Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uszka trochę podcięte.. Ale nas to tyle kosztowało, że szok. Jak usłyszała maszynkę to tak się zaczęła wyrywać i warczeć.. Owinąłem ją w ręcznik ale i tak się wierciła.. ja do niej spokojnie mówiłem, krzywdy nie zrobiłem ale strasznie się obraziła :evil_lol: Jedno uszko prawie stoi.. Więcej nie dała się obciąć :shake: Wiem, że nieudolnie ale nie dałem więcej rady.. Za dwa tygodnie ostatnie szczepienie na psie choroby więc pani Vet lepiej to zrobi. :P

Posted

Śliczniusia z tymi stojącymi ucholkami:loveu::loveu::loveu: Mojej też prawe uszko pierwsze stanęło a za kilka dni drugie:loveu: tylko teraz trzeba uważać i później regularnie podcinać bo lubi sobie to słabsze klapnąć jak już długie włoski ma:roll:

Posted

hej :) idź do fryzjera tam za podcięcie zapłacisz 5zł, a zrobią to profesjonalnie i drugie ucho szybciej stanie, a przy okazji zobaczysz jak to się poprawnie robi :)
Tośka śliczna :loveu:

Posted

gratulujemy uszka
idz do weta,fryzjera-sa takie nozyczki specjalne do uszek-super sprawa,moja Lili troszku denerwowała się,że obca pani jej coś robi koło uszek,ale nic jej tam nie buczało,więc obyło się bez wielkich nerwów