GoskaGoska Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jestesmy juz po wizycie Zdjęcie dzisiejsze generalnie nie różniło się od ostatniego, Pan dr wszytsko wyłumaczył- powiedział dlaczego najpierw miała byc ta operacja a pożniej ją odłożył. W kazdy razie bez terminów medycznych - Edka kość została tam gdzie była ostatnio- nie przemieszcza się a to dobrze. Według lekarza Edek nie powinnie mieć operacji - chyba, ze nagle by się coś mu pogorszyło- znaczy widać by było, ze łapa jakoś go bardziej boli. Według niego operacja - mogłaby więcej zrobić złego niż dobrego- a jeśli by się powiodła to niewiele by zmieniła. Tak więc lekarza powiedział, zeby jeszcze zrobic mu zdjęcie za miesiąc, zeby zobaczyć czy coś się czasem nie poprzestawialo mu w tej łapce, no chyba, że własnie coś by się zaczęło dziać coś złego wcześniej. Ale jak jest, tak jak jest to nie ma co tego ruszać. Według dr pies może iść do adopcji jak najbardziej, tylko musi wiedzieć właściciel, zeby za miesiąc podejść z nim na zdjęcie, ale ma normalnie funkcjonować chodzić itd. Quote
kwasek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 To super, dzielny chłopak :) Fajnie Gosia, że z nim byłaś i wiesz dokładnie co jest grane, a nie tak jak w głuchym telefonie ;) To teraz za domek dla Edka :thumbs: Quote
Pianka Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Za tą benzyne tyle samo co wtedy? i na to samo konto? Quote
xmartix Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Pianka napisał(a):Za tą benzyne tyle samo co wtedy? i na to samo konto? tak dokładnie to co, robimy ogłoszenia? Quote
demi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 xmartix napisał(a):tak dokładnie to co, robimy ogłoszenia? ogłoszenia przede wszystkim! Edzio jest SUPER psiak:loveu: Gosia, wysyłam Monice Twój nr tel, ws płatnego dt co dziś gadałysmy;) Quote
Pianka Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 nowe wpłaty 10 zł- shyl (allegro) 50 zł- Harley50cm (allegro) 5 zł- anna-an9 (allegro) i allegro TERIER!! EDEK NIGDY NIE DOCENIANY SZUKA DOMU (817580357) - Aukcje internetowe Allegro Quote
sonikowa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Co z Educhną? Ten Dt we Wrocławiu już dograny? Jak się chłopczyk czuje? Quote
GoskaGoska Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 z Edim dobrze :) nawet na spacerach zaczelam go spuszczac jak ide w takie miejsce daleko od drogi, edi sié juz poczul calkiem swobodnie - ostatnio mialam otwarte okno od balkonu cos sié krecilam po mieszkaniu - patrze a Ediego nie ma na podusi - chodze i szukam gdzie sié polozyl , a Edi sobie na balkonie siedzial :) Paré dni temu dzwonila do mnie córka tej Pani co ma brac Ediego - doba 12zl , jak cos to mamy sié umowic na przekazanie Edzia - ale ja nie chcé o tym mysle jeszcze :( Quote
sonikowa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Strasznie szkoda Gosiu, że go nie możesz zatrzymać, ale dałaś mu trzy tygodnie spokoju i radości :-) DS musi się znaleźć - z podusią i sercem. Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Tak - Gosiu, dałaś Edusiowi tak dużo, dużo serca! Nie możesz Go zatrzymć? Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 juz dziewczyny nie przesadzajcie , bo nic nadzwyczajnego mu nie dalam. Ediego nie bardzo mogę zostawiać , choc to taki bezproblemowy psiak,ale chocby ze do PL na stale zamierzam wrócic dopiero w marcu , do tego będzie juz moja psica tutaj, mam do zrobienia mieszkanie, szukanie tu pracy , no i zablokowałabym ewentualny DT na przeszyłość. Ale jemu potrzeba przed wszytskim masę ogloszen- zeby znalazl juz swoją przystań na stałe. Quote
demi Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 GoskaGoska napisał(a):juz dziewczyny nie przesadzajcie , bo nic nadzwyczajnego mu nie dalam. Ediego nie bardzo mogę zostawiać , choc to taki bezproblemowy psiak,ale chocby ze do PL na stale zamierzam wrócic dopiero w marcu , do tego będzie juz moja psica tutaj, mam do zrobienia mieszkanie, szukanie tu pracy , no i zablokowałabym ewentualny DT na przeszyłość. Ale jemu potrzeba przed wszytskim masę ogloszen- zeby znalazl juz swoją przystań na stałe. my nic nie przesadzamy:) Tam gdzie pójdzie będzie mieć jak u Pana Boga za piecem ! Nic się nie martw:) Będe Monike- córkę tej kobitki, gnębić o zdjęcia itd, także wszystko bedzie ok:) I bierzcie pod uwagę to, że to DT, z możliwością na DS- niech no tu Monika zajrzy, to mnie ukartupi :P ale taka prawda, bo jak się w nim nie zakochać!? Niewiem co z tym dogo, ciągle się pitoli. eh. Quote
sonikowa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Demi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 nic ja ostatnio, zle pisalam ,więc Edek u mnie jeszcze, bo lece we wtorek, ale czekam dzis na telefon, bo byc moze w niedziele, bede musiala jechac w dalszą trasę - i wtedy Edka musialabym przekazac jutro lub w sobotę rano. Ale wlasnie muszę się dowiedzieć dokladnie czy bede w niedziele wyjezdzac. Wlasnie dostałam telefon od Pani ktora adpotowala od nas psa i mowila , ze dziewczyny z psiego salon - chcą strzyc bezdomne psy. Więc tak sobie pomysłałam, czy by Edka nie zapisać czasem do niech , ale własnie nie wiem czy zdąże. No nic zobaczymy Quote
Panca Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 wrocilam z wojazy i zorientuje sie co z tym tymczasem o ktorym pisalam przed wyjazdem Quote
GoskaGoska Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 w niedziele juz wiem, ze nigdzie nie jadę, tak więc Edi u mnie dalej -umowiłam się na niedziele :( Quote
GoskaGoska Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 tak jak zostało ustalone we Wrocławiu w platny domu tymczasowym - od niedzieli Quote
Monika z Katowic Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Edusiu kochany! Bądź grzeczny w nowym dt. Pamietam cały czas o Tobie i czekam aż szczęście uśmiechnie się do Ciebie, psinko, na stałe. Quote
Pianka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 trzeba zmienić dane kontaktowe. Demi może być podany twój telefon w ogłoszeniach? wpłaty 20 zł- pink77 (allegro) 5 zł- dankadom (allegro) Quote
xmartix Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 a wiadomo jakie ma Edziu ogłoszenia oprócz allegro? aktualne Quote
Pianka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 ogłoszenia jakie ma sa wypisane na 1 stronie xmatrix wysłałam ci na maila kolejne osoby do dyplomów Quote
xmartix Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ok, wszystko jasne to ja dorobię parę Quote
Recommended Posts