Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Kto z dogomaniaków wybiera sie na te wystawe?? Pzdr Villarica Siberians Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 SĘDZIOWIE SOBOTA, 24.09.2005: GRUPA I: Andreas Rudolph (Niemcy) - owczarek niemiecki Jadwiga Niciewicz - owczarki brytyjskie Gabriela Ridarčikova (Słowacja) - bouvier des Flandres, owczarek podhalański, polski owczarek nizinny Igor Selimovič (Chorwacja) - owczarki belgijskie, owczarki francuskie, pozostałe rasy GRUPA III: Sylviane Tompousky (Francja) - american staffordshire terrier Les Aspin (Anglia) - bulterier, staffordshire bull terrier Jesus Pastor (Hiszpania) - terier szkocki, west highland white terrier Dorota Kuczyńska-Standełło - yorkshire terrier Magdalena Kozłowska - teriery wysokonożne (bez airedale terrier) Andrzej Jaworski - airedale terrier, pozostałe rasy GRUPA IV: Leszek Siejkowski - jamniki krótkowłose, szorstkowłosy standardowy Zygmunt Jakubowski - jamniki długowłose, szorstkowłosy miniaturowy, szorstkowłosy króliczy GRUPA VII: Alessandro Evangelisti (Włochy) - wyżły brytyjskie, wyżły włoskie, wyżły weimarskie Andrzej Brabletz - pozostałe rasy GRUPA X: Petr Rehanek (Czechy) - chart afgański, chart rosyjski, chart szkocki, wilczarz irlandzki Tibor Havelka (Słowacja) - pozostałe rasy MŁODY PREZENTER: - Joanna Szczepańska-Korpetta NIEDZIELA, 25.09.2005 GRUPA II: Jesus Pastor (Hiszpania) - czarny terier Magdalena Kozłowska - sznaucer miniaturowy czarny, czarno-srebrny Zbigniew Ostrowski - sznaucer miniaturowy biały, pieprz i sól Igor Selimovič (Chorwacja) - sznaucery olbrzymy i średnie Andrzej Stępiński - pinczery Krótkowłose Josef Šuster (Słowacja) - bokser Roland Bebber (Niemcy) - bokser Les Aspin (Anglia) - buldog angielski Danilo Giorgio (Włochy) - bernardyny, dog argentyński, dogi niemieckie Jadwiga Niciewicz - szwajcarskie psy pasterskie Gabriela Ridarčikova (Słowacja) - landseer, nowofundland, rottweiler Piotr Król - hovawart, owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki Anna Bogucka - cane corso, leonberger, mastify Sylviane Tompousky (Francja) - shar pei Jerzy Mrugasiewicz - dogue de Bordeaux, pozostałe rasy GRUPA V: Zygmunt Jakubowski - alaskan malamute, chow-chow Tibor Havelka (Słowacja) - samojed, siberian husky Petr Rehanek (Czechy) - szpice, pozostałe rasy GRUPA VI: Dorota Kuczyńska-Standełło - bassety, rhodesian ridgeback Stefan Stefik (Słowacja) - gończy polski, gończy słowacki, ogar polski, posokowce Andrzej Brabletz - beagle, bloodhound, dalmatyńczyk, pozostałe rasy GRUPA VIII: Joanna Szczepańska-Korpetta - golden retriever Ewa Szeliga-Szeremeta - labrador retriever Elżbieta Sobieszczańska - spaniele, pozostałe rasy GRUPA IX: Roland Bebber (Niemcy) - buldog francuski Sylviane Tompousky (Francja) - boston terrer, mops Krystyna Opara - chiński grzywacz, pudle Elżbieta Junikiewicz - brabantczyk, gryfonik belgijski, gryfonik brukselski, cavalier king Charles spaniel, King Charles spaniel, shih-tzu Janusz Opara - pozostałe rasy MŁODY PREZENTER: Leszek Siejkowski Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 OPŁATY ZA ZGŁOSZENIA: 1) dla członków Związku Kynologicznego w Polsce (wyłącznie psy zarejestrowane w jednym z Oddziałów Związku): – za pierwszego psa (z katalogiem) – 90,00 PLN, – za każdego następnego (bez katalogu) – 70,00 PLN, – za zgłoszenie do klasy szczeniąt – 40,00 PLN, – zgłoszenia do klasy weteranów (z katalogiem) – bezpłatne. Rasy polskie (z wyjątkiem polskiego owczarka nizinnego) są zwolnione z opłaty pod warunkiem wystawienia psa. Interchampiony nie są zwolnione z opłaty. W dniu Wystawy opłata za każde zgłoszenie (bez względu na klasę) wynosi 150,00 PLN. Dotyczy to tylko psów zgłoszonych i przyjętych w terminie. 2) dla wystawców zagranicznych oraz polskich z psami importowanymi jeszcze nie zarejestrowanymi w Związku Kynologicznym (brak PKR, oryginalny numer rodowodu FCI): – za każdego psa (1 katalog bez względu na ilość psów) – 40,00 EUR, – za zgłoszenie do klasy szczeniąt – 30,00 EUR, – zgłoszenia do klasy weteranów – bezpłatne. Opłatę prosimy wnosić wyłącznie w EURO (lub równowartość w PLN). Innych walut nie przyjmujemy. Nie honorujemy czeków. OPŁATY ZA OGŁOSZENIA I REKLAMY: – hodowlane, czarno-białe, 1 strona – 120,00 PLN, – hodowlane, czarno-białe, 1/2 strony – 70,00 PLN, – hodowlane, kolorowe, 1 strona – 250,00 PLN, – niehodowlane, czarno-białe, 1 strona – 250,00 PLN, – niehodowlane, kolorowe, 1 strona – 500,00 PLN. ADRES I KONTO ORGANIZATORA: Związek Kynologiczny w Polsce, Oddział we Wrocławiu ul. Leszczyńskiego 7, 