Pianka Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 ast dziekujemy:p w takim razie wysyłam- 310 zł za maj Quote
Monika z Katowic Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Serdecznie dziękujemy wspaniałem dt Edka! Ważne - jeżeli macie problem z pisaniem i edytowaniem postów na dogo - skorzystajcie z przeglądarki Mozilla Firefox. Quote
kwasek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Co tam u Ediego słychać? Jakoś tu pusto i cicho... :roll: Quote
ast Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 U Ediego wszystko ok,chyba niedługo wybierzemy się z nim do fryzjera troszkę go obstrzyc,bo zrobiły się upały a Ediemu strasznie gorąco z tym futerkiem:):) Quote
Pianka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 To poprosimy o fotki w nowej fryzurze :) Wpłaty 50 zł- Monika z Katowic 15 zł- xmatrix 10 zł- Itinea Quote
demi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ast napisał(a):U Ediego wszystko ok,chyba niedługo wybierzemy się z nim do fryzjera troszkę go obstrzyc,bo zrobiły się upały a Ediemu strasznie gorąco z tym futerkiem:):) na Bema masz naszą Lucynę, uderz do niej :) Quote
Monika z Katowic Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 kwasek napisał(a):No i gdzie ta nowa fryzura? Prosimy pięknie o fotki "wyczesanego" Edzia. :):):) Quote
ast Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Hej dziewczyny mam pytanie czy Edzio mógłby zostać u mojej mamy na zawsze?Moja mama nie wyobraza już sobie życia bez Ediego, zresztą Edi też bardzo się do nas przyzwyczaił i serce by pekło mojej mamie gdyby musiała go oddać:(A pieniążki przeznaczone na Ediego moglibyście przeznaczyć na inną biedną sierotkę.Bardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam Quote
Monika z Katowic Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ast napisał(a):Hej dziewczyny mam pytanie czy Edzio mógłby zostać u mojej mamy na zawsze?Moja mama nie wyobraza już sobie życia bez Ediego, zresztą Edi też bardzo się do nas przyzwyczaił i serce by pekło mojej mamie gdyby musiała go oddać:(A pieniążki przeznaczone na Ediego moglibyście przeznaczyć na inną biedną sierotkę.Bardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam Mój Boże! Kochany EDZIO ma stały domek!!! :):):) Cudownie, wspaniale, rewelacyjnie!!! :):):):) Quote
Pianka Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 ast napisał(a):Hej dziewczyny mam pytanie czy Edzio mógłby zostać u mojej mamy na zawsze?Moja mama nie wyobraza już sobie życia bez Ediego, zresztą Edi też bardzo się do nas przyzwyczaił i serce by pekło mojej mamie gdyby musiała go oddać:(A pieniążki przeznaczone na Ediego moglibyście przeznaczyć na inną biedną sierotkę.Bardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam Uściskaj twoją mame:multi: I podziekuj:multi::loveu: Tak się ciesze:multi: ast podaj prosze maila wyśle ci umowe schroniskową, twoja mama ją podpisze i odeśle :) Jesteśmy winni coś jeszcze ci w sensie finansowym? A darczyńców prosze o wypowiedz na co przeznaczyć reszte pieniędzy? I czy można troche na psiaka z mojego podpisu? Quote
ast Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Oczywiście nie jesteście mi nic winni.Bardzo się cieszymy,ze Edzio może zostać u mojej mamy:multi::multi:To mój meil: moniczka25-83@o2.pl. Edzio jest już po wizycie w salonie piekności postaram się jak najszybciej dodać zdjęcia:lol: Quote
Pianka Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 ok. już wysłałam :) wiec mamy na koncie 678 zł :) czekam na propozycje Quote
