Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już chyba z dwa razy czytałam, że nie będzie..... a szkoda :(

A co z katalogiem w klasie szczeniąt? Nie dstałąm odpowiedzi (chyba, że nie doczytałam).

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UTAAP'][quote name='Złośnica&LUGER']nie chce dolewać oliwy do ognia, ale ja równiez jeżdże ze swoim mordulcem pociagami i płacę za bilet dla psa tak pisze Elitesse
Mimo, że jadę pospiesznym i płacę cały jak za pospieszny to bilet na mojego psa jest połówka jak za osobówke na tej trasie :)

No to ja juz nie wiem, moze trzeba jakos specjalnie zakomunikowac pani w okienku ze sie chce bilet dla psa zeby nie policzyla wiecej :lol:

a ty jaki kupujesz ?? ja zawsze mowie ze chce bilet dla psa - a woze sie juz pociagami prawie 9 lat

Posted

Czy ocenial Was kiedys Alessandro Evangelisti (It) ? Piszcie wszystko co o nim wiecie, to bardzo wazne...
Acha i czy mozna zgloszenie wyslac faxem w poniedzialek? Znajomi chcieliby zglosic psiaka, a przegapili termin :(

Posted

[quote name='paolinka']Czy ocenial Was kiedys Alessandro Evangelisti (It) ? Piszcie wszystko co o nim wiecie, to bardzo wazne...
Acha i czy mozna zgloszenie wyslac faxem w poniedzialek? Znajomi chcieliby zglosic psiaka, a przegapili termin :(

ehh w zwiazku zapieraja sie rekami i nogami ze nie (ale sproboj - moze sie uda)

Posted

Wiem, ze dzisiaj jeszcze mozna - inna znajoma wysyla do nich faxa, wczesniej dzwonila :) Ale chodzi o ten poniedzialek.. dzisiaj nie maja mozliwosci wyslania, ehh no zobaczymy...

Posted

Maga, a ty przepraszam bardzo gdzie się wybierasz... do Wrocławia? Przecież wydano urzędowy zakaz dla ciebie, nie wolno!
A za bilet na psa płacę różnie, zależy chyba od doinformowania pani w okienku ale najczęściej tak jak pozostali, połówkę. Czasem też liczyła mi psa jako ... bagaż

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Maga, a ty przepraszam bardzo gdzie się wybierasz... do Wrocławia? Przecież wydano urzędowy zakaz dla ciebie, nie wolno!

:lol:
ale... ale ja tylko w niedziele :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):

a ty jaki kupujesz ?? ja zawsze mowie ze chce bilet dla psa - a woze sie juz pociagami prawie 9 lat

No ja tak samo, ze chce bilet dla psa do "...." :roll: No ja nie tak dlugo, bo 4 lata na trasie Lodz-Warszawa . Przy najblizszej okazji spytam sie na dworcu jak to jest :question:

Posted

wystawy we Wroclawiu zawsze sa na stadionie

w miescie chyba nawet nie ma hali ktora by pomiescila tyle psow tak aby mogly sie swobodnie zaprezentowac (choc to niektorym miastom nie przeszkadza ze ringi sa wielkosci malej lazienkii i pies na psie stoi)

Posted

A jak powinno wyglądać zgłoszenie na JH. Mam zamiar wystapić w niedziele. Miałm się wczoraj zgłosić, ale komputer nawalił. Mam zamiar szybciutko wysłać meila.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
No, masz szczęście...
A dlaczego miałaby być na hali? Przecież zawsze pogoda dopisuje i jest na stadionie... przynajmniej zawsze kiedy ja jestem...

ale nie kiedy ja jestem :lol: :evilbat:

Posted

hm... Ja nie mówie o wyborze [ppsa tylko o psie na wystawe
Tylko ze rottwailer jest daaaaleko. No i jest doświadcziony i ma wspaniały charakter. I z obydwoma psami spotkam sie dopiero na wystawie. Pozostaje mi albo wybrać rottka, alebo szukać 3 psa który mieszka bliżej.

Posted

A ja przegapiłam termin. :cry: Nie spodziewałam się, że wyznaczą tak wczesny termin przyjmowania zgłoszeń. Przed Wrocłaiwem mam jeszcze kilka wystaw, na które terminy przyjmowania psów mijają dopiero w przyszłym tygodniu, a Wrocław pomimo, że jest później, to już zakończył przyjmowanie... :cry:

Wysłałam co prawda przed chwilą zgłoszenie mailem, ale...

Posted

Ja będę na pewno, ale nie wystawiam swoich psiaków ;)
Mam pytanie; czy ktoś ma może psiaka do "pozyczenia" na JH? :) Konkretnie chodzi o doga, albo charta (obojetnie jakiego ;))

Posted

Atena napisał(a):
hm... Ja nie mówie o wyborze [ppsa tylko o psie na wystawe
Tylko ze rottwailer jest daaaaleko. No i jest doświadcziony i ma wspaniały charakter. I z obydwoma psami spotkam sie dopiero na wystawie. Pozostaje mi albo wybrać rottka, alebo szukać 3 psa który mieszka bliżej.

A rasa i charakter?
Jest Ci obojetne jaki pies tylko zeby był na wystawe?