dorota k. Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Trochę nam zeszło zanim spotkaliśmy się na spacerku. :oops: Ale to wina ciotek emerytek. A ja mam problemy ze zdjęciami - cały czas pokazuje mi się "błąd transmisji danych":oops: Nie bardzo wiem o co biega. Apaczydło ma wielkie pokłady energii i nie jest łatwo Chłopaka zmęczyć. Powalczę ze zdjęciami. Buziaki :loveu: Quote
dorota k. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Uf udało się:lol: Tak jak pisłam Apacz to wielki wulkan energii. Większość zdjęć ma w locie, a one są rozmazane :) Wybrałam kilka A tak Chłopak się chłodzi - kocha wodę:) Do następnego spaceru:loveu: Quote
dorota k. Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ania - sms-owałam z Kasią. Spaceros jutro o 16-tej aktualny. Jutro zadzwonię, to się umówimy jak z transportem. Buziaki dla Chłopaka:loveu: Quote
dorota k. Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Apaczydło - wybacz ciotce:oops: Zdjęcia Chłopaka - jutro :) Quote
dorota k. Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Wczoraj Apacz potwierdził - jaka z niego mądrala:loveu: Na drodze spacerowej stoi taki ala bunkier, który ma dziurę. Apacz pakował w otwór patyka oczywiście długość patyka znacznie przekraczała średnicę otworu:lol: Mądrala oczywiście sobie poradziła, bo po dwóch nieudanych próbach stwierdził,że patyk należy zapakować do dziury na długość I oczywiśćie się udało:lol:. Nie udała się niestety próba wydobycia patyka, który utopił się w wodzie, chociaż Chłopak dzielnie próbował :lol: A tak wygląda przystojniak:loveu: Quote
dorota k. Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 I jeszcze porcja zdjęć z wczoraj :) Prawda, że przystojniak? :cool3: Mam nadzieję, że jeszcze nas Kasia na spacer z Apaczem zabierze:lol: Quote
aanka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Pozdrowienia dla Apacza i Sary ślicznej :p oraz dla wspaniałych opiekunów....:lol: Quote
dorota k. Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A co u Apaczyska słychać?:cool3: Pozdrawiam:lol: Quote
dorota k. Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To umawiamy się? Pierwsza dekada lipca? Buziole dla Chłopaka:) Buziole dla Sary:) i POZDROWIONKA:) Quote
CichaKasia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Pierwsza dekada lipca mi odpowiada :) Apacz ostatnio troche spokojniejszy, ale to zapewne przez upalna pogodę :) Uczę go zostawać samemu, ale nauczył się otwierać sobie drzwi, więc jest już z tym zostawianiem go mały problem :) Co natomiast nowego? Apacz nauczył się pływać :D na pewno umiał jak każdy pies, ale w te upalne dni skakanie do wody, wyławianie kijków i ogólne pływanie koło ludzi sprawia mu dużo radochy :) Pozdrawiam i czekam na spotkanie jak alergia juz mi trochę przejdzie :) (czyli tydzień, max. 2 i powinno być ok) Quote
dorota k. Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cwaniaczek Mały;) No , to czekam, aby zobaczyć jak Apaczydło sobie w wodzie radzi:razz: Kasiu - daj znać, jak alergia będzie mniej dokuczliwa:lol: Buziole dla Chłopaka:loveu: Quote
dorota k. Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A jak alergia ? Buziaki dla Chłopaka i pozdrowionka! Quote
CichaKasia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Dziś właśnie byliśmy na dłuższym spacerku i jest ok :) czyli jak będzie pani Dorota lub inne panie chętne na spacer w weekend, to zapraszam :) My z Apaczam będziemy czekać na wiadomość :) Quote
dorota k. Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Hej! Jutro wybieram się do zp. Może niedziela? Pozdrowionka! :) Uściski dla Apacza :) Quote
dorota k. Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Kurczaki, nie wyszło :( Kasiu - zadzwonię pod koniec tygodnia. Pozdrowionka:) Quote
dorota k. Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Apaczydło i Kasiu - bardzo PRZEPRASZAM!:oops: Straszne zawirowania mam ostatnio. I z czasem nie wyrabiam:oops: Pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie:) Jak tylko trochę się uspokoi a Wy będziecie mieli ochotę na spacer. Quote
dorota k. Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kasiu - napisałam na gg. Serdecznie pozdrawiam i całuski dla Futrzaków. Daj znać co u Was.:) Quote
dorota k. Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Witam Kasię i Apacza:) Kasiu - mamy wspaniałą Osobę, która nam pomaga w adopcji psiaków z zieleni i ich "pokazywaniu" . Jest redaktorką na bolec.info Ostatnio w gazecie ukazał się artykuł o psiakach, dla których szukamy domków. Sylwia ma pomysł na kontynuację tematu - wklejam z wątku bolesławieckiego : "http://www.dogomania.pl/threads/190962-Bolesławieckie-psiaki-szukają-domów-przystanek-przed-schroniskiem.?p=15345819&viewfull=1#post15345819. Jeśli się zgodzisz to podam Jej Twojego maila. Serdecznie pozdrawiam! Quote
dorota k. Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 dzięki Kasiu! Podam Twojego maila Sylwi - ona się do Ciebie odezwie. Powodzenia w malowaniu:) I całuski dla Apaczydła:loveu: Quote
dorota k. Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Witam:) Kasiu - w gazetce, niestety nie było artykułu:shake: Co u Was słychać? Jak Apaczydło? Pozdrowionka:) Quote
Recommended Posts