erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 divia_gg napisał(a):Wrzucilam kilka szczylkow na watek szczeniakowy i miedzy innymi dalmasia. Tam podniesiony zostal alarm ze to pointer bardziej. Nie znam sie, ale moze rzeczywiscie...Ja wygooglowalam to bardziej pointerowaty on jest jednak... Jest na dogo jakiś osobny wątek szczylkowy? Quote
divia_gg Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Tak. Cos chyba na wzork kudlaczy czy mikropsow chyba. Tu sie wrzuca: http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-OGLOSZENIA-POTRZEBNE Gucio i Albin wyoglaszani kompletem na malopolskę, ale tez z olxa na inne czy warsza i katowiczak. NIE ZROBILAM (jak zwykle :oops:) gumtree i cafeanimal, z jakis przerw technicznych ominelam tez bardzi.pl, petsy i kokosy...Wiec jak ktos by mogł. Jak cos to tekst i wszystkie zebrane zdjecia podesle ma maila, coby nie trzeba szukac;) Chlopaki wont do domkow swoich :evil_lol: Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dzięki divia_gg:). Jakby jeszcze ktos mógł na gumtree i cafeanimal, to bardzo prosze:). Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 zaraz je tam powrzucam ;) Gucio ma dodatkowo u mnie świstaka i zaraz Albina tam wstawię. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Posłałam dziś panu z Krakowa , który dzwonił po Bazyla zdjęcia szczeniaków, pan w ubiegłym roku uśpił swojego psiaka i stwierdził że najwyższa pora już pokochać jakiegoś piesia , więc może któryś maluch go zachwyci . Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dzięki dziewczyny:). Widze,że Gabi ma bardzo zły wpływ na Gucia, bardzo udziela mu sie jej strach i boje sie ,że u mnie nigdy nie pozbędzie sie lęków. Oby ktoś go w koncu zauwazył. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Posłałam dziś panu z Krakowa , który dzwonił po Bazyla zdjęcia szczeniaków, pan w ubiegłym roku uśpił swojego psiaka i stwierdził że najwyższa pora już pokochać jakiegoś piesia , więc może któryś maluch go zachwyci . Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dzięki dziewczyny:). Widze,że Gabi ma bardzo zły wpływ na Gucia, bardzo udziela mu sie jej strach i boje sie ,że u mnie nigdy nie pozbędzie sie lęków. Oby ktoś go w koncu zauwazył. Quote
Maada Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ja też wyslałam Albina i Gucia na zapytanie z gumtree Buby i Rysia Quote
mag.da Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Czy bazarki z imionami dla szczeniaków Koni i opatowskich już się zakończyły? Bo nie mogę znaleźć linków. Quote
divia_gg Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jeszcze Aga dziala do 1 marca. http://www.dogomania.pl/threads/180129-Chcesz-chrzeA-niaka-WejdA-i-wybierz-imiAE-dla-szczeniaka-do-01-marca Quote
Maada Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 zapraszam na wątek "moich" szczeniaczków Koni - bannerek w podpisie Quote
erka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dalej zerowe zainteresowanie szczeniaczkami:(. Jedna osoba nagrała mi sie na pocztę o Gucia, ale beznadzieja:(. Quote
erka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jakby jeszcze ktoś mógł ogłosić Gucia i Albiego, to bardzo proszę. Obie adopcje bardzo pilne, a nikt nawet nie zapyta o tak ładne szczeniaczki:(. Niestety mój dom nie nadaje sie na dt dla wymagających socjalizacji psiaków, kto zna moją Gabusię , wie dlaczego. Gucio jest już u mnie prawie miesiąc, nie robi żadnych postępów, a niestety przejmuje od Gabi bardzo niekorzystne cechy. Boję się,że jak dłużej będzie miał z nia kontakt, to utrwalą mu się takie lękowe zachowania. Albi jest w dt u starszej pani, ktora ma chory kręgosłup, ma swoje dwa duże psy i juz sobie nie radzi. Quote
erka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu szczeniaków! Quote
divia_gg Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ewelinka miala robic, ale nie wiem czy zrobila. Ale nie ma sie co czaic - jak mozesz to zrob. Od przybytku glowa nie boli;) Quote
Maada Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ok, zaraz zrobię. Jak wchodze na gumtree i widzę ogloszenia takie jak to: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sprzedam-szczeniaki-Krakow-W0QQAdIdZ187302198 to szlag chce mnie trafić :angryy: Quote
ewelinka_m Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 zrobiłam gumtree zarówno dla Albina jak i dla Gucia, ale tak jak piszę divia zawsze się przyda: ) Quote
ewelinka_m Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 UWAGA!! zbieramy 1% na zwierzaki będące pod naszą opieką..dzięki dziewczynom z AFN-u możemy zbierać kasę na nasze konto:loveu: w picie rozliczeniowym należy wpisać: KRS: KRS0000264523 z dopiskiem : psy z kielc dopisek jest bardzo ważny, bo tylko dzieki niemu pieniążki trafią do naszej skarpety! Quote
Maada Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Zrobiłam nowe gumtree dla Gucia i Albiego: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Przesympatyczne-szczenieta-uratuj-je-przed-bezdomnoscia-W0QQAdIdZ189039639 Quote
Recommended Posts