Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

L/Olka napisał(a):
....Będę myśleć o Edku, co by z nim można zrobić w trybie natychmiastowym...
Tylko muszę wiedzieć, jaki jest jego stosunek do zwierząt. Do kotów, do psów i suczek, jak reaguje na psie zaczepki itd.

Ale ty chyba jestes w Wawie a on potrzebuje opieki we Wroclawiu? Przynajmniej przez jakiś czas :shake:
Wielka szkoda, ze Tuska go nie weżnie. :placz:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Ale ty chyba jestes w Wawie a on potrzebuje opieki we Wroclawiu? Przynajmniej przez jakiś czas :shake:
Wielka szkoda, ze Tuska go nie weżnie. :placz:

Myslę, że to akurat nie jest problemem. Najlepszy byłby dt na mejscu, ale jesli sie nie znajdzie to pies i tak pojedzie - do Rudy do schronu. Dziewczyny chyba pisaly, ze nie bedzie potrzebowal po operacji zadnych zabiegow ani rehabilitacji.. Jesli sie myle, to prosze mnie sprostowac, to zawężę krąg poszukiwań.

Posted

xmartix napisał(a):
ja nie wiem czy Ulv nie wzięła właśnie jakiegoś, napiszcie do niej..

ale ona ma chyba problem z netem...do niej lepiej by było zadzwonić...

a moze po 30.X będzie miała miejsce, zeby psinę wcisnać...

Posted

ale ona tego lysolka ma brac teraz - jutro dokładnie- a to piesek bez siersci i tez bardzooo potrzebuje DT nie sądzę by w 7 dni coś się dla niego znalazło,ale oczywiście możecie probówać - moze weznie jeszcze jednego.
Najlepiej by było się dowiedzieć kiedy ma być kontrola,po zabiegu.

Posted

xmartix napisał(a):
na ile ten tymczas? na 10 dni?

Na ile rozumiem sytuację, to tymczas po operacji byłby najlepszy na dłuższy czas, do DS... Bo powrót do schronu będzie przecież okropny bez względu na stopień podgojenia się ran. Częste zmiany dt też mu nie będa służyć, więc może najlepiej znaleźć coś na dłużej?
Teraz wiadomo, przed operacją, jest sytuacja awaryjna..

Posted

sonikowa napisał(a):
Na ile rozumiem sytuację, to tymczas po operacji byłby najlepszy na dłuższy czas, do DS... Bo powrót do schronu będzie przecież okropny bez względu na stopień podgojenia się ran. Częste zmiany dt też mu nie będa służyć, więc może najlepiej znaleźć coś na dłużej?
Teraz wiadomo, przed operacją, jest sytuacja awaryjna..

nie no racja, nie ma co go tak przerzucać z domu do domu :oops:

Posted

xmartix napisał(a):
jak się wąchają przez płotek drewniany (mój pies i Edziu) to Edek jest spokojny - NIE, właśnie na mojego Bulisia warknął :( ale wcześniej był spokój

Tja, ja się wcale nie dziwie, ze on warknął. Dałas mu się poczuć bezpiecznym i pewnym, pozwoliłaś wejść na łóżko itp.
Będzie teraz bronił tego co dostał, boi się, ze to straci.

Poprosimy info o kosztach i info o ewentualnych kontrolach pooperacyjnych.
Łatwiej wtedy sobie coś dograć.

Posted

nie no spoko, nie mam do niego pretensji ;) a na łóżko to sam sobie pozwala wchodzić, ja go za każdym razem ściągam z łóżka, bo nie wiadomo co z jego dt potem i wolę mu nie robić mega nadziei

Posted

Tak bazarek się bardzo przyda.

Jesli tez macie jakies pocztówki niepotrzebne, puste, nie popisane to tez sie przydadzą. Zbieram pocztówki na allegro cegiełkowe.

Kto jest w stanie zadeklarować choćby po 2 zł, 5 zł miesięcznie?
Moze jednak uda się chociaż hotel załatwić?

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Gdzie te pocztówki można wysyłać, Pianko? :-o
Ja dla Edka deklaruję od listopada po 50 zł mięsiecznie.

super:multi:
wpisuje do 1 postu

mamy wiec 50 zł miesięcznie:multi:
kto jeszcze, kto jeszcze pomoże?:cool3:

Posted

Dobrzy ludzie! Wiem,że macie już dużo deklaracji (bo ja też) , ale ten piesek jest wyjątkowo pokrzywdzony przez los. EDEK chce żyć! Chce żyć! Edek nie potrafi się ukłonić, bo wszystko Go boli - dlatego ja proszę Was o pomoc, błagam, kłaniam się nisko, najniżej...:modla::modla::modla:

Posted

zdjęcia Edka z komórki, więc słaba jakość, ale tylko takie mogę robić

Edek standardowo po wyjściu na dwór bawi się smyczą

Edziu mimo że ma posłanko to woli spać koło łóżka

miziany przez koleżankę