Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam trochę mocno pracowity tydzień i nie bardzo mam jak podjechać do Wrocławia. Jednak, o ile tylko nie pada, jestem we Wrocławiu w Parku Szczytnickim (w części przylegającej do Stadionu Olimpijskiego i do ul. Różyckiego) w każdą niedzielę od 10:00 do około 13:00. Dysponuję lustrzanką, zdjęć w ogóle robię sporo i dość często. Jeśli ktoś by miał wtedy czas i chęć podejść z Edziem do Szczytnickiego, to mogę zrobić psiakowi sesję. Jakość zdjęć gwarantuję, wielkość - jaką chcecie, nawet może być do druku na plakaty A3.

Posted

Amarth to bardzo dobrze się składa, bo Edziu mieszka koło parku szczytnickiego :) no mniej więcej ale ma blisko w miarę
ja nie dałam jednak rady w weekend ale nic straconego bo fotograf ze mnie marny..

Posted

xmartix w takim razie wstępnie się umówmy na niedzielę - chyba, że uda się komuś z Was zrobić zdjęcia wcześniej. Park Szczytnicki jest spory, ale najlepiej jest trafić, wysiadając na przystanku tramwajowym 17/9/12 Różyckiego/Karłowicza i od razu wejść do Parku, idąc prostopadle do torów tramwajowych, można nawet na przełaj. Blisko jest taka polanka z dużym (zabytkowym chyba) dębem po prawej stronie, a na środku polanki rośnie kępa czerwonolistnych leszczyn. Poza tym będzie tam na pewno jeden szkot i kilka osób dwunożnych, ćwiczących szermierkę. Ja Edzia poznam z daleka ;)

Psiaka można by trochę przeczesać ;) Zawsze to ładniejsze zdjęcia będą...

Posted

hej miałam zamiar pożyczyć od kogoś w tym tygodniu cyfrówkę.jak by mi się nie udało to niedziela mi jak najbardziej pasuje.A jak bym dała rade to najwyżej zrobie Edziowi zdjęcia wcześniej w plenerze:)

Posted

ast to mam prośbę, daj znać do soboty wieczorem, czy mam w niedzielę brać aparat, a jeśli tak, to mniej więcej o której godzinie przyjedziecie :)

Posted

Mam już aparat ale we Wrocławiu od kilku dni cały czas pada takze nie wiem co robić może poczekam chociaż 2 dni na ładniejsza pogode,ze by te zdjecia na powietrzu były naprawdę ładne?

Posted

[quote name='ast']Mam już aparat ale we Wrocławiu od kilku dni cały czas pada takze nie wiem co robić może poczekam chociaż 2 dni na ładniejsza pogode,ze by te zdjecia na powietrzu były naprawdę ładne?
zrób moze pare w domu

[quote name='Monika z Katowic']
Edek nie może przecież wrócic do schronu! :(
Staram się zdobyć kase. Nie może wrócić:shake:
Jak będa nowe zdjęcia to na swój koszt robie wyróżnione allegro

z góry dziekuje wszystkim innym za pomoc:loveu:

doszło
100 zł- stomato z forum nikona
na czerwiec brakuje 202 zł

i bazarek dla Edzia
http://www.dogomania.pl/threads/185506-Filmy-DVD-na-DT-Edka-do-28.05.2010?p=14669982#post14669982

Posted

ast napisał(a):
Mam już aparat ale we Wrocławiu od kilku dni cały czas pada takze nie wiem co robić może poczekam chociaż 2 dni na ładniejsza pogode,ze by te zdjecia na powietrzu były naprawdę ładne?

Rób i w domu, klisza się nie zmarnuje, a im więcej fotek tym lepiej. Też się chcemy Edkiem nacieszyć :)

Posted

Hej jak już mówiłam wczesniej nie ma takiej obcji żeby nasz kochany Edi wrócił do schronu!!!!!!Jeżeli bedzie brakowało pieniążków w czerwcu to przecież nic nie szkodzi.wpłacicie po prostu tyle ile macie.I nie wyobrażam sobie żeby Edzio trafił do schroniska!!i nikt nie będzie traktował tego jak długu.Wpłacicie mniej i tyle.kochamy Ediego i nie ma w naszym słowniku słowa schronisko!!Fotki z domu dodam jutro ale bedą śmieszne:)Pozdrawiam wszystkich na dogo:)

Posted

Czemu tu tak cicho? Edzio szuka domu i kaski na DT

doszło
50 zł- Magnitudo

na czerwiec brakuje 152 zł
Chyba z czerwcem się uda, jeszcze cału miesiac czasu na dozbieranie:p

Posted

Śliczny, ale za duze zdjęcie.
Możesz zrobic więcej ładnych portretów? Moze z portretami łatwiej bedzie na cafeanimal.

doszło
330 zł-Benita z Terierkowa

mamy na czerwiec:multi: nawet zostanie na lipiec:multi:
pieknie dziękuje:loveu:

Posted

[FONT=Book Antiqua]EDZIU kochany - nie damy Ci zginąć! :)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Zaraz wysyłam 50 zł - moją deklarację stałą za czerwiec.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]AST kochana?[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Czy mogłybyście troszeńkę obniżyć cenę dt od czerwca - np. na 10 zł za dobę?[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Serdecznie i pięknie proszę, proszę, proszę. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Ośmielam się prosić, bo jestem z Edziem od początku i Jego los nie jest mi obojętny...[/FONT]

Posted

Hej jasne nie ma problemu.Już wcześniej pisałam,ze gdyby byłyby problemy z pieniążkami to zawsze możemy się dogadać co do obniżenia,pozdrawiam:)