50-078 Wrocław tel.fax 071/343-25-22, 071/342-13-41 www.zkwp-wroclaw.org.pl; e-mail: poczta@zkwp-wroclaw.org.pl Konto bankowe: PKO BP IV O/Wrocław, 34 1020 5242 0000 2602 0019 8408 Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 info wzięte z strony oddziału Wrocławskiego :D Pzdr Villarica Siberians Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ja jade na 100% :D ale ceny to maja kosmiczne! :roll: Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 hmm czy kosmiczne, no nie wiem... wyboraż sobie ze ja 90 złotych (tak jak wrocław I termin) płaciłam w Gorzowie Wielkopolskim za zwykłą krajówke! co prawda wzielismy BOG V wiec tak bardzo nie załuje :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Incunabula Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 maga18 napisał(a):ale ceny to maja kosmiczne! :roll: No właśnie :-? Hmm, może bym i pojechała. Lubię wystawy we Wrocławiu ;) . Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 no ale szczenie bez katalogu za 40 zl :o i pierwszy pies za 90 zl :o na innych miedzynarodwkach jest po 30 i 80 zl :lol: ale nic to!! mam blisko to jade ;) Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 no jedz, jedz :D Pzdr Villarica Siberians Quote
carotina Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ja tez sie zastanawiam :roll: , zobaczymy :P Quote
Elitesse Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 maga18 napisał(a):ja jade na 100% :D ale ceny to maja kosmiczne! :roll: wcale nie tak na wszystkich innych :) a Wrocław podniósł ceny pierwszy raz od kilku lat... jako rodowita wrocławianka ZAPRASZAM !! :) Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Elitesse napisał(a):maga18 napisał(a):ja jade na 100% :D ale ceny to maja kosmiczne! :roll: wcale nie tak na wszystkich innych :) a Wrocław podniósł ceny pierwszy raz od kilku lat... jako rodowita wrocławianka ZAPRASZAM !! :) i jka tu nie korzystac z zaproszenia :D Pzdr Villarica Siberians Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ohhh :buzi: oczywiscie ze skorzytsam z zaproszenia :D BEDE NA 100% !! Moj psiak juz bedzie w mlodziezy, drugi chyba tez :D:D:D:D Quote
Elitesse Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 oczywiscie przed wystawka mam dostep do listy zgloszonych psow wiec moge udzielac informacji :) plan sedziowanai tez powinnam miec :) Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 super :D szkoda ze ta wystawa dopiero we wrzesniu :evilbat: Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Elitesse napisał(a):oczywiscie przed wystawka mam dostep do listy zgloszonych psow wiec moge udzielac informacji :) plan sedziowanai tez powinnam miec :) ooo super :D bedziemy czekac na jakies info :D :D ale jeszcze czas :wink: Pzdr Villarica Siberians Quote
Ania&Carmen Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Elitesse jak masz takie chody, to może mała zmianka w obsadzie sędziowskiej przy goldkach :evilbat: Quote
warg2003warg Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 NIc zmian przy owczarkach brytyjskich, jedziemy.Nawet oddział był uprzejmy wysłać nam zgłoszenie pocztą.Trzeba to docenić. :lol: Quote
Elitesse Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 warg2003warg napisał(a):NIc zmian przy owczarkach brytyjskich, jedziemy.Nawet oddział był uprzejmy wysłać nam zgłoszenie pocztą.Trzeba to docenić. :lol: a wiesz jakim kosztem ? molestuje sie biednych dzialaczy zeby po 200 kopert adresowali a potem upychali tam zgloszenia i nalepiali znaczki :) bleeeeee :) Quote
warg2003warg Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Ja to samo robię na zabrzaską wystawę :lol: I doceniam to,tym bardziej ,że nie pokazywaliśmy się we Wrocławiu parę lat.Jesteśmy co roku,ale towarzysko i służbowo. Quote
Złośnica Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Elitesse czy macie w praktyce przedłużanie terminu przyjmowania zgłoszeń ?? Bo termin opłaty za zgłoszenie mi wypada przed wypłatą... :( Quote
Martyna Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Ja bankowo bede z kolezanka i pokaznym stadkiem flacikow ;-) Quote
calessandra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Hi Hi my będziemy obowiązkowo - to w końcu nasza wystawa :-) Quote
ofca Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Elitesse napisał(a):oczywiscie przed wystawka mam dostep do listy zgloszonych psow wiec moge udzielac informacji :) plan sedziowanai tez powinnam miec :) A może masz też wpływ na to jakich sędziów zapraszacie?Bo dwóch z trzech na grV jest tragicznych :wink: pozdrawiam iwona Quote
Recommended Posts