Marysia_i_gończy Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Witajcie!! Tak podczytuje sobie dogomanie, podczytuje i chyba dojrzalam do tego, zeby sie zaczac takze odzywac :roll: Ja to ja, nic ciekawego :wink: studentka, wlascicielka gonczej polskiej - UNY Hulaj Dusza :D Moj maly potwor wlasnie dojrzewa :wink: ma 10 miesiecy i pstro w glowie :) Troche trenujemy obedience, troche sie bawimy w tropienie... Pozdrawiamy wszystkich dogo-, gonczo- i ogaromaniakow :D Marysia z Una Quote
bea100 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Witaj kochana, ogórkowo i cieplutko :D Miło mi, że mamy kolejnego dogomaniaka ,,pozytywnie zakręconego" na gończaki :P Quote
Marysia_i_gończy Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Witajcie moje drogie znajome z "reala" :wink: Quote
Guest Kamcia_14 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 My też witamy :lol: My to ja i moje gończuszki maluszki no i reszta rodziny :wink: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Witaj puz :D My - jeśli dobrze kojarzę - poznamy się osobiście w Krośnie :multi: Witaj Psiaro :D Pozdrowienia dla miotu "C" Herbu Węszynos :) Swoją drogą Borowy pięęęęekny jest :thumbs: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
musia Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Witamy Marysię i Unę . Musia z Opusem :P Słodka panna , miałam okazję widzieć niedawno. Quote
Marysia_i_gończy Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Witaj musiu :D Witaj rallyart :D A oto moja "słodka panna" :wink: Wąchanko, czyli to, co gończe lubią najbardziej :lol: Formalne przywołanie :D I portret: Pozdrawiamy! Marysia i Una Quote
KUMPELka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Marysiu - Una jest wspaniała :multi: no i ta obróżka - rewelacja :klacz: A tak wogóle to witaj :lol: 8) Quote
puz Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Witaj puz :D My - jeśli dobrze kojarzę - poznamy się osobiście w Krośnie :multi: z przyjemnoscia was poznam Quote
Guest Kamcia_14 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ale fajnie a mogę się dołączyć do poznawania???????? jestem z Krosna :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 To tym razem domowe fotki Uny: Ślimak :wink: Szczęśliwy BARFo-pies :wink: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
mmbbaj Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Marysiu - na tym portreciku Una kojarzy mi się ze śliczną indianką, może też i z powodu tej obróżki :P Una jest śliczna, zgrabniutka i urocza :sweetCyb:, Bajan z pewnością straciłby dla niej głowę :D Quote
Marysia_i_gończy Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='mmbbaj']Marysiu - na tym portreciku Una kojarzy mi się ze śliczną indianką, może też i z powodu tej obróżki :P Pewnie dlatego, że ma taką ciemną karnację :black: :jumpie: [quote name='mmbbaj']Una jest śliczna, zgrabniutka i urocza :sweetCyb: Przy osobistym poznaniu jedynie zyskuje 8) :P :P 8) [quote name='mmbbaj'] Bajan z pewnością straciłby dla niej głowę :D Ooo, w to nie wątpię :lol: Jeśliby na dodatek okazał się miłym, delikatnym gentlemanem :gent: (a chyba taki jest, skoro nie zabił jamnika w zabawie? :wink:) i biorąc pod uwagę, że umie biegać :wink: utrata głowy :boom: byłaby zapewne z wzajemnością :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
malgosia_1 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 chociaz nie jestesmy zbyt aktywni na liscie to staramy sie byc w miare na biezaco, wiec my tez serdecznie witamy... Malgosia i wujek Uny - Relaks Hulaj Dusza Quote
Recommended Posts