FREDZIU Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Śliczne maleństwo, będzie piękna z niej panienka;) Quote
matiz91 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 jot11 napisał(a): Chyba wciąż biegała co? :cool3: Cały czas :D Ale pod koniec już wysiadła i śpi do tej pory. hahaha :evil_lol: Quote
matiz91 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dziękujemy wszystkim :loveu: Jutro szczepionka i ogólny "przegląd" Tosi :roll: Dam Wam znać co i jak jak będzie po wszystkim. Trzymajcie kciuki ! :mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Oj będziemy trzymać żeby wszystko było ok:loveu: Quote
Nati28 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy i przesylamy poranne pozdrowienia :loveu: bedziemy trzymac kciuki ;) Quote
*Jot* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy w poniedziałek. Daj znać jak tam u weta było :multi: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy malutką Tosieńkę poniedziałkowo:loveu: Quote
Marzena* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy po krótkiej przerwie i już nadrabiamy zaległości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekamy na info po wizycie u weta. Pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: Quote
megi82 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 talita napisał(a): Pomijając fakt oddania psa w 7 tygodniu życia... żal. Może sunia będzie też piękną mamusią ślicznych przecudownych do schrupania yoreczków mini bez papierów? :shake: ja mam też sunie i to 2-yoreczka i shih tzu i nie planujemy malych,bo ja sie na tym nie znam,nie potrzebuje dorobic,pozatym kocham je i nie chce ich rozmnazac:bo po co? nie każdy kto ma suczke w typie chce ja rozmnazac-sunia choc bez papierkow mi sie naprawde podoba i z tad moj wczesniejszy komentarzyk. i jeszcze raz to napisze-slodkosci:lol: Quote
FREDZIU Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy, wpadłyśmy z rewizytą, maluszek śliczniutki:p Quote
Nati28 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witamy Tosie i jej Pana i slemy wam pozdrowienia ze szczecina :loveu: Quote
matiz91 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [FONT=Book Antiqua]A więc wieści z wizyty u weterynarza : Szczepienie przebiegło bardzo szybko, Tosia nawet nie zapiszczała, była bardzo dzielna, wszystko szybko i bezboleśnie! Kolejne za miesiąc, pani weterynarz prowadząca Tosię zachwycała się nią i wychwalała jej dzielność. Opowiadała różne sytuacje związane z Yorkami, również te nie miłe niestety. Po powrocie do domu sunia szybko zasnęła, a ja w tym czasie mogłem spokojnie jej skrócić pazurki ;) Bardzo jestem z niej dumny. Jest cudownym " kundelkiem w typie yorka " hehehehe.. :eviltong: Pozdrawiam przyjaciół, którzy odpowiedzieli na posty pani o "wielkim" sercu. :cool1: Oto zdjęcie po powrocie do domu : http://images42.fotosik.pl/128/d91b903c1f7030dfmed.jpg [/FONT][FONT=Book Antiqua]Ps. Uszka same dziwnie się ułożyły :evil_lol:[/FONT] Quote
*Jot* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Już wiem co u weta. Tosieńka zuch :lol: Cudowna jest :loveu::loveu::loveu::loveu: A ja się boję obcinać pazurki Bellusiowi. Ale pewnie też jestem trochę wygodna i jeżdżę z tym do fryzjera . Quote
Arabeska^^ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dzielna Tosia :loveu: :loveu: Moja Fibi podczas obu szczepień piszczała, a po ostatnim przez cały dzień nie dała się nawet dotknąć w miejscu w którym miała zastrzyk.. :shake: Pozdrawiamy i życzymy miłego wieczoru :lol: A jeśli chodzi o pazurki, to wet powiedział że to ich obcinanie nie jest konieczne, bo Fibi sama stępi je sobie na chodnikach.. :) I rzeczywiście, nie obcinałam ich ani razu a długość jest w sam raz ;) Quote
Nati28 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witamy i slemy pozdrowienia pieknej Tosi i jej panu :loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Pozdrawiamy serdecznie sliczne maleństwo:):) Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Z tego rozczytania to zapomniałam się przywitać:loveu: Quote
ewa2909 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 My tutaj po raz pierwszy wpadliśmy się przywitać:multi: Myśle że dobrze by było abyś się nam przedstawił bo jakoś tak dziwnie pisać bezimiennie.Tymbardziej ze jesteś jedynym rodzynkiem na yorkaskach. A co do wypowiedzi tality to chyba wystarczy tego nie komentowac i sama się stąd wyprowadzi. Ja pewnie z miłą chęcia będe wpadać do małej Tosi żeby sprawdzić jak się chowa:lol: Quote
matiz91 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [FONT=Book Antiqua]Mam na imię Mateusz :evil_lol: ( w sumie racja bo się nie przedstawiłem :oops: ) Ale nick w sumie też mógł trochę podpowiedzieć ;) :razz: Niestety dziś zdjęć nowych nie ma - nie było czasu na ich robienie :placz: Ale obiecuję, że nadrobię :eviltong: Staram się pisać jak najczęściej tutaj, ale ze względu na pogodę - internet szwankuje :roll: Trzeba coś z tym zrobić :mad: Muszę pooglądać Wasze galerie bo na pewno dużo nowości ! :multi: Pozdrowionka :p [/FONT] Quote
Nati28 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witamy wieczornie Tosie i Mateusza :lol: Quote
Doti1986 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No właśnie nie ma się co przejmować :loveu: Dość tych rozmów bo aż mi ciśnienie wzrosło a z natury spokojna jestem:evil_lol: No to czekamy z niecierpliwościa na Tosiowe zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Quote
matiz91 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [FONT=Book Antiqua]Zdjęcia będą na pewno :evil_lol: Tylko nie wiem dokładnie kiedy :lol:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Musicie zmienić sobie linki w banerach bo pozmieniali adresy naszych tematów i nie można wejść na stare banery. I nikt nas o tym nawet nie powiadomił :mad: [SIZE=3]Pozdrawiam i dobranoc ! :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts