wiki4 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 aniolek666 napisał(a):Nie wiem:( Już są :lol: Fajne :loveu: Ale...czy przypadkiem te same zdjęcia nie były u Sunshine w galerii ? :evil_lol: Quote
aniolek666 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Przyczajam się:) :cool1: Zmęczony:loveu: Trochę niepewnie się czuję:crazyeye: A tak odpoczywam w domku:lol: Quote
sunshine Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 wiki4 napisał(a):Już są :lol: Fajne :loveu: Ale...czy przypadkiem te same zdjęcia nie były u Sunshine w galerii ? :evil_lol: Wiesz byłysmy razem na spacerku więc prawdopodobnie tak :diabloti: Moje dwa diaboły kochane :loveu: Quote
aniolek666 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 wiki4 napisał(a):Już są :lol: Fajne :loveu: Ale...czy przypadkiem te same zdjęcia nie były u Sunshine w galerii ? :evil_lol: Możliwe hehe bo byłyśmy razem na spacerku:) Quote
sunshine Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 http://i50.tinypic.com/dzdmbs.jpg Haha jaki relax;D Take it easy ;p Quote
Shel Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 http://i50.tinypic.com/dzdmbs.jpg haha, ale słodka mina :) Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://i46.tinypic.com/mtscxj.jpg Ale ma nosek słodziutki :loveu: Życzymy miłego dzionka w szkole (?) :diabloti: Quote
aniolek666 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Shel']http://i50.tinypic.com/dzdmbs.jpg haha, ale słodka mina :) No niestety słodkie minki robi tylko wtedy gdy jest zmęczony hehe [quote name='wiki4']http://i46.tinypic.com/mtscxj.jpg Ale ma nosek słodziutki :loveu: Życzymy miłego dzionka w szkole (?) :diabloti: Dziękujemy:)Hehe jeśli w szkole możę być miły dzień hehe ale nie było zle bo nie było żadnych sprawdzianów i kartkówek:) Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 aniolek666 napisał(a):No niestety słodkie minki robi tylko wtedy gdy jest zmęczony hehe Dziękujemy:)Hehe jeśli w szkole możę być miły dzień hehe ale nie było zle bo nie było żadnych sprawdzianów i kartkówek:) Ty chodzisz z Shirkową do klasy? :evil_lol: Quote
aniolek666 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 wiki4 napisał(a):Ty chodzisz z Shirkową do klasy? :evil_lol: No widze, że Martyna juz mnie wyprzedziła hehe tak chodze z nią do klasy:) Quote
sunshine Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ewa... Shirze na Glinkach poszły szelki ;( i musiałam przeprosić obrożę...:p Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 sunshine napisał(a):Tak chodzi ze mną a co?:D Fikasz?;p Aniołku, współczuję Ci :evil_lol: Może... :diabloti: Quote
aniolek666 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 sunshine napisał(a):Ewa... Shirze na Glinkach poszły szelki ;( i musiałam przeprosić obrożę...:p Hehe to co ona robiła? tak się szarpała?:evil_lol: wiki4 napisał(a):Aniołku, współczuję Ci :evil_lol: Może... :diabloti: Oj jest czego przez nią nic z lekcji nie wiem jak siedzi koło mnie ;)hehe nie no żartuję nie jest tak strasznie przynajmiej są jaja jak się w dwie dobierzemy no ale są tego skutki, że nic z lekcji nie wiemy :evil_lol:więc na niektórych godzinach staramy się siadać jak najdalej od siebie:diabloti: Quote
sunshine Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Oj jest czego przez nią nic z lekcji nie wiem jak siedzi koło mnie ;)hehe nie no żartuję nie jest tak strasznie przynajmiej są jaja jak się w dwie dobierzemy no ale są tego skutki, że nic z lekcji nie wiemy :evil_lol:więc na niektórych godzinach staramy się siadać jak najdalej od siebie:diabloti: Na niemieckim siedzimy razem:D A później piszemy karę: Przetłumacz zdania: 1.Im mam więcej zwierząt tym mam więcej obowiązków. :D haha Quote
aniolek666 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 sunshine napisał(a):Na niemieckim siedzimy razem:D A później piszemy karę: Przetłumacz zdania: 1.Im mam więcej zwierząt tym mam więcej obowiązków. :D haha [FONT=Tahoma]No i to oczywiście przez Ciebie była ta kara bo ty mnie zagadywałaś :diabloti: nie no juz nie będę takim aniołkiem;) tak to jest jak dwie miłośniczki zwierząt się dobiorą i zaczną rozmowę: a to o psach, a to o szczurach albo o jeszcze innych zwierzętach i później dostaje się takie kary:evil_lol:[/FONT] Quote
bianka19 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Heeej wam ! Nareszcie jesteśmy :multi::roll: Quote
aniolek666 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 bianka19 napisał(a):Heeej wam ! Nareszcie jesteśmy :multi::roll: No prosze witamy spowrotem:)Co tam u was słychać?? Quote
bianka19 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 aniolek666 napisał(a):No prosze witamy spowrotem:)Co tam u was słychać?? U nas wszystko dobrze ;) Nareszcie przerwa świąteczna!:multi: Więc będę mogła troszkę utrzymać galerię przy zyciu :lol: Jutro wybieram się na fotencje , jak koleżanka ze mną pójdzie i z jej psem :eviltong: A u was ? Quote
Shel Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 CaneSs napisał(a):Wy nie macie długiego futerka jak my, które sie suszy godzine :P Mówisz, że Ares nie ma długiego futra? :lol: Do najdłuższych może nie należy, ale do tych gęstych owszem Quote
aniolek666 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 bianka19 napisał(a):U nas wszystko dobrze ;) Nareszcie przerwa świąteczna!:multi: Więc będę mogła troszkę utrzymać galerię przy zyciu :lol: Jutro wybieram się na fotencje , jak koleżanka ze mną pójdzie i z jej psem :eviltong: A u was ? U nas też ogólnie wszystko dobrze:)No właśnie w końcu ta przerwa i mały odpoczynek:) Quote
bianka19 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! [/FONT] Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS] Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA[/FONT] Quote
Recommended Posts