Talia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 aniolek666 napisał(a):Jak narazie jestem zapisana razem z sunshine:cool3: i naszymi diabłami tylko obawiam się jak Nero bedzie sie zachowywał z taka sfora psów bo to naprawde istny diabeł:diabloti: To super. Ja już się boje jakiego mi wstydu Tina narobi:diabloti::oops: może nie będę się sama wstydzić:eviltong: Quote
aniolek666 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='bianka19']I kiedy ten spaceros?! :mad: Ojj. coś musze sunshine na nogi postawic:diabloti: no miałyśmy isc dzisiaj ale padało wiec jakos w tym tygodniu napewno sie wybierzemy:cool3: [quote name='CaneSs']Siemacie Nerciowate! Co tam u was? :evil_lol: Hejka u nas ogólnie oki, a co tam u was słychać?? Quote
aniolek666 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Talia']To super. Ja już się boje jakiego mi wstydu Tina narobi:diabloti::oops: może nie będę się sama wstydzić:eviltong: Oj napewno nie hehe mój diabełek :diabloti:jest taki, że suczki mogą mu wszystko robić ale na kazdego psa sie rzuca więc będe musiała go bardzo i to bardzo pilnować Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='aniolek666']Oj napewno nie hehe mój diabełek :diabloti:jest taki, że suczki mogą mu wszystko robić ale na kazdego psa sie rzuca więc będe musiała go bardzo i to bardzo pilnować Moja do agresorów nie należy, ale czasami chce pokazać kto to rządzi, ale w sumie to nigdy się nie pogryzła z psiakiem, raczej jakiś na nią się rzucił. Quote
aniolek666 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Talia']Moja do agresorów nie należy, ale czasami chce pokazać kto to rządzi, ale w sumie to nigdy się nie pogryzła z psiakiem, raczej jakiś na nią się rzucił. [FONT=Verdana]Jak był młodszy to nie reagował na żadnego psiaka aż tak mocno jak teraz i juz raz mi się prawie pogryzł, ale zdążyłam je rozdzielić bo właściciel tamtego psiaka nawet nie zareagował na to, że jego pies rzucił się na mojego.Chociaż zdarza się tak, że z innymi psami też się bawi ale to chyba musi tamtego psiaka polubić i to bardzo:evil_lol: no chyba że jak to pisałam wcześniej jest to suczka to bardzo chętnie się bawi hehe ;)[/FONT] Quote
sunshine Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='aniolek666'][FONT=Verdana]Jak był młodszy to nie reagował na żadnego psiaka aż tak mocno jak teraz i juz raz mi się prawie pogryzł, ale zdążyłam je rozdzielić bo właściciel tamtego psiaka nawet nie zareagował na to, że jego pies rzucił się na mojego.Chociaż zdarza się tak, że z innymi psami też się bawi ale to chyba musi tamtego psiaka polubić i to bardzo:evil_lol: no chyba że jak to pisałam wcześniej jest to suczka to bardzo chętnie się bawi hehe ;)[/FONT] Tia Shirka np. :evil_lol: A ja przyszłam nakablować że wczoraj byłyśmy na spacerku i że od wczoraj u mnie zdjęcia są i od wczoraj Ewa je też ma w domu, a na forum jeszcze nie wstawiła :diabloti: :mad: Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 sunshine napisał(a):Tia Shirka np. :evil_lol: A ja przyszłam nakablować że wczoraj byłyśmy na spacerku i że od wczoraj u mnie zdjęcia są i od wczoraj Ewa je też ma w domu, a na forum jeszcze nie wstawiła :diabloti: :mad: Dobrze, że informujesz:diabloti: Oj będą bęcki:mad: Quote
aniolek666 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='sunshine']Tia Shirka np. :evil_lol: A ja przyszłam nakablować że wczoraj byłyśmy na spacerku i że od wczoraj u mnie zdjęcia są i od wczoraj Ewa je też ma w domu, a na forum jeszcze nie wstawiła :diabloti: Martyna Ty kapusiu:mad: :mad: [quote name='Talia']Dobrze, że informujesz:diabloti: Oj będą bęcki:mad: Zdjęcia dodam może jeszcze dzisiaj, albo jutro juz napewno Quote
Cavalierkaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='aniolek666'] Hejka u nas ogólnie oki, a co tam u was słychać?? No u nas też. Właśnie sciągam muze na jutrzejszą dyskoteke :evil_lol: Znasz moze jakieś dyskotekowe kawałki? :diabloti: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy się ;) Widziałyśmy fotki w galeryjce Shirki :loveu: Śliczny Neroo :loveu: Quote
aniolek666 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='CaneSs']No u nas też. Właśnie sciągam muze na jutrzejszą dyskoteke :evil_lol: Znasz moze jakieś dyskotekowe kawałki? :diabloti: Hmm..teraz mi nic do głowy nie przychodzi ale jak cos mi przyjdzie to napisze [quote name='bianka19']Witamy się ;) Widziałyśmy fotki w galeryjce Shirki :loveu: Śliczny Neroo :loveu: Dziękuje Quote
aniolek666 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Witanko wieczorkowe :cool3: Witam:cool3: Quote
aniolek666 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 No to jak obiecałam kilka fotek ze spacerku:cool3: Troche zmęczeni (zobaczcie jakie mamy ładne jęzorki) :eviltong: Co tam jest???:-o Ciekawe:cool3: Zobaczcie jaki ze mnie ochroniarz :cool1: Quote
aniolek666 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Patrze w dal :loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Verdana][/FONT] Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/1192/20091110057.jpg Jaki mini, puciu, mini :loveu: Quote
sunshine Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/1192/20091110057.jpg haha tak jest to bodygard mojego skarba! :diabloti: nie zadzierać z nim:mad::loveu: Quote
Shel Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Fajnie się macie z tymi wspólnymi spacerkami :D. Quote
aniolek666 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Shel napisał(a):Fajnie się macie z tymi wspólnymi spacerkami :D. Zawsze razniej i przynajmiej pieski się wylataja i pozniej spokój chociaż na troche:evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Siemacie Nercie! Cuuudne foteczki daliście :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aniolek666 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 CaneSs napisał(a):Siemacie Nercie! Cuuudne foteczki daliście :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy:lol: Quote
aniolek666 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Shel']cześć Neruśki :D. Witamy Quote
Recommended Posts