puz Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Nie wiem jak u Was ale ja ostatnio ciagle widze cztery ogary :lol: Za sprawa Gończaków i Magdy mam na spacerach od dwoch dni Litwora Borsuka Żabę Puzona Dzis widziałam Bohuna Kumpla Leśna Puzona A jutro Bogdanka Bohun Puzon Borsuk Litwor Prymka Żywia chciałabym powklejac zdjecia ale ukradli aparat, moge sie pochwalic ze jakos ostatnio spotkania ogarowe sa czesciej, zrobiło sie ciepło , doszły nowe twarze , moze Magda cos powkleja od Kumpla :lol: .Ciesze sie ze wraca atmosfera serdeczności niedługa moja mała dziewczynka dołaczy do nas Hasta i bede widziec 5 ogarów Quote
puz Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Dodam jeszcze ze u nas karkowskie spacery byly kiedys tradycja , czuje ze ja przywroce Quote
bea100 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 A ja siedzę w tej Wwce :( Ale serce mam z Krakowa ( i korzenie też) :lol: Puz: fotki, fotki, fotki :P Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Oh, ależ Wam zazdroszczę takich współnych spacerków... :P Quote
KUMPELka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Zdjęcia oczywiście będą - są w trakcie obróbki :wink: Do jutra będą wklejone - mam nadzieję :lol: A było poprostu cudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
KUMPELka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Powitanie Bohuna z Kumplem dzieciaki niech się przywitają, a ja się zajmę swoimi sprawami ;-)(Puzon) No to co chłopaki idziemy?? 8) (od góry Puzon, Kumpel, Bohun) No dobra - a kto popłynie po ciasteczko?? (Leśna, Bohun) ....najmłodszy w rodzinie ;-) (Kumpel) Może małe polowanko?? szukamy tropu ...i trop znaleziony... ....podchodzimy zwierzyne... ...gonimy!! Ufff!! polowanie naszczęscie bezkrwawe ;-) PS. Jutro będziemy uzupełniać stronę pod względem "źródeł" i dołączymy pełną galerię :P Quote
Marysia_i_gończy Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Mniam!! 8) Ależ uczta dla oczu 8) Tyle ogarków na raz... heh :D Quote
bea100 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Coś wspaniałego :D A jak ,,relacje" pomiędzy ogarkami? Jak widzę ,,polowały" zgodnie :lol: ale..napiszcie coś... 8) Quote
KUMPELka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Agresja :evil: - zerowa :lol: Odrazu przystąpiły do zabawy. Bohun troszkę inaczej :wink: - poprostu zaczął swój taniec kopulacyjny :ylsuper: na Kumplu a tak naprawdę to obaj zostali nie pisanymi przyjaciółmi :P Puzon już stateczny pan nie brał udziału w zabawach dzieciarni 8) choć kontrolował sytuację :sg168: Leśna bardzo upodobała sobie Kumpla - podgryzała i wogóle zaczepiała ile wlizie...Kumpel miał powodzenie :lol: Razem w polach tyle ogarów to poprostu uczta dla oka i ducha. Jeden ogar to piękno ale cztery w biegu to... :laola: już Wielka Pardubicka :wink: Tak jak wcześniej pisałam Kumpel bawi się z psami w rodzinie (bernardynka, spaniel, owczarek niem., bokserka, dalmatyńczyk itd. ) ale zabawa z ogarami to zupełnie inna bajka. To jest dopiero dobrze zgrana drużyna choć widzięli się po raz pierwszy i mamy nadzieję, że zaowocuje to kolejnymi spotkaniami. Przynajmniej będziemy się bardzo starać. Quote
puz Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 :lol: o dzieki za zdjecia , Bea w koncu widzisz Bohuna w okazałosci Quote
bea100 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 puz napisał(a):...Bea w koncu widzisz Bohuna w okazałosci No tak, głównie jego lusterko na pupie widzę w całej ,,okazałości" :lol: :lol: Ogary są jak wiatr i nie pozują i trudno im robić zdjęcia :lol: Quote
KUMPELka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 :lol: Ogary są jak wiatr i nie pozują i trudno im robić zdjęcia :lol:[/quote] Bea - wyjęłaś mi to z ust :wink: To prawda że ogarów chmara ale cennych zdjęć co kot napłakał :lol: Poprostu żeby za nimi nadażyć trzeba byłoby mieć aparat z szybkością ponaddzwiękową - a takiego jeszcze nie wymyśleli 8) Jeżeli chcecie zdjęcia Bohuna to zapraszam na naszą stronę - na większości zdjęć jest właśnie Bohun - a w sumie to piękny z niego byczek :wink: Zamieściliśmy na dogo tylko parę zdjęć żeby nie zapychać strony - staraliśmy się wybrać te najlepsze :roll: Pozatym zdjęcia absolutnie nie odzwierciedlają rzeczywistości :evil: Na żywo to dopiero można było nacieszyć oko - niezapomniane wrażenia :loveu: Quote
arnika Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Kobietki, a gdzie chodzicie na te spacerki, bo jakoś nie mogę rozpoznać okolicy? :roll: Psiaki przecudowne! :oops: Quote
puz Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 przewaznie na błoniach krakowskich za rzaska w szczyglicach koło stawów rybnych :lol: Quote
KUMPELka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Zdjęcia zostały zrobione nie w Krakowie, ale w Niepołomickich lasach 8) Wiem natomiast, że ogórki spotykają sie na spacerach w Krakowie ale gdzie i w jakich godzinach musisz spytać Puz. Pozdrawiam Quote
arnika Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 puz napisał(a):przewaznie na błoniach krakowskich za rzaska w szczyglicach koło stawów rybnych :lol: na błoniach za rząską? to my mamy jeszcze jakieś inne błonia? :lol: szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia gdzie to, ale wygląda fajnie. mój "ogar" pewnie też byłby kontent :lol: :lol: Kurcze, można by się wreszcie zmobilizować i zorganizować jakieś większe spotkanie krakusów dogomaniaków :roll: Quote
puz Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Na błoniach krakowskich jestem co dzien rano od 6 do 7 jak pracuje jak na l4 do 22 lipca jestem teraz to po 8-10 zazwyczaj bywam wieczorem od 20-22 :) wystraczy dac znac jestem z duzym Puzonem i małym duperelkiem Hasta Quote
Recommended Posts