Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam dziś nowe zdjęcia szczeniakom z Opatowa. W sumie jest ich osiem 3 psy i 5 suczek. Przynajmniej jeden psiak wydaje się być po innym ojcu. Jest o połowę (albo lepiej) mniejszy od pozostałych.

Pies 1 (ten najmniejszy 2-2,5 kg)

Pies 2:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany.. prawie identyczne te czarne.. Mama była onkowata, nie? Rozumiem, że będa duże? (oprócz tego liliputka ;) Dopytuję, bo mam trochę zapytań, to będę te psiaki też reklamowała. Czy one są tam oswajane z ludźmi czy raczej dzikawe?

Posted

O rany.. prawie identyczne te czarne.. Mama była onkowata, nie? Rozumiem, że będa duże? (oprócz tego liliputka ;) Dopytuję, bo mam trochę zapytań, to będę te psiaki też reklamowała. Czy one są tam oswajane z ludźmi czy raczej dzikawe?

Posted

Maada napisał(a):

Mama w typie ON-ka, ojciec chyba miał coś z rotka. Będą duże. Popatrz na ich łapy. Psiaki mają kontakt z człowiekiem, nie są dzikie (choć pies 3 i sunia 1 wolą bardziej zaciszne kąty).

Posted

erka napisał(a):
Aukcja usunieta, co tam było?

aaa - super uświadamiająca aukcja z pewną dozą sarkazmu pt. sprzedam owczarki podhalańskie 100 szt. po 100 zł i pod spodem był opis, ze to domowa hodowla (zdjęcia klatek w pokoju), że tylko wytrwake psy sa trzymane na zewnątrz 9zdjecia klatek z psami), że psy są z rodowodem ale niewystawiane, bo zk mówi, że mają wady i są chore a przecież one są w super stanie (zdjęcie wraka psa) i że psy są gotowe w każdej chwili do rozrodu, a nie jak w renomowanych hodowlach tylko od czasu do czasu i inne takie - na koniec odsyłacz do strony, gdzie pokazano różnicę między hodowcą a chodoffcą i o rozmnażaniu itd:) super było - widac ktoś sie wkurzył - pewnie jakiś pseudo:diabloti:

Posted

Aha, to widziałam, chciałam sobie nawet skopiowac , bo dobrze by było rozpowszechniać, ale nie zdążyłam.
Ale tam był odnośnik do strony kogoś, kto jak pisze , prowadzi swoja prywatną wojnę z pseudohodowcami, czyli "chodowcami".:diabloti:

Posted

Jeden domek mam już zdecydowany na pieska nr 1 [najmniejszego].
Domek jest w Ożarowie [Sobów], mógłby ktoś tam przeprowadzić może wizytę przedadopcyjną??

Posted

Wstawiam jeszcze kilka fotek Albiego i bardzo prosżę o ogłoszenia dla niego. Pani, która go uratowała ma teraz problemy z kręgosłupem, chodzi o kulach, a ma jeszcze dwa swoje psy, nie jest w stanie go dłużej przechowywać.

Albi m 4 mies. , waży 6,5 kg, będzie docelowo średnim psiakiem, jest bardzo kontaktowym psiakiem, wielkim pieszczochem i przylepą. Jet odrobaczony 2 razy i zaszczepiony.

Posted

Albi ładny , ale co z tego, jak nikt go nie chce:(. Wczoraj dzwonił facet z Krakowa, pytał o Gucia, ale do bloku, a ja dla Gucia szukam domu z ogrodem, więc zaproponowałam Albiego. Spodobał sie, wysłalam więcej zdjęc, pan sie nie odezwał, dzwonie dzisiaj, wzieli juz innego psiaka, nawet nie raczył powiadomic.

Posted

erka ja naprawdę by nie przekreślałabym mieszkań - nie jest powiedziane , ze pies są szczęśliwszy w domu z ogródkiem, wręcz ja wolę jak psy idą do mieszkań. Poźniej wychodzi, ze psy nie są do domu wpuszczone, nie chodzą na spacery, tylko tak siedzą na tym ogródku non-stop, do tego przeskakują ogrodzenia i tyle ich widziano, albo nie zamknie ktoś bramy, jeśli w ogóle jest brama i pies ląduje pod samochodem. No , ale nic , bo wiadomo decyzja należy do Ciebie, a właściwie nie o tym chciała pisać -aaa wiem masz może Gucia nowe fotki, bo chyba chłopak się ciut zmienił? postaram się porobić ogłoszenia, ale u nas też masa pilnych psiaków :(