Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

maja602 napisał(a):
Może umieścić je na stronie bernardyny do adopcji ?

Oj koniecznie ! Moze ktoś tam będzie szukał psiaka w typie. Chyba niedługo jeszcze jedna benia zawita w Kruszewie :(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jeżeli te pieski nie znalazły domów to potrzebne są lepsze zdjęcia i trochę informacji na temat ich charakteru (koty). Chciałabym dać szansę i ogłosić trzeciego pieska z tego boksu (duży żółty) którego wstępnie nazwałam Om ale Newton będzie ładniej. O jego zdjęcia i informacje na jego temat już prosiłam, więc ponawiam prośbę.

Posted

maja602 napisał(a):
Jeżeli te pieski nie znalazły domów to potrzebne są lepsze zdjęcia i trochę informacji na temat ich charakteru (koty). Chciałabym dać szansę i ogłosić trzeciego pieska z tego boksu (duży żółty) którego wstępnie nazwałam Om ale Newton będzie ładniej. O jego zdjęcia i informacje na jego temat już prosiłam, więc ponawiam prośbę.

Będziemy bardzo wdzięczne za pomoc. Niestety do schroniska dziewczyny jeżdżą co dwa tygodnie więc trzeba troszke poczekać...

Posted

[quote name='maja602']Jeżeli te pieski nie znalazły domów to potrzebne są lepsze zdjęcia i trochę informacji na temat ich charakteru (koty). Chciałabym dać szansę i ogłosić trzeciego pieska z tego boksu (duży żółty) którego wstępnie nazwałam Om ale Newton będzie ładniej. O jego zdjęcia i informacje na jego temat już prosiłam, więc ponawiam prośbę.

Czyli ten w budzie co siedzi schowany ma na imię Newton :) Fajne imie , niech mu przyniesie duże zainteresowanie i szczęście.

Posted

[quote name='zuzlikowa']No i rzeczywiści cudne psiaki...zerknę za moment na wątek dokładniej!
Powinnyśmy wrzucić je na NK i stronkę beniów...[/QUOTE]

Koniecznie !! ja chciałam tam dac jakies benki ale nie moglam jakos ich dodać... Nie wiem czemu :(

Posted

[quote name='Owieczka']Koniecznie !! ja chciałam tam dac jakies benki ale nie moglam jakos ich dodać... Nie wiem czemu :(

Niestety na bernardyny w potrzebie może dodać tylko Paulina...ona jest gospodarzem, a co do stronki,to ja się nie wypowiadam(noga jestem kompiuterowa),ale wrzucę tutaj nie uzupełnioną metryczkę i gdybyście mogły wg tego wzoru uzupełnić dla wszystkich benkopodobnych,to Malwi wstawi na stronkę beniów...jeśli jeszcze wskazałybyście gdzie są fotki opisywanych beniowatych...łatwiej by było!

Imię:

Sterylizacja:
Sierść: Półdługa
Wielkość:
Zachowanie:
- dzieci:
- zwierzęta:
Miejscowość:
Miejsce Pobytu: (Hotelik,schronisko?) Dla kogo:
Historia:

Kontakt:

Posted

Dziewczyny, w miare mozliwosci sprawdzcie psiaki jak reaguja na inne zwierzeta (psy, suki, koty) no i dzieci ... :( wiem, ze to trudne ale mam kilka domow, gdzie poszukuja psa do dzieci.

Czy ktos moze zrobic im allegro i wstawic tu linki? tak mi latwiej wysylac propozycje... i to pilnie :)

Posted

[quote name='Madallena']Dziewczyny, w miare mozliwosci sprawdzcie psiaki jak reaguja na inne zwierzeta (psy, suki, koty) no i dzieci ... :( wiem, ze to trudne ale mam kilka domow, gdzie poszukuja psa do dzieci.

Czy ktos moze zrobic im allegro i wstawic tu linki? tak mi latwiej wysylac propozycje... i to pilnie :)[/QUOTE]

Postaram się jeszcze dzisiaj to zrobic ale musze ogarnąć robote ( praca nie zając ale terminy tak !! ) ;)

Posted

[quote name='zuzlikowa']

Imię:

Sterylizacja:
Wielkość:
Zachowanie:
- dzieci:
- zwierzęta:
Miejscowość:
Historia:

Kontakt:

A może w tym czasie uzupełnić te info i wstawić na stronę bernardynów i na NK?

Posted

[quote name='zuzlikowa']

Imię:

Sterylizacja:
Wielkość:
Zachowanie:
- dzieci:
- zwierzęta:
Miejscowość:
Historia:

Kontakt:

A może w tym czasie uzupełnić te info i wstawić na stronę bernardynów i na NK?

Posted

Amper (mniejszy) i Volt (wiekszy) mają ogłoszenia. Zrobiłam je jak tylko powstał ten wątek i staram się żeby cały czas były aktywne. Z tego co wiem to Amper, samiec, około 5 lat, odrobaczony i zaszczepiony. Amper ma zaćmę na prawym oku, ale to mu w niczym nie przeszkadza. Volt samiec, wiek między 2-3 lata, odrobaczony i zaszczepiony.

Posted

[quote name='Owieczka']Żeby to uzupełnic to musze się skontaktowac ze schronem lub dziewczynami , więc dopiero jutro :( Postaram się jak najszybciej wszystko ogarnąć...[/QUOTE]

Dzięki...uzupełnienie tego da szansę szybko wstawić psiaki jeszcze tam gdzie teraz najczęściej zaczynają zaglądać ludzie szukający benków- na NK i stronkę bernardynów...
Wiem,że chciałoby się już wszystko zrobić...nie zawsze jednak wszystko można zaraz...