Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wstępie chciała bym wszystkich powitać,a także (jako że jestem nowa na forum) nie wiem,czy w dobrym miejscu zakładam Thunderowi galerie-jeśli w złym,proszę o przeniesienie :razz:
Thunder,a właściwie Thunderstorm to prawie pół roczny Amstaff,który strasznie kocha wszystkich ludzi i zwierzęta. Umie też już kilka podstawowych komend bo uczy się chętnie i dość szybko...Zdjęcia autorstwa przemiłej Oli Sypniewskiej, pozdrawiam serdecznie,Agnieszka.

Posted

HURRAAAA :multi::multi::multi: cieszymy sie z dwoch spraw:

1. To ze Thunder ma juz swoja galerie ( oczywiscie my bedziemy stalymi bywalcami).
2. Ze jestesmy pierwsi :multi:

Okey, a teraz czas na ocene tego pieknego pieska...czyli juz widac ze jestem nie obiektywna i sie w nim zakochala :loveu:, ale jest male zastrzezenie...:mad: dlaczego jest tak malo zdjec Thunder'ka !!!!!

Posted

Serdecznie dziękujemy za miłe komentarze :oops: Niestety fotek nie mam zbyt wiele,bo nie posiadam aktualnie aparatu...ale mogę wrzucić kilka z okresu ,,wczesnej młodości" Thunderka aż do dzisiaj :cool3: Mam nadzieję,że również Wam się spodobają!

Posted

No wreszcie odnalazłam mojego mistrza od najlepszych fotek Thundera,jakie mam! Miałam nadzieję,że jakoś mnie odnajdziesz,bo skasowała mi się cała poczta i nie mam Twojego maila! Podaj mi go proszę na priv. Jeszcze raz dziękuję za zdjęcia-są one zdecydowanie najładniejsze ze wszystkich! :oops:
Pozdrawiam serdecznie,a Thunderek czeka na następne spotkanie!

Posted

No cóż, świat jest mały - zarówno realny, jak i internetowy. :)
Też się chętnie spotkam z najbardziej przytulastym "mordercą" jakiego znam. No i jakże uroczym!

Posted

Dziś chciałam wrzucić fotkę,trochę kiepskiej jakości co prawda,ale pokazuje ona,z jakim arsenałem Thunder przemieszcza się po pokojach-nawet gdy bawi się tylko jedną zabawką,lubi mieć pod łapami resztę swoich ,,rzeczy" Dziękuje też wszystkim za pozytywne komentarze...pozdrawiamy!

Posted

Ciekawe jak długo te zabawki są w stanie przetrwać? :) Poza tym wydłubałabym małe części w misiu, takie jak np. oczka, bo pies może łatwo je połknąć.

Posted

U Thundera zabawki mają długi żywot-nie wiem czemu,ale zamiast niszczyć i rozszarpywać,woli je po prostu nosić ze sobą,albo z nimi uciekać (dlatego też nie wyrwałam miśkowi tych elementów,poza tym,są one wyjątkowo dobrze przytwierdzone) ;)

• 3 weeks later...