Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):
Chodzi o konkurencję Młodego Prezentera.

Ja Ci dam za to cośtam cośtam :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Zapomniałam nazwy hodowli :P A jak będe w Zielonej to zapewne pożycze od Ciebie En-Choun :P

Posted

To co, ma ktoś pożyczyć jakiegoś pieska (już mi obojetne jestem zrozpaczona :lol: ) na MP? Nie chcę znowu wystawiać swojej Banty bo mi wystawianie goldenow zbrzydło z lekka ;) I chciałabym spróbować z innym psiakiem ;)

Posted

Jagoodka a mogłabyś mi coś więcej o swoim Spanielku powiedzieć? :) Tzn charakter, wiek, płeć, czy była wystawiana, jak się zachowuje na ringu :) Jak coś to zapraszam na pw, bądź gg: 5744366 :)
PS. To ten piesek w emblemacie? ;)

Posted

tak to ten piesek na emblemacie. Ma 3,5 roku, jest to piesek. Jest championem Polski, Mlodziezowym championem Polski, zwyciezca Polski 2004, w lipcu zaczal championat Slowacji zdobywajac rowniez Vitaz Plemena Kosice 2005. Na ringu zachowuje sie super - mozna z nim zrobic wszystko. To jest prawdziwy showman, ktory uwielbia sie pokazywac i byc podziwiany :)

Posted

hes jakbys nie znalazla psa przed wystawa to znajdz mnie moze bedzie ktos z moich znajomych to bym ci mgla cos znalezc, ale wiesz nie jestem na 100% pewna czy ktos taki bedzie... w kazdym razie chetnie ci pomoge w razie czego

Posted

Dzięki zaraz zobacze fotki psiaka :)
Jagoodka to byłabym chętna do kradzieży Twojego psa na JH :) Ja będę na pewno w niedzielę. Ty będziesz we Wrocławiu go wystawiać? Nie chciałabym żeby nam się to zbiegło...

Posted

Jagoodka to super :) Mam jeszcze pytanie: czy piesek jest wystawiany "na" smakołkykach, zabawce, czy bez niczego? :] Przypatrzę się jak go wystawiasz :)

Posted

Jagoodka napisał(a):
Hes bede go wystawiac w niedziel, ale nie martw sie - welshe zawsze wchodza na koncu kolo 14-15 a JH jest kolo 10 a finaly o 15 :)
Nie ma problemu

Jagoodka a bedziesz w Zielonej GórzE? bo chętnie pozyczyłabym spanielka na MP
Pozdrawiam

Posted

hes napisał(a):
Jagoodka to super :) Mam jeszcze pytanie: czy piesek jest wystawiany "na" smakołkykach, zabawce, czy bez niczego? :] Przypatrzę się jak go wystawiasz :)

Hes taresik jest wystawiany bez niczego :) On praktycznie sam się wystawia :)

Posted

Savannah napisał(a):
Jagoodka napisał(a):
Hes bede go wystawiac w niedziel, ale nie martw sie - welshe zawsze wchodza na koncu kolo 14-15 a JH jest kolo 10 a finaly o 15 :)
Nie ma problemu

Jagoodka a bedziesz w Zielonej GórzE? bo chętnie pozyczyłabym spanielka na MP
Pozdrawiam

Savannah niestety nie wybieramy się do Zielonej Góry, bo w tym samym dniu jadę do Chorzowa z moim weterankiem.

Posted

Agasia napisał(a):
To ja zaklepuje spanielka na Chorzow 8) Ida jak swieze buleczki Jagoodka ;)

Agasia ale ja w Chorzowie bede wystawiac mojego weteranka, ktory na ringu zachowuje sie jak maly osiolek i nawet mi jest z nim ciezko. On ladnie biega, ale za choinki nie daje się ładnie ustawić :(
Chyba, że specjalnie dla Ciebie przytargam do Chorzowa też Taresika :)
Ja nie wiem jak to jest, ale czy pies żeby mógł iść ma JH musi być też zgłoszony na wystawę czy nie??

Posted

maga18 napisał(a):
ja bede z grzywaczem :lol:
ale nie wiem czy moj psiak nadaje sie na MP - to by byla bodajze jego 6 wystawa :wink:

Maga18 to nie jest ważne która wystawa psiaka, tylko to czy umie się ładnie pokazać :)

Posted

nie no psiak pokazuje sie super 8) chodzi pieknie, ze staniem gorzej, ale on nalezy do tego typu psa ktorego trzeba trzymac byc stal - zreszta jak wiekszosc ozdobnych ;)
martwi mnie tylko to, czy poszedlby z obcym :roll: