zuzolandia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 http://images47.fotosik.pl/377/25db5b75dabef970med.jpg swietna poza krzeselkowa;-) oj współczuje......bardzo.......to smutne gdy nasi czworonozni przyjaciele odchodzą .......... dla Sabci ....... Quote
Paula03 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 O matko :( Bardzo mi przykro! Trzymaj się! Sabunia [*] Quote
Darianna Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ogromnie smutna wiadomość :( Przykro mi bardzo z powodu Waszej straty... Quote
mimi_91 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Dzięki Dziewczyny. Niestety jedyną decyzją jaką mogłiśmy podjąć było pozwolić jej odejść:-( Pocieszające jest to, że tam gdzie Saba teraz jest już ją nic nie boli. W naszych sercach zostanie na zawsze. Quote
DorkaWD Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Strata przyjaciela to najgorsze co nas w życiu spotyka... zwłaszcza strata takiego przyjaciela jakim jest Bokser... Podjęliście dobrą decyzję, a Saba zostanie z Wami na zawsze... w Waszych sercach. Sabcia, dla Ciebie (*)(*)(*)(*)(*) Quote
FredziaFredzia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Sabcia na pewno biega za TM, jest szczęśliwa i patrzy na was z góry. Trzymaj się. Quote
katik Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bardzo mi przykro z powodu Saby. :( ['] Quote
gusia1972 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 oj dopiero przeczytałam :( strasznie mi przykro :( Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 mimi_91 napisał(a): Niestety jedyną decyzją jaką mogłiśmy podjąć było pozwolić jej odejść:-( [FONT=Comic Sans MS]Czasami tylko tyle i aż tyle możemy podarować swojemu psu, chociaż bardzo ciężko powiedzieć "już czas". Niewiele jest momentów w naszym życiu, kiedy możemy powiedzieć, że nasze zachowanie, podjęte decyzje były pozbawione egoizmu, a to jest jedna z tych chwil, kiedy mimo pękającego serca myślimy nie o nas samych ale o naszym futrzastym przyjacielu. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
mimi_91 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='DorkaWD']Strata przyjaciela to najgorsze co nas w życiu spotyka... zwłaszcza strata takiego przyjaciela jakim jest Bokser... Podjęliście dobrą decyzję, a Saba zostanie z Wami na zawsze... w Waszych sercach. Sabcia, dla Ciebie (*)(*)(*)(*)(*) [quote name='FredziaFredzia']Sabcia na pewno biega za TM, jest szczęśliwa i patrzy na was z góry. Trzymaj się. [quote name='katik']Bardzo mi przykro z powodu Saby. :( ['] [quote name='gusia1972']oj dopiero przeczytałam :( strasznie mi przykro :( [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Czasami tylko tyle i aż tyle możemy podarować swojemu psu, chociaż bardzo ciężko powiedzieć "już czas". Niewiele jest momentów w naszym życiu, kiedy możemy powiedzieć, że nasze zachowanie, podjęte decyzje były pozbawione egoizmu, a to jest jedna z tych chwil, kiedy mimo pękającego serca myślimy nie o nas samych ale o naszym futrzastym przyjacielu. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Dziękuje za Wsparcie:oops: Nadrobię trochę zaleglosci, choć u mnie w galerii bo teraz już całkiem dogo zaniedbałam:roll: Sesja sie zbliza i nie fajnie się robi:shake: U kudłaczy wszystko ok;) dostały nowe spanko i mam nadzieję, że wytrzyma trochę dłużej niż wszystkie pozostałe:evil_lol: ( Jak Gaja już nic w domu nie niszczy tak legowisku nie podaruje:evil_lol::roll:) Gajcior wygląda coraz lepiej i przytyła trochę, udaje nam się okiełznać jej chorobę:multi: Jeszcze trochę i zacznie psa przypominać;) Quote
M&S Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Witamy się po dłuższej przerwie. Kudłacze piękne. Powodzenia w sesji:) Quote
Kasia&Mela Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 http://images45.fotosik.pl/505/40a5bb99958198aamed.jpg piękne :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 hej, może kwietniowo jakieś zdjęcia? :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='FredziaFredzia']hej, może kwietniowo jakieś zdjęcia? :) [FONT=Comic Sans MS]Podpisuję się pod tym ;) Śniegowe zdjęcia są świetne, kudłacze wyglądają super ale coś wiosennego by się przydało :multi:[/FONT] Gajcior wygląda coraz lepiej i przytyła trochę, udaje nam się okiełznać jej chorobę:multi: [FONT=Comic Sans MS]To świetne wiadomości, byle tak dalej :-)[/FONT] Quote
Kasia&Mela Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 hej, może kwietniowo jakieś zdjęcia? :smile: właśnie, właśnie ;) Quote
Foxowa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/122326-Grzywaczowa-galeria-Zuzy-i-Audika-oraz-foksiasta-z-Fuksem-w-pami%C4%99ci..-*?p=16876725&viewfull=1#post16876725 tutaj dla odświeżenia fotki Magdy ferajny :D Quote
Recommended Posts