Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestesmy juz po wizycie
Zdjęcie dzisiejsze generalnie nie różniło się od ostatniego, Pan dr wszytsko wyłumaczył- powiedział dlaczego najpierw miała byc ta operacja a pożniej ją odłożył. W kazdy razie bez terminów medycznych - Edka kość została tam gdzie była ostatnio- nie przemieszcza się a to dobrze. Według lekarza Edek nie powinnie mieć operacji - chyba, ze nagle by się coś mu pogorszyło- znaczy widać by było, ze łapa jakoś go bardziej boli. Według niego operacja - mogłaby więcej zrobić złego niż dobrego- a jeśli by się powiodła to niewiele by zmieniła. Tak więc lekarza powiedział, zeby jeszcze zrobic mu zdjęcie za miesiąc, zeby zobaczyć czy coś się czasem nie poprzestawialo mu w tej łapce, no chyba, że własnie coś by się zaczęło dziać coś złego wcześniej. Ale jak jest, tak jak jest to nie ma co tego ruszać. Według dr pies może iść do adopcji jak najbardziej, tylko musi wiedzieć właściciel, zeby za miesiąc podejść z nim na zdjęcie, ale ma normalnie funkcjonować chodzić itd.

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To super, dzielny chłopak :)
Fajnie Gosia, że z nim byłaś i wiesz dokładnie co jest grane, a nie tak jak w głuchym telefonie ;)

To teraz za domek dla Edka :thumbs:

Posted

xmartix napisał(a):
tak dokładnie

to co, robimy ogłoszenia?

ogłoszenia przede wszystkim!
Edzio jest SUPER psiak:loveu:
Gosia, wysyłam Monice Twój nr tel, ws płatnego dt co dziś gadałysmy;)

Posted

z Edim dobrze :) nawet na spacerach zaczelam go spuszczac jak ide w takie miejsce daleko od drogi, edi sié juz poczul calkiem swobodnie - ostatnio mialam otwarte okno od balkonu cos sié krecilam po mieszkaniu - patrze a Ediego nie ma na podusi - chodze i szukam gdzie sié polozyl , a Edi sobie na balkonie siedzial :)
Paré dni temu dzwonila do mnie córka tej Pani co ma brac Ediego - doba 12zl , jak cos to mamy sié umowic na przekazanie Edzia - ale ja nie chcé o tym mysle jeszcze :(

Posted

juz dziewczyny nie przesadzajcie , bo nic nadzwyczajnego mu nie dalam.
Ediego nie bardzo mogę zostawiać , choc to taki bezproblemowy psiak,ale chocby ze do PL na stale zamierzam wrócic dopiero w marcu , do tego będzie juz moja psica tutaj, mam do zrobienia mieszkanie, szukanie tu pracy , no i zablokowałabym ewentualny DT na przeszyłość. Ale jemu potrzeba przed wszytskim masę ogloszen- zeby znalazl juz swoją przystań na stałe.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
juz dziewczyny nie przesadzajcie , bo nic nadzwyczajnego mu nie dalam.
Ediego nie bardzo mogę zostawiać , choc to taki bezproblemowy psiak,ale chocby ze do PL na stale zamierzam wrócic dopiero w marcu , do tego będzie juz moja psica tutaj, mam do zrobienia mieszkanie, szukanie tu pracy , no i zablokowałabym ewentualny DT na przeszyłość. Ale jemu potrzeba przed wszytskim masę ogloszen- zeby znalazl juz swoją przystań na stałe.

my nic nie przesadzamy:) Tam gdzie pójdzie będzie mieć jak u Pana Boga za piecem ! Nic się nie martw:) Będe Monike- córkę tej kobitki, gnębić o zdjęcia itd, także wszystko bedzie ok:) I bierzcie pod uwagę to, że to DT, z możliwością na DS- niech no tu Monika zajrzy, to mnie ukartupi :P ale taka prawda, bo jak się w nim nie zakochać!?
Niewiem co z tym dogo, ciągle się pitoli. eh.

Posted

nic ja ostatnio, zle pisalam ,więc Edek u mnie jeszcze, bo lece we wtorek, ale czekam dzis na telefon, bo byc moze w niedziele, bede musiala jechac w dalszą trasę - i wtedy Edka musialabym przekazac jutro lub w sobotę rano. Ale wlasnie muszę się dowiedzieć dokladnie czy bede w niedziele wyjezdzac.
Wlasnie dostałam telefon od Pani ktora adpotowala od nas psa i mowila , ze dziewczyny z psiego salon - chcą strzyc bezdomne psy. Więc tak sobie pomysłałam, czy by Edka nie zapisać czasem do niech , ale własnie nie wiem czy zdąże. No nic zobaczymy