mulinka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 wczoraj zadzwoniła do mnie Dorotka, ze do pani Iwonki zadzwoniła rodzina, która chce zaopiekować się Almą Dorotka pojechała tam z panią Iwonką i Almą i Alma już tam została :) rodzice + dwoje dzieci 9-letni synek bawił się cały czas z Almą a 4-letni szkrab czekał i aż z przejęcia usnął ;) to bardzo mili ludzie Dorotka ma dopilnować, żeby Alma została zaczipowana także Alma ma nowy dom :) ci państwo dowiedzieli się od niej od wolontariuszki Pauliny dziękujemy :) jak tylko będą nowe wieści zaraz napiszę Quote
ewatonieja Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 mulinko same rewelacjyjne wiadomości w tym Nowym Roku przynosisz jeszcze bym tylko chciała wiedziec czy Czesio ma tu watek na dogo bo link nie działą :(( Quote
rita60 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 No i doczekałas sie malenka:multi:dziekuje wszystkim pieknie........ Quote
mulinka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ewatonieja napisał(a):mulinko same rewelacjyjne wiadomości w tym Nowym Roku przynosisz jeszcze bym tylko chciała wiedziec czy Czesio ma tu watek na dogo bo link nie działą :(( Czesiu nadal w domu tymczasowym u Dagmary szukamy najlepszego domu stałego dziękuję za info o nie działającym bannerku - już poprawiłam :) nie mam jeszcze nowych wiadomości o Almie ale już chyba można zmienić tytuł :) Quote
rita60 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 magda_boston napisał(a):jakies wiesci o Almie ? :roll: CIEZKI BYL PIERWSZY TYDZIEN,ALMA NIE JADLA I BARDZO TESKNILA. TERAZ JUZ DUZO LEPIEJ I CIESZY SIE ZYCIEM W NOWYM DOMKU.:lol: Quote
Recommended Posts