esperanza Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dwa piękne psiaki. Widać, że wśród ich przodków były bernardyny. Co jeszcze? Nie wiadomo. Grunt, że psiaki duże, kudłate i sympatyczne. Niestety zamknięte w boksach mają niewielki kontakt z człowiekiem, a ich życie jest monotonne i pozbawione chociażby możliwości wyjścia poza boks. Amper Volta-adoptowana Prosimy o pomoc w ogłaszaniu psiaka i dt... Quote
maja602 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ogłoszenia zrobię, tylko poproszę o imiona i krótkie informacje na temat wieku i charakteru. Chciałabym także lepsze zdjecia tego pyszczka, który wyglada z budy. No i jakieś info na jego temat (wiek około). Quote
Owieczka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Benkowo-Kruszewski wątek :multi: esperanza amoże dopisz w tytule " pokochaj łaciatego miska w typie benka " albo pokochaj benkowatego miska". Żeby zwrócic wiekszą uwagę na te psiaki i co przyciagnie miłośników bernardynów :oops: Quote
esperanza Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Słusznie, zmienię tytuł. Postaram się zdobyć więcej informacji. Quote
esperanza Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Mniejszy benkowaty został oceniony na 8 lat, ma bielmo na jednym oku. Schronisko jest przepełnione i nie ma szans, by przeprowadzić go do części, gdzie więcej ludzi zagląda. Oba psiaki pozbawione możliwości wybiegania się, eksplorowania i uwagi ze strony człowieka stają się apatyczne :-( Quote
maja602 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Myślę, ze ten wiekszy to jeszcze młody piesek i bez problemu znajdzie dom. Z tym mniejszym może być trudniej z powodu chorego oka. Czy to jest zaćma? Może macie lepsze zdjecie tego kremowego, który nieśmiało wyglada z budy. Wydaje mi się, ze jest młody i sympatyczny. Jeżeli nie macie imion to prponuje takie fizyczne imiona Amper, Volt i Om. Quote
esperanza Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Ja jestem :oops: Poszukam fot i poproszę jayo, by wkleiła info o tym beżowym psiaku. Opisywała wszystkie psy z boksów, więc może coś o nim wiadomo. Quote
Owieczka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ten bezowy to taki labkowaty jest chyba , ale to jest wątek Benkowy :mad: chociaż jak by ten beżowy miał ogłoszenia to było by super :oops: Quote
maja602 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A czy to ważne czyj wątek. Psa trzeba ogłosić i już. Siedzi z benkami w jednym boksie, to może trochę ma z nimi wspólnego. Z pewnością budę. :evil_lol: Quote
jayo Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Przeceniacie mnie.... Staram sie opisywac zdjecia w bazie, ale na razie nie dotarlam do benka :( to i bezowego nie odszukam tak łatwo. Zdjęć jest 650. Dajcie jeszcze ze dwa dni plis :oops: Quote
esperanza Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Niestety nie mamy lepszych zdjęć Oma. Jayo znalazła w notatkach tylko informację, że jest nieufny, kilkuletni. Na razie chyba nie ma sensu go wystawiać, za to powrzucam na główny wątek zdjęcia i info o innych psach. Kto na dogo zajmuje się benkami? Quote
maja602 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Podnoszę. Te piękne pieski czekają na własny dom. Quote
esperanza Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Nikt się nimi nie interesuje :shake: Prosimy o więcej ogłoszeń... Quote
Owieczka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Taki okres przedświateczny :shake: i cisza... Quote
Owieczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wczoraj dzwoniła do mnie pani która szuka duuuużego psa do domu z ogrodem. Ma dzisiaj zadzwonić. Zobaczymy :roll: Quote
esperanza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 To trzymamy kciuki. A może Sabę by chciała? Quote
Owieczka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 esperanza napisał(a):To trzymamy kciuki. A może Sabę by chciała? pani nie chce ONka tylko miśka kudłacza i chce coś wielkiego naprawdę. Quote
maja602 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Do góry. Czy ktoś interesował się tymi dwoma przystojniakami? Quote
Owieczka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 maja602 napisał(a):Do góry. Czy ktoś interesował się tymi dwoma przystojniakami? Niestety narazie nikt. Czy mozesz napisac gdzie juz ogłosiłaś psiaki ?? Quote
Recommended Posts