anita_happy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 kika22 napisał(a):Zapytaj Elizę z Jedrzejowa moze maja cos wolnego ;-) a jakis namiar - to osoba z Dogo? Quote
BeataU Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Cosik takiego produkuję dla naszych schroniskowych dzieciaków: http://kielce.szerlok.pl/oferta/szczenieta-z-dymin-nie-pozwol-im-dorastac-w-schronisku-ID5C1p.html Quote
kika22 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='anita_happy']a jakis namiar - to osoba z Dogo? Tak Eliza jest z dogo, tu masz watek Jędzrejowa http://www.dogomania.pl/threads/106655-Stowarzyszenie-Obrona-Zwierząt-jesteśmy-OPP-przekaż-nam-1-podatk-pomóż-zbudować-azyl Quote
erka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Iza z Kaczyna, która przechowywała Lorda, a wczesniej inne psiaki ratowała, dostała info,że w Sukowie koło zalewu i piaskowni jest suka ON-ka ze szczeniakami. Pojechała tam zobaczyć, suka oszczeniła się pod jakąś budką, szczeniorki juz ok.4-5 tyg. Suka ON-ka koczuje tam podobno od 4 lat, razem z ON-kowatym dużym czarnym psem , pewnie 2 razy do roku ma szczeniaki . Podobno jacyś wędkarze karmia te psy, ale jak Iza była , to leżała wprawdzie jakas najtańsza sucha karma, ale ani odrobiny wody nie było. A malutkie szczeniorki zabierały się za jedzenie tych wielkich kulek karmy, matka podobno juz ich nie za bardzo chce karmic. Nie mogła pozwolic,zeby te bidulki sie tam zmarnowały i zabrała je do siebie. Ma zrobic jakies fotki, szczeniorków jest 5 ,same chłopczyki. Jak będa fotki, to bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu. Na razie trzeba będzie jakos wspomóc w karmie, odrobaczeniu, wezmę fakturę na AFN, może jeszcze na to starczy. Jaką by tu karmę kupić dla ON-kowatych szczeniorków,zeby była dobra i nie za droga? Quote
wilczka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 erko jak bedziesz miala fotki to przeslij mi katarzynamiler@wp.pl bo ja szukam onkowatego,co prawda starszego bo tak od 5miesiecy ale moze jak zobacza szczylki to sie zdecyduja. i jak dasz rade to prosilabym tez o fotki rodzicow Quote
andzia69 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Calineczka - sunia wielkości owczarka niem. łagodna do ludzi. Do spaików na razie nie sprawdzamy, ponieważ dostarczono ją z pakietem:-( Bazyl - synuś ok. 2 mies. Calineczki i Rasta - corka Calineczki:loveu: oba maluszki są the best:loveu::loveu::loveu: i będą raczej duuuze:-P Quote
saga_86 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ależ piękna rodzinka! Jestem tak zakochana, że już robię im ogłoszenia;) Quote
andzia69 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Saga - na schronowym psiowym watku jest więcej zdjęc mamusi i szczeniorków - proszę - zrób im ogłoszonka - może chociaż one szybko znajdą domki:( Quote
Figu Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 zapiszę na razie - znam domek, który poszukuje jamnikowatego chłopczyka Quote
erka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 To przecież u Agnieszki24 są te jamniorki, podeślijcie foty Figu. A te dwa szczeniory cudne, szczególnie Rasta:). Quote
agnieszka24 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 3 jamnisiowate chłopaczki - grzeczne, wesolutkie, strasznie kochane słodziaki :loveu: mój ulubieniec - szorściaczek Groszek :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us rudasek - wymyśliłam mu imię, ale teraz wyleciało mi z głowy, bo zmęczona jestem :eviltong: Uploaded with ImageShack.us Drago :loveu: Uploaded with ImageShack.us Lepsze fotki mam na aparacie, ale wrzuce je jutro wieczorem :) Quote
savahna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 A cio to??? No cudne...:loveu: Uploaded with ImageShack.us Do domu szczylki....:cool3: Quote
Figu Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 super zdjęcia, zaraz wyślę maila :) idealne maluchy Quote
andzia69 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 szczeniaki znalezione ok. 1,5 mies. temu w reklamówce...teraz wyglądają tak: Szczeniory mają 3 miesiące, są odrobaczone, w tym tygodniu drugie szczepienie. Niech Was nie zmylą te grzeczne minki, to niezłe zadziory. Ulubiona zabawa - wyścig do miski. Pełne kreatywności - wprowadzają nowe wzory odzieży. Postaram się wkleić zdjęcia opracowanych przez nich modeli. Szczeniory w przeszłości miały coś wspólnego z jamnikiem, ale to daleka przeszłość. PEPO najniższy i najbardziej krępy z towarzystwa, o jakże oryginalnym umaszczeniu - czarny podpalany PEPI drobny i niski chłapaczek, ale "lwie serce". Nie ustępuje nawet dużo większym. Quote
andzia69 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 PEPI - cd. PEPA sunieczka też czarna podpalana. Na nieco wyższych łapkach. Bardzo proszę o ogłoszenia dla szczeniorków. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Czas pomyśleć o kartkach na Święta - znaczy się zapraszam na bazarek dla Kielc :) http://www.dogomania.pl/threads/204964-Zamiast-smsa-na-%C5%9Awi%C4%99ta-kartka-na-kielecki******-do-7.4-godz.-23.00-ZAPRASZAM?p=16583724#post16583724 Quote
savahna Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 andzia69 napisał(a):PEPI - cd. Bardzo proszę o ogłoszenia dla szczeniorków. Na kogo namiary? Na Enede? Quote
wilczka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 aga szczylki juz na eadopcjach jamnikow zaraz zrobie im jakis pakiecik:) Quote
ewab Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 savahna napisał(a):Na kogo namiary? Na Enede? Na mnie, ale to już pewnie doczytałaś:) Quote
savahna Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Doczytałam.;) Niewinne PEPISY ogloszone.:evil: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Mała niespodzianka -Sunia która została adoptowana z planu eksperymentalnego DT :) z 6 szczeniąt z Sitkówki -Nowin :) Spotkaliśmy się dzisiaj na spacerze , ile było radości :) Sunia jest cudna :) zapoznanie z Bazylim :) Quote
savahna Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Śliczna jest, Śledziłam plan i jego realizację. Super,ze sie udało. Z Bazylim wygladaja jak klony...:evil_lol: Quote
Recommended Posts