Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam

Dziś Tosia kończy 5 miesięcy. Zrobiliśmy małą sesję upamiętniającą ten dzień ;) Trudno było ją na chwilę chociaż zatrzymać w miejscu bo jest bardzo energiczna i ciągle by biegała :D . Śpi ze mną w łóżku bo inaczej już się nie da.. Wtuli się pod kołderkę i śpi, w nocy strasznie się rozpycha a nad ranem wychodzi na to, że ona śpi na poduszce a ja poza nią ;) Taka mała królowa z niej :evil_lol:

Waży 2,3 kg i mam nadzieję, że nie będzie miała więcej niż 3kg. Nie mam z nią żadnych problemów - nigdy nie wymiotowała ani nie miała biegunki, jak narazie zauważyłem, że wypadł jej jeden ząbek, na resztę czekamy - czas jeszcze jest.

Proszę o opinie ! ;]

:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy ;)
Wiem.. trzeba się wybrać jutro na przystrzyżenie, tylko ona się tak strasznie boi szumu maszynki, że dostaje fioła, wyrywa się, warczy i skacze i to będzie trudne. A mam takie pytanie, czy ze środka uszu muszą być wyrywane włosy ? Nie chce jej narażać na taki ból.. Ogólnie to ja jestem straszny panikarz i nie mogę patrzeć jakby miała jej to robić..

Pozdrawiamy :D

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie !

Tosia za kilka dni kończy 6 miesięcy - zrobiliśmy mini sesje ;)
Niedawno byliśmy u weterynarza, który wyczyścił jej uszy,
wyrwał włosy i troszkę podciął grzywkę bo już prawie nic
nie widziała ;) No i oczywiście podcięliśmy włoski na uszach
bo miała już teleskopy kilometrowe ;)
Tońka waży 2.3 kg i jak widać na zdjęciu jest trochę długa ;]
Ale mi to nie przeszkadza - jest najukochańsza na świecie,
nie zamieniłbym jej na żadnego innego psiaka ;]
A teraz kilka zdjęć..
Prosimy o opinie ;)
Pozdrowionka :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Witam

Dawno nie pisałem ;) To z braku czasu, Tosia 24 marca skończyła 7 miesięcy..
Dziś na dodatek zrobiła mi numer z gumą do żucia - tak się pokleiła, że nawet nie mogła pyszczka otworzyć. Męczyłem się z nią chyba z godzinę.. Wąsy po prawej stronie razem z włosami - wszystko sobie posklejała. Niestety nic z tym nie mogłem zrobić. Trzeba było wyciąć tą prawą stronę i niestety trochę wąsów też wyciąłem.. Czy przez to może jej się coś stać ? Czy one odrosną ?

Coś tu się pozmieniało i nie mogę dodać zdjęć.. Jakieś błędy wyskakują. Jak dodać fotki ?
Proszę o odpowiedź.

• 5 months later...
Posted

Bardzo dawno mnie nie było :(
Daje 3 starsze zdjęca Tosi.. Teraz ma już ponad roczek, jest po pierwszej cieczce (miała w lipcu w wieku 11 miesięcy). Jest obcięta ... a właściwie była bo już włoski odrosły.. ;p postaram się porobić troszkę nowych ładnych zdjęć ;p
Na razie wstawiam takie starsze... sprzed 4 miesięcy około :P

POZDRAWIAMY :evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: