Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może nawet na 11 był by transport jak bym uprosiła bordoże forum:cool3:
mówiłam Gosiu, ze na niego nie ma mocnych :eviltong: i tak wyjdzie i tak:eviltong:

to co z RTG????? Naa weźmiesz płytke od tej Marty? Ja bym mogła od Ciebie ją jakoś odebrać, mam całkiem blisko do Ciebie.

Posted

[quote name='demi']może nawet na 11 był by transport jak bym uprosiła bordoże forum:cool3:
mówiłam Gosiu, ze na niego nie ma mocnych :eviltong: i tak wyjdzie i tak:eviltong:

to co z RTG????? Naa weźmiesz płytke od tej Marty? Ja bym mogła od Ciebie ją jakoś odebrać, mam całkiem blisko do Ciebie.[/QUOTE]
Jasne, mogę odebrać od niej płytkę, może uda mi się już we wtorek (dzisiaj mamy wolne od zajęć).

Posted

[quote name='Panca']nie jestem zorientowana do kiedy Edzio ma DT?a czy Warszawa wchodzilaby w gre?moze mam tu kogos:cool3: kto by go przetrzymal[/QUOTE]
czyli byłoby Dt?
a ten DT w Warszawie to do kiedy? płatny?

dziewczyny zaktualizuje później 1 strone, on ma dużo ogłoszeń, belgomaniacy mu jeszcze robili.

aha Pies_Wolny chce zdjęcie rtg Edka, żeby skonsultować z jakimś specjalistą, wyjślijcie mu też.

Posted

moja kolezanka kiedys mi mowila ze wzielaby na tymczas jakiegos biedaka tyle ze kompletnie nie ma pieniedzy na jego utrzymanie wiec na tym mialby polegac platny tymczas ze musialbysmy sie skladac na jedzienie i ew leczenie pieska
zaraz do niej napisze czy wzielaby Edka i na jak dlugo

Posted

zdjęcie już ma Demi, ale niestety tylko normalne, jednak nie na pendrivie, eh, jak ta Marta 3 załatwia to zawsze inaczej :roll: w śr ma zabierać jego książeczkę z klinik to, nie wiem czy już da się te zdjęcie na płyte :roll: Boże. szkoda że sama tego nie mogłam załatwić

Posted

[quote name='xmartix']zdjęcie już ma Demi, ale niestety tylko normalne, jednak nie na pendrivie, eh, jak ta Marta 3 załatwia to zawsze inaczej :roll: w śr ma zabierać jego książeczkę z klinik to, nie wiem czy już da się te zdjęcie na płyte :roll: Boże. szkoda że sama tego nie mogłam załatwić[/QUOTE]
Szkoda, że nie zrobiła na płytce:cool1:
Ja zawsze biorę na CD.
Chyba, że skoczymy Martuś na jeszcze jedno RTG, tylko gdzieś indziej?
(też za darmo)

Posted

ja myślę Gosia że gdzieś 12 - 13 listopada, to minie 1,5 tygodnia. Umówię się z Demi czy by go nie mogła autem zawieźć.
a jedna osoba żeby zgadała się z dr Bieżyńskim, np. Naa, Marta 3 albo Pianka. Bo to są osoby z którymi on rozmawiał. Nie ma sensu wprowadzać jakieś nowe.

Posted

[quote name='NaamahsChild']Szkoda, że nie zrobiła na płytce:cool1:
Ja zawsze biorę na CD.
Chyba, że skoczymy Martuś na jeszcze jedno RTG, tylko gdzieś indziej?
(też za darmo)[/QUOTE]
miało być na płytce, tzn na pendrivie ale to to samo, nie wiem czemu załatwiła inaczej niż rozmawiałyśmy, może akurat taka była sytuacja.

Posted

Aktualizacja gotowa

wpłaty
20 zł- skanda (allegro)
50 zł- rafulec (allegro)
15 zł-aneczka-a33 (allegro)
50 zł- Aleksander Sz. (forum nikon)
20 zł- Waldermar D. (forum nikon)
100 zł- Piotr D. (forum nikon)
10 zł- BożenaBaron (allegro)

odjete też za wystawienie cegiełek 14,45

razem 1580,41 zł :multi:

Posted

cały czas podczytuję wątek Edzia, słodki chłopak.
Ostatnio Pianka napisała,że Edzio MA 1580 zł, a z wyliczeń w 1.poście wynika,że tyle było ogólnie wpłat ,a po dokonaniu opłat teraz nie już taki bogaty.
Chciałam się do niego dołożyć ,ale jak zobaczyłam ,że on majętnym jest chłopakiem ,to zacznę szukać innej potrzebującej bidy,

Posted

dostalam odpowiedz od mojej kolezanki - wieczorem tu wkleje...jest szansa ze do Edka sie usmiechnie szczescie:razz: wiecej szczegolow wieczorem...