Monika z Katowic Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Pewnie, że trzeba dać temu "psu pod igłą"! I trzeba dać Mu jak najwięcej! A ja serdecznie proszę (może po 100 zł ?) trochę "spadku" od szczęśliwego EDZIA dla: - biednego, chorego IBISA: POMOCY!!NUZYCA, GRZYBICA- Ibis potrzebuje naszej pomocy - samotnego, starego Dorka: Ogloszenia-fiasko,ds.brak,Dorek potrzebuje stalych deklaracji i blaga o pomoc!!! Ja jestem z EDZIEM od początku i bardzo, bardzo się cieszę, że Los uśmiechnął się do Niego! Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 no to super, bardzo się cieszę , ze już Edzia nie czeka przeprowadzka :) a ta od mnie była ostatnia :) Quote
kwasek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ojej, jakie dobre wieści :mdrmed: Cieszę się, że historia Edka znalazła taki szczęśliwy koniec. Słodkiego i długiego życia dla Edzia! :thumbs: Pianka dam sygnał dziewczynom z Terierkowa, że Edi ma domek, żeby się odezwały w kwestii finansowej. Jeśli chodzi o ewentualny mój wkład (o ile coś z niego zostało ;) ), to może być dla psiaka z Twojego podpisu. ;) Quote
Pianka Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='ast']Wczoraj wysłałam umowę adopcyjną Edzia:) doszło, dzięki e no mija tydzień, a wiec propozycja taka 100 zl dla Kumpla, bo odkąd wrocił z nieudanej adopcji odpadły niektóre deklaracje http://www.dogomania.pl/threads/147024 100 zł dla Ibisa z nuzyca na leczenie http://www.dogomania.pl/threads/124316 100 zł dla Dorka na hotel http://www.dogomania.pl/threads/176013 reszta czyli 378 zł dla Shadow któremu grozi uśpienie http://www.dogomania.pl/threads/187331 ostatniego dnia każdego miesiaca place za wszystkie hotelu w tym wypadku jest to 30 czerwca (środa). Do tego czasu czekam na uwagi, jak nikt nic nie napisze to przelewam tak jak podałam powyżej. Quote
Monika z Katowic Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Wspaniały podział edziowej kaski! :loveu: Jestem na tak!!!:loveu: Quote
ala123 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 wprawdzie nie towarzyszyłam Edziowi na wątku, ale pragnę podziękować Wszystkim ,którzy zadecydowali o tym ,że część Edziowych pieniążków została przeznaczona dla naszego niemłodego już Dorka;DZIĘKUJĘ serdecznie w imieniu Dorka za 100zł,ktore wpłynęło na jego konto - jest to dla nas duże wsparcie, tym bardziej ,że Dorkowi się nie przelewa a potencjalny domek na razie milczy... Dziękuję oczywiście także Monice z Katowic,która walczy wszędzie,gdzie się da aby wspomóc psiaka. Mam nadzieję,że te jej starania i przekazane przez Was pieniądze przyniosą szczęście także i Dorkowi:lol: Quote
DORA1020 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ala123 napisał(a):wprawdzie nie towarzyszyłam Edziowi na wątku, ale pragnę podziękować Wszystkim ,którzy zadecydowali o tym ,że część Edziowych pieniążków została przeznaczona dla naszego niemłodego już Dorka;DZIĘKUJĘ serdecznie w imieniu Dorka za 100zł,ktore wpłynęło na jego konto - jest to dla nas duże wsparcie, tym bardziej ,że Dorkowi się nie przelewa a potencjalny domek na razie milczy... Dziękuję oczywiście także Monice z Katowic,która walczy wszędzie,gdzie się da aby wspomóc psiaka. Mam nadzieję,że te jej starania i przekazane przez Was pieniądze przyniosą szczęście także i Dorkowi:lol: Ja rowniez bardzo dziekuje:loveu: Dorkowi pieniazki bardzo potrzebne i dziekuje Monice,ze caly czas mysli o Dorku:lol: Quote
Monika z Katowic Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jak tak kochany Eduś? Wszystko dobrze się układa w domku? Quote
ast Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 hej u Edzia wszystko ok:)Moja mama nie wyobraża już sobie życia bez niego.Dopiero teraz zdaje sobie sprawę jak bez Ediego było w domu smutno.A tak zawsze Edziątko potrafi poprawic humor zwłaszcza jak szaleje ze szczęścia wychodząc na spacer:) Quote
Monika z Katowic Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 To wspaniale, że Edzio jest kochany! :multi::multi: Ukłony dla Mamy!:loveu: Quote
Mani2000 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 jestem ciekawa co teraz za wiadomości:) Quote
Recommended Posts