GoskaGoska Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To ja czekam na decyzje - zeby wiedzieć na co się nastawiać Quote
Pianka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 niech jedzie do Goski dłuzej moze zostac i nie trzeba płacić 25 zł za dobe. Musimy uzbierać na hotel potem. Nie tylko uzbierać kase, ale deklaracje. A kto go weźmie na weekend? znowu zmiana miejsca..:shake: Lepsze chyba to niz wystawienie go na ulice lub odwiezienie do schroniska gdzie nie ukrywajmy, ale moze sie zdarzyć zagryzienie, szczególnie, że on jest jaki jest. Duży pies nie wytrzyma i będzie po Edku. Quote
kaa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Też myślę że najlepiej będzie tak jak Gosia zaproponowała. A rozwiążecie sprawę podawania mu antybiotyków po operacji ,tak żeby go nie wozić ? Może mu ktoś dochodzić i podawać u Gosi? Quote
GoskaGoska Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No własnie dlatego się pytałam czy by mógł zostać w klinice, zeby 2 go można było zabrać , bo mnie 1.11 nie będzie :roll: i czy któs by mógł do mnie przywieść- Naa a Ty masz auto? bo ja też mieszkam za Factory. To co jesteście pewne na 100%? bo ja muszę się przygotować na jego przyjęcie :p, bo jak wspominałam nic nie ma :evil_lol: Zeby mi doszło to juz muszę zacząć zamawiać :cool3:. Wogółe jaki on duży - ile gdzieś ma kg- jakby go ze schodów musiała nosić Pianka deklaracji to dobrze, zeby było choc 60%, bo tak to się pożniej jakoś łata dziurę bazarkami i wpłatami jednorazowymi. Quote
NaamahsChild Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Niestety, nie mam auta. Antybiotyki mogę podawać ja (raczej dogadam się z Bieżyńskim, jeśli będzie można oczywiście). Quote
kaa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No to Gosia szykuj domek na nowego gościa tymczasowego .:razz: Quote
sonikowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Uff, to jest światełko w tunelu... Tylko co z tym 1 listopada? Quote
Pianka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Troche mi lżej, dzieki dziewczyny, aż wraca wiara:lol: to teraz kombinujmy coś na 1 listopada i zbieranie deklaracji na hotel po 20;) Quote
GoskaGoska Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 a ja się boję :eek2: , bo to moj pierwszy tymczas i pewnie serce mi pęknie jak go będę miała oddać :roll: ale juz teraz szukajcie coś dla niego, bo ja ma juz bilet kupiony i się nie da przeciągnąć:shake: a ja juz się rozglądam co mu zamówić :) ok zrobiłam zamównie dla Edka :) Kupiłam puszki i 5kg suchej karmy (Animonda GranCarno Pasta 6 x 400 g Wołowina i tortellini + Bozita Original Plus 22/11 - 5 kg ( choc teraz nie wiem czy dobrze zrobilam - ale myślę, ze mu starczy ) i smycz - nie wiem, ale smycz pojdzie z Edkiem albo zostanie na inne biedy- chocby tutejsze schroniskowe ) w kazdy razie pokryłam to ze skarpety innego psa - bo zostały finanse a piesek w DS, a to co jest niech zostanie w skarpecie Edka na zabieg i dalsze koszty. Quote
kwasek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='xmartix'] z tym, że po 20-tym u kogo by był? [/QUOTE] Po 20-tym już będzie łatwiej ze wszystkim, bo pies powinien już być zagojony, zdrowemu będzie łatwiej miejsce znaleźć. Będzie dobrze :thumbs: Gosia, nic się nie bój, na pewno dasz sobie radę ;) Skoro jest dla niego bezpłatne miejsce na tyle czasu, to moze uda się na weekend umieścić go w którejś lecznicy we Wrocławiu w szpitaliku? :roll: Quote
Pianka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 I co? wiadomo coś? Edek będzie miał gdzie mieszkać przez weekend? i dyplomik się już przyda:lol: ludzie zaczeli kupywać cegiełki:cool3: hehe zazwyczaj zaczynaja kupywac jak jest 5 dni do końca:p Quote
xmartix Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 tak, mam go mieć dziś lub jutro żeby wysłać dyplom trzeba sprawdzić czy wpłacili najpierw i podziękować na maila, i wtedy zapytać czy tak czy tak chcą dyplom :) Pianka mozesz tych "sprawdzonych" mi wysyłać już na maila z ich danymi: martusiaster@gmail.com, jeżeli już ktoś napisał że chce mailem to też żebyś mi pisała , ok? Quote
Pianka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Narazie chca tylko na maila, wiec spokojnie;) na maila im moge sama wysyłać:p Quote
xmartix Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 dobra, tylko czekasz na dyplom ode mnie, ok, zaraz pośpieszę kolegę Quote
Monika z Katowic Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Mam 115 kartek dla Edka! W poniedziałek je wyślę, Pianko.:Dog_run: Quote
GoskaGoska Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 sluchajcie jutro jest piátek - i Edek ma miec zabieg? sorry jak przegapialam o ktorej godzinie gdzies mi to umknélo :roll: no i co potem z nim , bo dalej nie wiadomo Quote
xmartix Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 o 10 -tej i po południu będzie do odebrania Quote
sonikowa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='xmartix']o 10 -tej i po południu będzie do odebrania[/QUOTE] I co wtedy? Nie może zostać w klinice? Quote
sonikowa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='xmartix']podobno nie ma miejsc[/QUOTE] Nie możesz go wziąć jeszcze raz na te kilka dni, prawda? A Naa? Tylko do 2 list.. Quote
xmartix Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 no wiem że to najlepsze wyjście i bym chciała ale już tż marudzi mocno, zapodałam mu teraz temat pierwszy raz na spokojnie, zobaczymy co z tego wyjdzie.. zazwyczaj ja decyduję ale nie mogę też przeginać, sama nie mieszkam, on ma dobry argument - w ciąży jestem i nie mogę się już "przemęczać" Quote
xmartix Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 mimo wszystko nie ma na co czekać tylko rezerwować miejsce w jakimś hotelu Quote
demi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='xmartix']mimo wszystko nie ma na co czekać tylko rezerwować miejsce w jakimś hotelu[/QUOTE] to jak to bo jestem zbyt pusta na to wszystko chyba...:lol: przemęczona znaczy sie:roll: to gdzie ten pies bedzie po zabiegu? kiedy go Gosia bierze? Bo coś sie pomotałam. Quote
Pianka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Czyli Edek nie ma gdzie się podziac od jutra?:placz: Quote
Recommended Posts