Jagoodka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 maga18 napisał(a):nie no psiak pokazuje sie super 8) chodzi pieknie, ze staniem gorzej, ale on nalezy do tego typu psa ktorego trzeba trzymac byc stal - zreszta jak wiekszosc ozdobnych ;) martwi mnie tylko to, czy poszedlby z obcym :roll: Wiesz moj tez nie byl nigdy wystawiany przez kogos innego niz ja. ale na spacerki chodzi z innymi, wiec mysle, ze nie bedzie problemu :) Quote
Agasia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Maga - ale nikt nie mowi ze psiak ma sam stac, wiekszosc trzeba trzymac ;) Jagoodka - no to innym razem.. ;) Nie koniecznie pies musi byc zgloszony (jak cos to sie mowi ze to zalozmy psiak z ktorym bedziesz i tyle :P) ale nie ma co robic sobie problemu i targac psa ;) Quote
hes Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Jagoodka no to jeszcze lepiej :D No, no psiak się sam wystawia ;) Ja zawse mówię, że moja Banty "pływa" po ringu, slicznie stoi i wogóle cacy :) Ale mam ochotę innego pieska wystawić, zresztą Banty też pożyczam na JH ;) Quote
maga18 Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Agasia napisał(a):Maga - ale nikt nie mowi ze psiak ma sam stac, wiekszosc trzeba trzymac ;) :oops: aha... wiecie ja nie mam zielonego pojecia o MP :lol: Quote
flashka-g Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 ja woel jak mi sie spiak sam sie ustawia..ale tu jest ciekzo zeby sie nie krecił bo te wszytskie obchodzenia itd w statyce to pies moze ześwirowac;] Quote
Elitesse Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 na Wroclaw zglosozno 120 yorkow !!! w tym 40 ! suczek w klasie mlodziezy :o :o a tak ogolnie to liczba zgloszen dobila do 3000 Quote
maga18 Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 no wlasnie... staweczki... mnie interesuja grzywacze :lol: - psy mlodziez i suki szczeniaki :wink: Quote
Elitesse Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 na pewno nie w najblizszym czasie bo sekcja nam sie rozpadla i nie mam ochoty pojawiac sie w zwiazku bo jeszcze mnie przydybia na kierownika :( Quote
UTAAP Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Elitesse napisał(a):na Wroclaw zglosozno 120 yorkow !!! w tym 40 ! suczek w klasie mlodziezy :o :o No to ladna konkurencja w tej mlodziezy :evilbat: Elitesse napisał(a):a tak ogolnie to liczba zgloszen dobila do 3000 Ja nie jezdze na wystawy od zbyt dawna, ale to chyba STRASZNIE DUZO :o Quote
Martyna Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 dzieki :-) rozumiem doskonale! czy ktos moze wybiera sie na wystawe z Warszawy i ma wolne miejsce dla mnie i dla suczki??? Quote
asiek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Właśnie dzwoniłam do Wrocławia i okazało się, że obydwa moje psiaki są przyjęte :lol: Quote
hes Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Aż 40 :o ? Malutko :lol: :lol: Ja myślałam że 29 goldenów na ringu to dużo... i okazuje się że jednak nie ;) Quote
anovi Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Elitesse']na pewno nie w najblizszym czasie bo sekcja nam sie rozpadla i nie mam ochoty pojawiac sie w zwiazku bo jeszcze mnie przydybia na kierownika :( Elitesse, a co Ci szkodzi?? i tak tam zaglądasz - a tak ktus fajny by się sekcja zajął ;) Pozdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Martyna']dzieki :-) rozumiem doskonale! czy ktos moze wybiera sie na wystawe z Warszawy i ma wolne miejsce dla mnie i dla suczki??? Martyna - na razie tylko ja zarezerwowałam sobie miejsce do Wrocławia w busie. Może reflektujesz? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Elitesse napisał(a):na Wroclaw zglosozno 120 yorkow !!! w tym 40 ! suczek w klasie mlodziezy :o :o a tak ogolnie to liczba zgloszen dobila do 3000 Czyli ubiegłoroczny rekord pobity? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Elitesse napisał(a):na pewno nie w najblizszym czasie bo sekcja nam sie rozpadla i nie mam ochoty pojawiac sie w zwiazku bo jeszcze mnie przydybia na kierownika :( A może...? Pzdr. Quote
ka_rolca Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Strasznie dużó piesków, zwłaszcza yorków :D Ja natomiast na ringu będę sama, gdyż zgłoszony jest tylko mój bergamasco :D Quote
UTAAP Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 ka_rolca napisał(a):Strasznie dużó piesków, zwłaszcza yorków :D Ja natomiast na ringu będę sama, gdyż zgłoszony jest tylko mój bergamasco :D A powiedz z jakiej hodowli twoj bergamasco - moze z Banciarni :D ?? Znam pania, ktora ma dwa - ESTRO i FRATELO z Banciarni(chyba nie pomylilam hodowli :oops: ) Quote
flashka-g Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 sa gdzies stawki na stronie związkowej?? Quote
aleb Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Ja w sobote może bede ze znajomym, aby wystawić mu Westa oraz w niedziele ze swoja psinka rasy Beagle :) Quote
ka_rolca Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 UTAAP napisał(a): A powiedz z jakiej hodowli twoj bergamasco - moze z Banciarni :D ?? Znam pania, ktora ma dwa - ESTRO i FRATELO z Banciarni(chyba nie pomylilam hodowli :oops: ) Pewnie, że z Banciarni :D Estro i Fratello to starsi bracia mojego Grato:) Quote
UTAAP Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 ka_rolca napisał(a):UTAAP napisał(a): A powiedz z jakiej hodowli twoj bergamasco - moze z Banciarni :D ?? Znam pania, ktora ma dwa - ESTRO i FRATELO z Banciarni(chyba nie pomylilam hodowli :oops: ) Pewnie, że z Banciarni :D Estro i Fratello to starsi bracia mojego Grato:) No to moze sie zobaczymy, bo my tez bedziemy-w sobote :P Quote
UTAAP Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Czy jest ktos z Wroclawia - jak dojechac na teren wystawy z dworca Wroclaw Glowny :question: Quote
Recommended Posts