matiz91 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [FONT=Book Antiqua]Niestety mam złe wieści .. Komputer mi się popsuł i muszę go zanieść na gwarancję a ostatnia naprawa trwała 3 tygodnie :/ Więc niestety dopóki nie odzyskam komputera to będę tutaj rzadko :( Ale obiecuje, że postaram się chociaż w weekendy wstawiać nowe zdjęcia Tosi i pozdrowić Was moi drodzy. Tak trudno mi oddawać komputer bo nie mogę bez niego żyć ale niestety trzeba :placz: Pozdrawiam serdecznie Wszystkich ! Ucałujcie swoje Yorkasy ! Obiecuję wpadać i dawać newsy na temat Tosi !!! [/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Nati28 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witam z rana i zycze milego dnia :loveu: Bedziemy czekac na wasz powrot ;) Quote
megi82 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 witamy życzę szybkiej naprawy ja zwarjowałabym bez kompa-musze codziennie sprawdzać nowinki potrzebne mi do pracy+przyjemności takie jak forum całuski dla maleńkiej Quote
Natalia&Lola Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;) Quote
*Jot* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy wtorkowo :multi: Będziemy odkurzać Twoją galerię :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='matiz91'][FONT=Book Antiqua]Niestety mam złe wieści .. Komputer mi się popsuł i muszę go zanieść na gwarancję a ostatnia naprawa trwała 3 tygodnie :/ Więc niestety dopóki nie odzyskam komputera to będę tutaj rzadko :( Ale obiecuje, że postaram się chociaż w weekendy wstawiać nowe zdjęcia Tosi i pozdrowić Was moi drodzy. Tak trudno mi oddawać komputer bo nie mogę bez niego żyć ale niestety trzeba :placz:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Pozdrawiam serdecznie Wszystkich ! [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ucałujcie swoje Yorkasy ! [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Obiecuję wpadać i dawać newsy na temat Tosi !!! [/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Oj co by to bylo jakby ich nigdy nie bylo;):evil_lol: dasz rade chlopie:cool1: wpadne przewietrzyc trzymaj sie i buzka dla Toski:loveu: Quote
*Jot* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cześć środowo :multi: Przyszliśmy okna otworzyć. Ktoś je później zamknie :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy się środowo:loveu: Skoro dziewczęta zaczęły akcję wietrzenia galerii to my także się dołączamy aby kurzem nie zarosła więc zaraz szybciutko posprzątamy;) Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
Natalia&Lola Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy i przesyłamy ciepłe pozdrowienia w deszczowy wieczór;) Quote
Doti1986 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy się piątkowo i oczywiście czekamy na jakieś nowości o Tosieńce:loveu: Quote
Doti1986 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Przyszłyśmy przewietrzyć galerię:loveu: Quote
Natalia&Lola Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pozrowienia od Bondzika Inki i oczywiście ode mnie w deszczowy i pochmurny sobotni dzień:razz: Quote
*Jot* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cześć sobotnio :multi: Wracajcie :mad::mad::mad: Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 jot11 napisał(a):Cześć sobotnio :multi: Wracajcie :mad::mad::mad: No jak ma wrocic jak synkowi komp sie zepsul:roll::evil_lol: wpadlam kwiatki podlac:p Quote
matiz91 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Korzystając z okazji wpadam i dodaję kilka zdjęć Tosi :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
matiz91 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [FONT=Book Antiqua]I przede wszystkim chciałbym podziękować za odwiedziny i opiekę nad galerią podczas naszej nieobecności. DZIĘKUJEMY !!!! :multi::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
megi82 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://images38.fotosik.pl/220/729a7692a97a9b67med.jpg słodkości pozdrowionka i prosze wymiziac mala odemnie Quote
*Jot* Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Cześć niedzielnie :multi: http://images40.fotosik.pl/220/476d17838ab3d429med.jpg jak kotek :loveu: Śliczna jest,a jakie uszka już ładniutkie :loveu: Wybaczamy nieobecność bo super fotki dałeś :evil_lol: Pozdrowionka :multi: Quote
Recommended Posts