Owieczka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Malwi']proszę o informację gdzie dokładnie to Kruszewo jest, chociażby kod pocztowy na PW. I Volta i Amper są juz na stronie, zdjęcia nowe podkradłam :diabloti: i również zaraz na stronę wrzucę :D i proszę jeszcze o informację ile Amper i Volta mają cm w kłębie - około. EDIT: już znalazłam co to za Kruszewo;) poproszę w takim razie tylko ich wysokość w kłębie W kłebie ?? :crazyeye: O matko... to nie lada zadanie. Moze być tak na oko ? Pani Wiesia ma wzrostu ok 1,65 - 1,70 ? a Volta sięga jej o tak : Wiec ile moze mieć w kłebie ? :oops: Quote
Malwi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ja wiem ? z 60-65 cm ? czyli benkowa średniaczka M-ka jak ta lala ... Quote
Owieczka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hmmm. jak dla mnie jest większa ;/ Moja Belutka sięga coś ponad koleno i ma 60-62 cm w kłębie ( a wzrost z Pania Wiesią mamy podobny ) Tu widac ze kłębem siega do połowy uda.. az zadzwonie do Pani Wiesi :D Quote
kizimizi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kochani zapraszam an wątek Azy, która jak 10 innych psów mieszka sobei w .... beczce :( http://www.dogomania.pl/threads/181071-A-aA-cuch-beczka-wycieA-czenie-prawie-A-mierAE-czy-Aza-bAE-dzie-musiaA-a-wrA-ciAE-na-wieA Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Volta...szczęśliwego i bezpiecznego życia... Quote
esperanza Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Zrobiłam aktualizację pierwszego posta. Amper nadal szuka domu. Quote
Owieczka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Podnosze a przy okazji zapraszam na bazarek Dla Kundelkowej Skarbonki - kłączakosaćca- Irysa do ogródka lub na balkon http://www.dogomania.pl/threads/1833...9#post14446079 Quote
zuzlikowa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 DZIEWCZYNY,CZY JEST NIECO WIĘCEJ FOTEK NIŻ TE NA 1 STRONIE?...sory za caps locka...nie mam czasu przepisywać... Quote
esperanza Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Głosujcie na Kruszewo w ankiecie do Krakvetu- link w podpisie Quote
Malwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cioteczki słyszałam że jakaś benka z synem do was do schroniska trafiła ... możecie powiedzieć coś więcej ? fotki jakieś ? Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Co u Ampera?... czy psiak nadal w schronisku? Czy poza nim i Jankesem są jeszc ze jakieś benki lub benkopodobne w Kruszewie? Quote
Malwi Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 może nie warto Ampera ogłaszać jako bernardyna ? przecież tak naprawdę ani on podobny do benka z wyglądu ani z wielkości, co najwyżej z umaszczenia, może warto o ogłaszać jako "cudnego kundelka" ? szczególnie że nie ma zbyt wielu chętnych na bernardyny... Quote
esperanza Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Na razie, na szczeście, nie ma więcej psiaków w typie bernardyna w schronisku. Amper dalej siedzi w niedużym boksie. Niezbyt dogaduje się z niektórymi samcami. Quote
Recommended Posts