Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69,koty z Centrostalu ogłoszone.Będą pewnie telefony o rudego,o burą niekoniecznie,no chyba,że ktoś będzie chętny na dwupak,bo na koty nierude i nierasowe powyżej 3m-ca jest już mało chętnych (wolą 4-8tyg.).Jak będzie potrzeba,to zdejmę rudego z ogłoszeń,bo fanów rudych jest tak dużo,że telefony uprzykrzają życie,a na inne dzwoniący nie chcą się skusić-ma być rudy-może być nawet wredny,ale rudy:cool3:

Poza kotkiem od ancyk i eli44 (chyba) do adopcji w Kielcach i Celinach zostały już tylko koty powyżej 3m-ca,z przewagą 4 i 5mies.oraz dorosłych.

Posted

andzia69 napisał(a):
Dzięki!:) dzisiaj 2 osoby dzwonily o kota - rudego oczywiście. Jutro dowiem się, jak wyniki rozmow - jeden pan z krakowa;)

Właśnie dziś jeden pan z Krakowa odwołał adopcję rudego kotka z Wąchocka,podając za powód to,iż jego żona zaszła w ciążę toteż nie mają możliwości odebrania kotka w Krakowie:stupid:Koleś mi truł o aktualne fotki co rusz,a ja opiekunkę kota,która i tak jest zagoniona,a jak mu wreszcie przysłałam,to wymyślił najgłupsze tłumaczenie jakie słyszałam:mad:Ciekawe czy to ten sam (Szymon K.).Ten z Wąchocka 8tyg.kotek i tak znajdzie błyskawicznie dom,ale koleś przesadził.

Posted

O mojego szczyla nikt nie dzwonił. Pamiętajcie proszę, bo moja trzoda nie przyzwyczajona do malizn i traktuje kociczke dosyc brutalnie. Co chwile slysze darcie japy. Szkoda mi jej strasznie. Mama jej potrzebna a nie razy od psio-kocich bandytów.

Posted

Ancyk napisał(a):
O mojego szczyla nikt nie dzwonił. Pamiętajcie proszę, bo moja trzoda nie przyzwyczajona do malizn i traktuje kociczke dosyc brutalnie. Co chwile slysze darcie japy. Szkoda mi jej strasznie. Mama jej potrzebna a nie razy od psio-kocich bandytów.

Ancyk,z regionu właśnie taki mały odzew jest,a nawet zerowy...Ogłoś ją na Radom chociaż,to już zawsze inne perspektywy.Dla kotów nadzieja w Krakowie,Warszawie,ew.Katowicach.W Kielcach jest przesyt-nawet kociąt po rasowej kotce nikt tu nie chciał...

Posted

A moze ktos ogłosić na krakowskiej tablicy? Ja próbuje ale wyswietla mi się informacja, że nie mogę dodac podobnego ogłoszenia.. nie wiem o co chodzi.

Posted

Ancyk napisał(a):
A moze ktos ogłosić na krakowskiej tablicy? Ja próbuje ale wyswietla mi się informacja, że nie mogę dodac podobnego ogłoszenia.. nie wiem o co chodzi.

Tablica nie akceptuje duplikatów.Ogłoszę ją po południu ze swojej tablicy;-)

Posted

Bardzo dziękuje Zuzka za pomoc. Ja ją ogłaszam na mniejszych krakowskich serwisach. Oby był jakiś odzew bo mi kociak na zmarnowanie pójdzie :( Dziękuje jeszcze raz.

Posted

Zuzka, działasz jak błyskawica i efekty są błyskawiczne.. miałam pierwszy i bardzo sensowny tel w sprawie koteczki... z Krakowa. Pani poszukuje towarzyszki dla dwumiesięcznej kociczki i jesli jutro potwierdzi swą chęc adoptowania Lilki, chciałabym jesli to możliwe wysłac ją w pon do Krakowa. Ewelinka, czy moja kotka bedzie mogla zabrac sie z wami?? Oczywiscie bede partycypowac w koszcie transportu.