maja602 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ogłoszenia są cały czas na adopcje.org, psy.pl, adopcjepsow.org (tu trochę kłoporów z aktualizowaniem) cafeanimal.pl. Quote
Owieczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 maja602 napisał(a):Ogłoszenia są cały czas na adopcje.org, psy.pl, adopcjepsow.org (tu trochę kłoporów z aktualizowaniem) cafeanimal.pl. ok. dzieki maja602 :) Quote
maja602 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No co ? Cisza ? Nikt nie chce takich pięknych psów? Quote
esperanza Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Szkoda, bo to śliczne psiaki są... Quote
maja602 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Może umieścić je na stronie bernardyny do adopcji ? Quote
Owieczka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 maja602 napisał(a):Może umieścić je na stronie bernardyny do adopcji ? Oj koniecznie ! Moze ktoś tam będzie szukał psiaka w typie. Chyba niedługo jeszcze jedna benia zawita w Kruszewie :( Quote
esperanza Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Oj tak, sunia już jest w schronisku. Quote
esperanza Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Cala trójka nadal w schronisku :-( Quote
maja602 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jeżeli te pieski nie znalazły domów to potrzebne są lepsze zdjęcia i trochę informacji na temat ich charakteru (koty). Chciałabym dać szansę i ogłosić trzeciego pieska z tego boksu (duży żółty) którego wstępnie nazwałam Om ale Newton będzie ładniej. O jego zdjęcia i informacje na jego temat już prosiłam, więc ponawiam prośbę. Quote
esperanza Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ciężko będzie sprawdzić je na koty, ale przynajmniej o nowe zdjęcia się następnym razem postaramy. Quote
Owieczka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 maja602 napisał(a):Jeżeli te pieski nie znalazły domów to potrzebne są lepsze zdjęcia i trochę informacji na temat ich charakteru (koty). Chciałabym dać szansę i ogłosić trzeciego pieska z tego boksu (duży żółty) którego wstępnie nazwałam Om ale Newton będzie ładniej. O jego zdjęcia i informacje na jego temat już prosiłam, więc ponawiam prośbę. Będziemy bardzo wdzięczne za pomoc. Niestety do schroniska dziewczyny jeżdżą co dwa tygodnie więc trzeba troszke poczekać... Quote
Owieczka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='maja602']Jeżeli te pieski nie znalazły domów to potrzebne są lepsze zdjęcia i trochę informacji na temat ich charakteru (koty). Chciałabym dać szansę i ogłosić trzeciego pieska z tego boksu (duży żółty) którego wstępnie nazwałam Om ale Newton będzie ładniej. O jego zdjęcia i informacje na jego temat już prosiłam, więc ponawiam prośbę. Czyli ten w budzie co siedzi schowany ma na imię Newton :) Fajne imie , niech mu przyniesie duże zainteresowanie i szczęście. Quote
Kika9004 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='esperanza'] Kto na dogo zajmuje się benkami? Tu jest wątek benków a na nim pełno osób od benkopodobnych :) http://www.dogomania.pl/threads/133903-Bernardyny-do-adopcji-CaA-a-Polska Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No i rzeczywiści cudne psiaki...zerknę za moment na wątek dokładniej! Powinnyśmy wrzucić je na NK i stronkę beniów... Quote
Owieczka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='zuzlikowa']No i rzeczywiści cudne psiaki...zerknę za moment na wątek dokładniej! Powinnyśmy wrzucić je na NK i stronkę beniów...[/QUOTE] Koniecznie !! ja chciałam tam dac jakies benki ale nie moglam jakos ich dodać... Nie wiem czemu :( Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Owieczka']Koniecznie !! ja chciałam tam dac jakies benki ale nie moglam jakos ich dodać... Nie wiem czemu :( Niestety na bernardyny w potrzebie może dodać tylko Paulina...ona jest gospodarzem, a co do stronki,to ja się nie wypowiadam(noga jestem kompiuterowa),ale wrzucę tutaj nie uzupełnioną metryczkę i gdybyście mogły wg tego wzoru uzupełnić dla wszystkich benkopodobnych,to Malwi wstawi na stronkę beniów...jeśli jeszcze wskazałybyście gdzie są fotki opisywanych beniowatych...łatwiej by było! Imię: Wiek: Płeć: Sterylizacja: Sierść: Półdługa Wielkość: Zachowanie: - dzieci: - zwierzęta: Miejscowość: Miejsce Pobytu: (Hotelik,schronisko?) Dla kogo: Historia: Kontakt: Quote
Madallena Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Dziewczyny, w miare mozliwosci sprawdzcie psiaki jak reaguja na inne zwierzeta (psy, suki, koty) no i dzieci ... :( wiem, ze to trudne ale mam kilka domow, gdzie poszukuja psa do dzieci. Czy ktos moze zrobic im allegro i wstawic tu linki? tak mi latwiej wysylac propozycje... i to pilnie :) Quote
Owieczka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Madallena']Dziewczyny, w miare mozliwosci sprawdzcie psiaki jak reaguja na inne zwierzeta (psy, suki, koty) no i dzieci ... :( wiem, ze to trudne ale mam kilka domow, gdzie poszukuja psa do dzieci. Czy ktos moze zrobic im allegro i wstawic tu linki? tak mi latwiej wysylac propozycje... i to pilnie :)[/QUOTE] Postaram się jeszcze dzisiaj to zrobic ale musze ogarnąć robote ( praca nie zając ale terminy tak !! ) ;) Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='zuzlikowa'] Imię: Wiek: Płeć: Sterylizacja: Sierść: Półdługa Wielkość: Zachowanie: - dzieci: - zwierzęta: Miejscowość: Miejsce Pobytu: (Hotelik,schronisko?) Dla kogo: Historia: Kontakt: A może w tym czasie uzupełnić te info i wstawić na stronę bernardynów i na NK? Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='zuzlikowa'] Imię: Wiek: Płeć: Sterylizacja: Sierść: Półdługa Wielkość: Zachowanie: - dzieci: - zwierzęta: Miejscowość: Miejsce Pobytu: (Hotelik,schronisko?) Dla kogo: Historia: Kontakt: A może w tym czasie uzupełnić te info i wstawić na stronę bernardynów i na NK? Quote
Owieczka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Żeby to uzupełnic to musze się skontaktowac ze schronem lub dziewczynami , więc dopiero jutro :( Postaram się jak najszybciej wszystko ogarnąć... Quote
maja602 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Amper (mniejszy) i Volt (wiekszy) mają ogłoszenia. Zrobiłam je jak tylko powstał ten wątek i staram się żeby cały czas były aktywne. Z tego co wiem to Amper, samiec, około 5 lat, odrobaczony i zaszczepiony. Amper ma zaćmę na prawym oku, ale to mu w niczym nie przeszkadza. Volt samiec, wiek między 2-3 lata, odrobaczony i zaszczepiony. Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Owieczka']Żeby to uzupełnic to musze się skontaktowac ze schronem lub dziewczynami , więc dopiero jutro :( Postaram się jak najszybciej wszystko ogarnąć...[/QUOTE] Dzięki...uzupełnienie tego da szansę szybko wstawić psiaki jeszcze tam gdzie teraz najczęściej zaczynają zaglądać ludzie szukający benków- na NK i stronkę bernardynów... Wiem,że chciałoby się już wszystko zrobić...nie zawsze jednak wszystko można zaraz... Quote
Recommended Posts