Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łolkiee napisał(a):
chłopczyk czy dziewczynka tego jeszcze nie wiem jest za mały.:roll:
albo ja się tak znam na kotach:evil_lol:

;) Ano faktycznie. A ja już jajeczka doprawilam.:evil_lol:

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ałć to podobno dziewczynka. wczoraj odwiedziła weta. W uszach syf, dostała też coś na robalki. A tak w ogóle wszystko jest ok. Pani wet powiedziała że ma ok. tygodni, maleństwo więc jeszcze.

Posted

mój kotek ogląda telewizję ale są reklamy:

Bliskie spotkanie z Mambą:

Aaaa masz!

A tu już się znudziło robienie zdjęć i Ałć postanowił zjeść aparat :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

był taki malutki - własciwie była. Dziś jest trzy razy wieksza i gorsza. Gryzie - dla zabawy, gania psiaki i dokucza pozostałym kotom domowym.
Do piwnicy ktos wrzucił nam kotke - jest chyba w ciąży. Może ktoś chce kotkę? Piękna rudo-pregowana, madra kotusię??????

Posted

faktycznie, to dziewczynka, ale rozrabia jak chłopaczysko. Razem ze szczeniakami - też dziewczynami - wkilka chwil zamieniają mieszkanie w pobojowisko. Mój stary deptak wygląda jak wytrany ser szwajcakski, buty trudno zawiązać bo szurowadła ktoś pożarł, telefony, piloty - wszystko jest zabawką. Wszędzie walają się sznuro-supełki do zabawy, ale i tak rękawiczki, czapki sa lepsze. Psiaki są sprawne i potrafią wszędzie wleźć, ale tam gdzie nie sięgają - sięga AŁĆ.

Posted

najlepiej jak człowiek budzi się w środku nocy bo nie może oddychać...
otwieram oczy a na nosie i ustach lezy mi czarna poduszka po głębszym zbadaniu sprawy człowiek zauważa że ona się rusza i że mruczy... po rozbudzeniu się dociera że ta czarna poduszka to Ałć...

• 2 months later...