... Musze sobie wszystkie figury odświeżyć.

Heh, troche się boje :oops:

Posted

Ja dzwoniłam do Wrocka w środę ,moja suczka została przyjęta pomimo że zgłosiłam ją dopiero 15 sierpnia i to meilem.
A to ostatnia szansa dokończenia Mł.championatu.
Kamień spadł mi z serca.

Posted

agacia napisał(a):
Elitesse napisał(a):
UTAAP napisał(a):

Nie ma 8 ani 9 niestety,bo je wycofali chwilowo i nie wiem kiedy beda :wink: Ale sa jakies tramwaje na stadion na pewno.To te co jezdza na Sepolno 8)

jesli chodzi o tramwaje to musi byc napisane w spisie że tramwaj jedzie na Stadion Olimpijski to najlepsze wyjście :) tylko nie beirzcie taksówki- NIEOPŁACALNE , ja z dworca PKP, płaciłam kiedys 30 zł!?a tramwajem 1 zł :-?
Pzdr

Posted

Moje doświadczenie mówi, że ludzie nie patrzą w jaką taksówke wsiadają a później płaczą, że drogo. Jak to się mówi? Widziały gały co brały... Trzeba jeżdzić firmowymi taksówkami i nie bedzie kłopotu a nie z oszustami.

Posted

No a jesli chodzi o tramwaje to do stadionu spod dworca jedzie 76 i 78. Mozna jeszcze ewentualnie podjechac do konca autobusem 145,ale on z innej strony podjezdza i pod inna brame :wink: